0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Brand Ambassadors

by DALLESGO

Vrei să reprezinți cele mai tari branduri? Să lucrezi cu cele mai misto și noi produse? Vrei să fii imaginea unor companii cu renume internațional și să faci parte dintr-o echipă dinamică și plină de oportunități? Atunci, te dorim în echipa noastră de Brand Ambassadors!

Căutăm fete tinere și entuziaste, cu vârsta peste 18 ani și înălțimea de minim 1,65 metri, din cele mai importante 20 de orașe din țară, care să reprezinte cele mai tari branduri din România. Oportunitatea de a deveni Brand Ambassador îți oferă șansa unică de a lucra alături de companii de top și de a promova produse și servicii inovatoare.

Ca parte a programului nostru de Brand Ambassadors, îți oferim gratuit un curs de Customer Experience. Vei învăța despre importanța experienței clienților și cum să creezi interacțiuni memorabile. Acest curs îți va oferi abilitățile necesare pentru a asigura satisfacția și loialitatea clienților, contribuind astfel la succesul brandurilor pe care le reprezinți.

Ca Brand Ambassador, vei fi fața și vocea unor branduri de renume internațional, implicându-te în evenimente, campanii de marketing și activități de promovare. Vei avea ocazia de a interacționa cu publicul și de a crea conexiuni autentice, punând în valoare atât calitățile tale de comunicare, cât și pasiunea ta pentru domeniul în care activează brandurile pe care le reprezinți.

Programul nostru îți oferă posibilitatea de a te dezvolta profesional și de a dobândi experiență valoroasă în marketing și promovare. Vei beneficia de suportul unei echipe de profesioniști și vei avea acces la training-uri specializate care îți vor dezvolta abilitățile și te vor ajuta să te afirmi în domeniu.

Pe lângă provocările și satisfacțiile profesionale, vei beneficia de un salariu motivant și avantajos, care reflectă angajamentul și expertiza ta. Echipa noastră te va sprijini și îndruma pe tot parcursul colaborarii, oferindu-ți feedback constructiv și oportunități de dezvoltare continuă.

Dacă ești o persoană plină de energie, pasionată de modă, cosmetice, tehnologie sau alte domenii interesante, dacă ai un stil autentic și talent în a crea conexiuni cu oamenii, atunci te invităm să faci parte din echipa noastră de Brand Ambassadors. Fii imaginea unor branduri de top și contribuie la promovarea lor într-un mod original și captivant.

In stock