0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Programul Tineri Experti in Vanzari

by DALLESGO

Dacă vrei să construiești o carieră de succes în domeniul vânzărilor și dorești să îți construiești o carieră în domeniul afacerilor, atunci ai ajuns în locul potrivit! Programul “Tineri experți în vânzări by DallesGO” oferă tinerilor ambițioși șansa de a învăța de la cei mai buni în domeniu și de a dezvolta abilități solide în vânzări.

Aplică acum pentru programul “Tineri experți în vânzări by DallesGO” și vei primi gratuit cel mai bine evaluat curs de vânzări, predat de profesioniști cu experiență în domeniu. Acest program, oferit de DallesGO, te va ajuta să îți perfecționezi abilitățile de vânzare, iar după terminarea trainingului, vei primi automat un contract de muncă cu DallesGO, unde vei putea pune în practică tot ce ai învățat. Salariul oferit este unul motivant și avantajos.

Programul “Tineri experți în vânzări by DallesGO” este o oportunitate unică pentru tinerii care doresc să își construiască o carieră în domeniul vânzărilor. Vei avea parte de o experiență de învățare autentică, alături de alți tineri ambițioși și pasionați de vânzări. Și cel mai important, vei avea acces la o rețea valoroasă de contacte în domeniu, care te vor ajuta să avansezi rapid în carieră.

DallesGO este cea mai mare și importantă platformă de cursuri interactive din România, cursurile fiind disponibile în 20 din cele mai importante orașe din țara, cursurile desfășurându-se atât fizic cât și Live Online în sistem de televiziune. Rolul pe care îl are în permanență DallesGO este de a ajuta oamenii să își descopere pasiunile, să urmeze și să lucreze în domeniile lor preferate. Ne dorim în continuare să dăm contur cât mai multor povești, iar programul „Tineri experți în vânzări by DallesGO” se poate dovedi a fi potrivit tuturor celor care sunt la început de carieră, își doresc să își dezvolte noi abilități și să dobândească experiența necesară.

Experiența de care vei avea parte îți va schimba viața. Mulți tineri își doresc să lucreze într-un domeniu creativ, unde se poate dezvolta și socializași, însă, puțini sunt cei care primesc o șansă ca cea pe care o oferă acest program. Așa că profită de această ocazie! DallesGO își doreste o echipă creativă, alcătuită din persoane dornice să evolueze și să muncească pentru a deveni cea mai bună variantă a lor.

In stock