0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Programul Tineri Arhitecti

by DALLESGO

Dacă îți dorești să construiești o carieră de succes în domeniul arhitecturii și designului de interior și ești pasionat de proiecte de anvergură, atunci Programul “Tineri arhitecți by DallesGO” este o oportunitate pe care nu o poți rata! Vei avea șansa unică de a învăța de la cei mai buni profesioniști din domeniu și de a-ți dezvolta abilitățile solide în arhitectură.

Aplică acum pentru programul “Tineri arhitecți by DallesGO” și vei beneficia GRATUIT de cel mai bine evaluat curs de Design Interior din Romania, predat de profesioniști cu experiență vastă în domeniu, iar după terminarea trainingului, vei avea oportunitatea de a fi angajat de către DallesGO.

Indiferent dacă ai terminat facultatea de arhitectură sau ești încă student, acest program oferit de DallesGO îți va permite să-ți perfecționezi abilitățile de proiectare și concepere a spațiilor într-un mediu profesional remarcabil. Nu rata oportunitatea de a lucra alături de arhitecți și designeri renumiți in toata tara în proiecte de mare anvergură, unde vei putea aplica cunoștințele dobândite și vei putea contribui la crearea unor spații inovatoare și inspiraționale.

Alături de echipele noastre de profesioniști experimentați, vei fi implicat în proiecte complexe și provocatoare, care îți vor stimula creativitatea și îți vor dezvolta abilitățile tehnice. Vei avea oportunitatea de a participa la toate etapele unui proiect, de la concept și design, până la implementare și finalizare. Vei colabora cu clienți din diferite domenii și vei avea șansa de a contribui la transformarea vizuală și funcțională a spațiilor într-un mod inovator și estetic.

Programul “Tineri arhitecți by DallesGO” reprezintă o oportunitate unică pentru tinerii pasionați de arhitectură, care doresc să-și construiască o carieră în acest domeniu. Vei avea parte de o experiență de învățare autentică, alături de alți tineri talentați și pasionați de arhitectură. Mai mult decât atât, vei beneficia de acces la o rețea valoroasă de furnizori si producatori, cu care vei putea colabora.

Pe lângă provocările și satisfacțiile profesionale, vei beneficia de un salariu motivant și avantajos, care reflectă angajamentul și expertiza ta. Echipa noastră te va sprijini și îndruma pe tot parcursul colaborarii, oferindu-ți feedback constructiv și oportunități de dezvoltare continuă.

De asemenea, vei avea ocazia de a participa la târguri și expoziții de profil, la nivel internațional. Vei avea posibilitatea de a-ți expune proiectele și ideile în fața unui public larg, de a intra în contact cu profesioniști din industrie și de a-ți extinde rețeaua de contacte la nivel global.

Aceste concursuri îți vor oferi șansa de a-ți demonstra talentul și de a obține recunoaștere în domeniu, având oportunitatea de a câștiga premii valoroase și de a-ți consolida reputația profesională.

Suntem mândri să oferim aceste oportunități excepționale tinerilor arhitecți din echipa noastră, deoarece credem în potențialul lor și dorim să îi susținem în atingerea excelenței în domeniul arhitecturii.

Experiența pe care o vei avea alături de noi îți va schimba viața. Mulți tineri își doresc să lucreze într-un domeniu creativ, unde pot dezvolta și exprima idei inovatoare. Puțini sunt cei care primesc o șansă ca cea pe care o oferă acest program. Așa că profită de această ocazie! DallesGO își dorește o echipă creativă, formată din tineri arhitecți dornici să evolueze și să muncească pentru a deveni cea mai bună versiune a lor.

Aplică acum și fii parte din programul “Tineri arhitecți by DallesGO”! Hai să construim împreună o carieră strălucitoare în arhitectură!

In stock