0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE DESIGN FLORI

Te-ai gandit vreodata sa-ti transformi pasiunea pentru flori in cea mai delicata meserie din lume? Cursul de designer floral de la DallesGO iti deschide usile fermecate ale acestui paradis special, din care cu siguranta nu vei mai vrea sa pleci vreodata. Ioana Uretu, renumit designer floral, va fi ghidul tau intr-o calatorie de vis, in care vei invata tehnicile esentiale ale aranjamentelor florale, iti vei rafina ochiul si vei capata skill-uri de mix&match pentru un spectru variat de flori. La finalul acestui curs, vei stii sa imbini pasiunea cu indemanarea, putand crea aranjamente diverse si colorate cu care sa incanti privirea.

Un modul are 12 saptamani si costa 7.600 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Design Flori nu va mai fi de 7600 lei, ci de 3800 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 6080 lei.
Pretul pachetului de Design Flori plus Design Gradini Incepatori plus Wedding Planning cu promotia
“3 in 1 – PACHET COMPLET” este de 7600 lei pentru plata integrala.

IOANA URETU

Profesor BUCURESTI

“Creatie, visare, liniste, terapie, frumos, sensibilitate, putere, delicatete, forma, esenta si daruire – toate acestea insumeaza ceea ce iubesc cel mai mult, florile”, spune Ioana Uretu, designer floral si antreprenor de succes. Povestea ei de dragoste cu florile s-a materializat atunci cand, renuntand la un job in corporatie, si-a deschis propria afacere, numita simplu “Carti, Dulciuri si Flori”. De atunci, Ioana isi traieste visul cu ochii, ajutand oamenii sa daruiasca un strop de fericire prin intermediul aranjamentelor florale si al dulciurilor facute cu suflet.

Stilul in care creeaza este unul lejer, texturat, luminos si de o feminitate discreta, fiind influentat de creatiile cunoscutului designer de flori, Kiana Underwood. Mare iubitoare de flori, Ioana iti ofera acum ocazia de a invata si tu tainele florilor. Acest curs se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa exploreze o lume fascinanta, colorata, parfumata si provocatoare. Florile – Reteta zilnica de fericire!

CATALINA MARIN

Profesor CLUJ

Catalina, fondatoarea atelierului La vie en Rose, traieste prin creatie. Gandirea inovativa si viziunea sunt doua din punctele forte pe care aceasta le are in munca cu florile, iar asta se vede prin aranjamentele “out of this world” pe care le realizeaza. Daca esti din Cluj-Napoca, cu siguranta ai auzit de La Vie en Rose, floraria care in mai putin de 5 ani a ajuns sa uimeasca prin creatiile sale si sa exceleze prin arta cu esenta florala.

Inginer peisagist, lucrand mereu cu florile, cu un knowledge in traiul si stilul frantuzesc, Catalina s-a decis sa isi expuna arta si viziunea in propriul butic cochet plin de culoare, in care iau nastere toate ideile sale artistice. Un loc special in sufletul ei il au nuntile, pentru care aceasta acorda o atentie deosebita detaliilor si se implica activ in indeplinirea viselor mireselor care ii calca pragul.

Stilul care o caracterizeaza intregeste cuvintele luxuriant si vibrant, intr-o mireasma pariziana. Catalina stie sa materializeze o idee, sa o imbrace aparte si sa ii confere eleganta de care are nevoie. Daca iti doresti sa iti duci pasiunea pentru flori la un alt nivel, cel al artei, te invitam sa o cunosti pe Catalina. Acest curs se adreseaza tuturor celor care vad dincolo de un buchet de flori si isi doresc sa isi gaseasca propriul stil prin arta florala.

PROGRAMA CURS

Introducere in floristica, clasificari, informatii generale
Curs 1
Realizarea unui buchet (tipuri de buchete – Buchet natural, romantic, “garden” style)

Curs 2
Realizarea unui buchet (tipuri de buchet – Buchet de mireasa)

Curs 3
Aranjamente florale – Aranjament de Masa Centerpiece

Curs 4
Aranjamente florale – Aranjamente Eveniment

Curs 5
Aranjamente florale – Aranjament Masa festiva Craciun

Curs 6
Aranjamente Decorative – Coronite

Curs 7
Decoratiuni florale Nunta: Lumanari pentru ceremonii religioase

Curs 8
Decoratiuni florale: Accesorii cocarde, corsaje, coronite domnisoara de onoare

Curs 9
Setup Table

Curs 10
Decoratiuni florale: Ghirlanda

Curs 11
Instalatii florale

Curs 12
Examen final