0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Programul Tineri Experti in Comunicare

by DALLESGO

Dacă te consideri un tânăr cu abilități excepționale de comunicare și dorești să îți construiești o carieră în domeniul afacerilor, atunci ai ajuns în locul potrivit! Indiferent dacă ești începător sau deja ai experiență în domeniu, programul “Tineri experți în comunicare by DallesGO” este soluția perfectă pentru tine.

Acest program, oferit de DallesGO, te va ajuta să îți perfecționezi abilitățile de comunicare și să înveți secretele unui discurs impactant. Vei învăța de la profesioniști în domeniu cum să te faci auzit, cum să câștigi încrederea publicului și cum să convingi prin cuvinte.

După terminarea trainingului, vei primi automat un contract de muncă cu DallesGO, unde vei putea pune în practică tot ce ai învățat. Salariul oferit este unul motivant, în funcție de performanță.

DallesGO este cea mai mare și importantă platformă de cursuri interactive din România, cursurile fiind disponibile în 20 din cele mai importante orașe din țara, cursurile desfășurându-se atât fizic cât și Live Online în sistem de televiziune. Rolul pe care îl are în permanență DallesGO este de a ajuta oamenii să își descopere pasiunile, să urmeze și să lucreze în domeniile lor preferate. Ne dorim în continuare să dăm contur cât mai multor povești, iar programul „Tineri experți în comunicare by DallesGO” se poate dovedi a fi potrivit tuturor celor care sunt la început de carieră, își doresc să își dezvolte noi abilități și să dobândească experiența necesară.

Această oportunitate poate fi un pas important în cariera ta, și îți poate schimba viața. Alătură-te echipei noastre de tineri experți în comunicare și profitează de acest program! DallesGO își dorește să aibă o echipă talentată și dornică să evolueze, iar tu poți fi parte din această echip creativă, alcătuită din persoane dornice să evolueze și să muncească pentru a deveni cea mai bună variantă a lor.

In stock