0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Termeni si Conditii

Bine ai venit la DallesGo !

Stimate Utilizator,

Iti multumim pentru interesul fata de produsele si serviciile pe care echipa noastra ti le ofera!

Acest curs este proprietatea grupului de firme DallesGO. Accesul si utilizarea acestui site, a informatiei, a serviciilor si a produselor sunt reglementate de urmatorii termeni si conditii (numiti in continuare si “T&C”) si de securitatea informatiilor (numite in continuare si „SI”).

Inregistrarea sau achizitionarea oricarui curs online semnifica acceptul tau in ceea ce priveste T&C si SI, de aceea te rugam sa citesti cu atentie.

Scopul termenilor si al conditiilor

Pentru a intelege conditiile de utilizare ale site-ului nostru, modul in care poti accesa informatiile si serviciile oferite de noi, cat si pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a te inscrie, te rugam sa citesti cu atentie detaliile de mai jos.

Acest document, precum si toate politicile si procedurile noastre respecta principiile nediscriminarii si ale egalitatii de tratament fata de toti utilizatorii, bazat pe criterii de sex, orientare sexuala, caracteristici genetice, varsta, apartenenta nationala, rasa, culoare, etnie, religie, optiune politica, origine sociala, handicap, situatie sau responsabilitate familiala, apartenenta ori activitate sindicala, respectand, totodata conditiile comerciale agreate prin contracte.

Te rugam sa citesti si Politica noastra de confidentialitate si Politica privind utilizarea modulelor cookie, inainte de a naviga pe site sau a te inscrie. Daca nu esti de acord cu acesti Termeni sau cu Politicile noastre, te rugam sa nu utilizezi website-ul. In cazul in care ai orice intrebari sau nelamuriri, te rugam sa ne contactezi la unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0769 041 711/0764 664 692 sau prin e-mail, la info@dallesgo.ro

Folosirea website-ului reprezinta acceptarea acestor termeni si conditii, impreuna cu documentele si politicile noastre (Politica de confidentialitate, Politica privind utilizarea modulelor cookie). Impreuna, aceste documente fac parte din contractul dintre tine si DALLESGO ONLINE S.R.L., continand drepturile si obligatiile reciproce ale partilor.

Prin navigarea pe website sau prin inscrierea pe site, esti de acord cu toate documentele mai sus mentionate si continutul lor si recunosti faptul ca, atat prezentul document, cat si toate politicile la care acesta face referire si pe care le regasesti pe site, au caracter obligatoriu fata de tine. De asemenea, prin navigarea pe website sau prin inscriere, iti iei angajamentul de a respecta prezentul document si politicile indicate.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand si fara notificare prealabila acesti Termeni. Comenzii tale i se vor aplica termenii care sunt in vigoare la momentul plasarii comenzii. Accesand site-ul nostru vei gasi cea mai recenta versiune a Termenilor.

Definitii

Client/Cumparator – persoana fizica sau juridica care transmite o comanda de produse si/sau servicii oferite de DALLESGO ONLINE S.R.L.

Utilizator – persoana fizica ce utilizeaza prezentul website

Vanzator/Prestator – societatea DALLESGO ONLINE S.R.L., cu datele de identificare mai jos-indicate

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – operatiunea prin care Clientul contacteaza Vanzatorul in vederea achizitionarii serviciilor si/sau produselor ce fac parte din oferta comerciala a vanzatorului, asa cum sunt ele prezentate pe site.

Contract – actul juridic ce se incheie in momentul in care acceptarea comenzii ajunge de la Vanzator la Client.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile produselor si serviciilor.

Inscrierea

Pentru a te inscrie, este necesar sa ne furnizezi urmatoarele informatii despre tine: numele si prenumele din actul de identitate, adresa e-mail si numarul de telefon la care poti fi contactat(a). In cazul in care una sau mai multe informatii dintre cele de mai sus se schimba, te rugam sa ne anunti printr-un mail la info@dallesgo.ro

Pentru a veni in intampinarea cerintelor tale, veridicitatea acestor informatii este obligatorie. De aceea, in cazul in care aceste informatii sunt incorecte sau insuficiente, ne rezervam dreptul de a-ti bloca accesul la site, fara preaviz, pe o perioada stabilita de noi, fara a fi nevoie de acordul tau. De asemenea, adresa de e-mail sau numarul de telefon indicate gresit, atrag dupa sine anularea inscrierii, dat fiind faptul ca nu putem contacta cursantul.

Inainte de a te inscrie, te rugam sa citesti cu atentie detaliile si specificatiile: curs, profesor, programa, frecventa, taxa de curs, loc de desfasurare. Pentru a te inscrie la un curs trebuie sa dai click pe butonul INSCRIE-TE si sa completezi campurile care figureaza in mesajul de inscriere.

Achizitionarea unui curs/pachet de cursuri

Daca achizitionezi un curs/pachet de cursuri pe site-ul nostru, ne dai acceptul folosirii datelor tale (inclusiv a celor adaugate) in scopul livrarii produselor, ale serviciilor si ale informatiilor cerute. Acest lucru implica si acordul catre terte parti care sunt implicate in activitatea mai sus descrisa. Odata cu acceptarea T&C si a SI, avem acordul tau pentru folosirea informatiilor furnizate de catre tine de in scopul de a exclude posibile fraude. Aceste informatii ar putea fi inregistrate de catre organele abilitate. Daca ai mai putin de 18 ani, te rugam sa-ti anunti tutorele despre aceasta actiune.

Pentru a achizitiona un curs, este nevoie de inregistrarea informatiilor tale in baza noastra de date.

Politica de preturi si modalitatea de plata

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt expuse pe site si includ TVA-ul. Acestea se pot schimba in cazul in care se aplica politica de reduceri (prevazuta pe site) sau daca va suferi modificari semnificative cursul de schimb euro-lei. Toate preturile afisate pe site sunt in lei.

Ne rezervam dreptul de a anula orice comanda ce a survenit in urma unor defectiuni tehnice ce au afectat caracteristicile produselor prezente pe www.dallego.ro (ex.: situatiile in care pretul afisat pe www.dallesgo.ro pentru un anumit curs este nerealist de mic, in comparatie cu alte cursuri cu caracteristici asemanatoare, precum si situatiile in care au fost afisate anumite caracteristici eronate pentru produsele comercializate sau nu au fost afisate anumite caracteristici esentiale ale acestora).

Incheierea si durata contractului

Contractul intra in vigoare de la data efectuarii platii, odata cu achitarea avansului si produce efecte pana la indeplinirea integrala a tuturor obligatiilor contractuale.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta anumite comenzi, precum si dreptul de a ne selecta clientii fara a oferi justificari sau explicatii suplimentare.

Contractul incheiat cu DALLESGO ONLINE S.R.L. poate fi transferat/cesionat de catre titularul acestuia unei terte persoane, aceasta obligandu-se sa ne trimita datele personale si confirmarea prin e-mail, la info@dallesgo.ro.

Serviciile noastre vor fi utilizate intotdeauna potrivit Regulamentelor si Politicilor comunicate de catre DALLESGO ONLINE S.R.L.

Incetarea contractului

Contractul inceteaza si in una dintre urmatoarele situatii:

(a) prin acordul partilor;

(b) la sfarsitul perioadei pentru care a fost incheiat;

(c) in cazul aparitiei unui eveniment de forta majora;

(d) in cazul decesului beneficiarului;

(e) prin efectul legii sau in cazul unei hotarari judecatoresti definitive

(f) prin rezilierea contractului de catre beneficiar/DALLESGO ONLINE S.R.L., conform prevederilor de mai sus.

Modalitati de plata:

Plata se va face în numerar, cu cardul, online sau in contul DallesGO mentionat in detaliile pe care le veti primi odata ce alegeti sa faceti plata.

Plata in numerar sau cu cardul se face in lei, integral sau in rate, la achitarea cursului, la sediul DallesGO (Str. Ion Otetelesanu, nr. 2).

Dupa inscrierea pe e-mail, urmatorul pas este achitarea taxei cu cardul, in cont sau la sediul DallesGO. Confirmarea incasarii taxei in contul DallesGO trebuie realizata in scris (prin mail) de catre cumparator, prin transmiterea dovezii platii si a copiei de pe actul de identitate. Ulterior, cumparatorul primeste contractul, factura si fisa de inscriere destinate cursului achizitionat.

In cazul in care contractul nu este transmis inapoi completat si semnat, continuarea demersurilor organizatorice si, implicit, participarea la curs, reprezinta confirmarea incheierii contractului intre cele doua parti contractante.

Conditii de returnare a taxei de curs:

Ai dreptul sa te retragi din contract, conform prevederilor OUG 34/2014, respectiv sa renunti la un serviciu, in termen de 15 zile calendaristice de la efectuarea platii, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri.

In cazul in care contractul nu a fost transmis inapoi completat si semnat, se considera data efectuarii platii de catre cursant/cumparator in contul DallesGO (numerar, prin card sau direct in cont).

In cazul in care retragerea se face dupa termenul de 15 zile, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, locurile la curs fiind limitate iar taxele reprezentand costurile pentru organizarea cursurilor, inclusiv onorariul profesorului.

Persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retragere.

In cazul in care nu te-ai putut prezenta la curs sau ai intrerupt frecventarea acestuia din motive imputabile propriei persoane, suma achitata nu se restituie, indiferent de modalitatea de plata (in rate sau integral), dar iti vom oferi posibilitatea de a recupera sedintele pierdute in sezonul urmator.

In cazul promotiei ”3 in 1 PACHETUL COMPLET” , beneficiarul poate renunta la prestarea serviciilor si solicita restituirea sumei achitate doar in termen de maximum 15 zile calendaristice de la data inceperii primului curs dintre cele 3 care fac obiectul promotiei ”3 in 1 PACHETUL COMPLET”.

Legea guvernanta

Contractul dintre DallesGO si Cumparator este guvernat de legea romana si va fi interpretat in concordanta cu reglementarile acesteia. Eventualele neintelegeri vor fi rezolvate pe cale amiabila.

In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, ele vor fi supuse spre solutionare Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, conform regulamentului sau.

Forta majora

Niciuna dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen si/sau de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

Conform art. 1351 C. Civ., „(1) Daca legea nu prevede altfel sau partile nu convin contrariul, raspunderea este inlaturata atunci cand prejudiciul este cauzat de forta majora sau de caz fortuit. (2) Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.”

Pe perioada fortei majore invocate, toate termenele se suspenda.

Drepturile de autor

Designul, textele, grafica, structura, programa cursurilor, materialele video si toate informatiile ce fac parte din site-ul www.dallesgo.ro sunt propietatea exclusiva a DALLESGO ONLINE S.R.L.
Orice folosire a oricaror materiale si informatii expuse pe site este strict interzisa in cazul in care nu exista permisiune in scris din partea DALLESGO ONLINE S.R.L.

Vizitatorii/Utilizatorii acestui site web au urmatoarele drepturi:
-explorarea continutului (in limitele impuse de drepturile de autor ale DALLESGO ONLINE S.R.L.)
-reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei;
-inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.dallego.ro);

DALLESGO ONLINE S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.

Serviciile descrise pe acest site sunt valabile numai pentru DALLESGO ONLINE S.R.L. si sunt proprietatea ei exclusiva.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si a informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – DALLESGO ONLINE S.R.L., precum si realizarea de linkuri, fara acordul prealabil al DALLESGO ONLINE S.R.L. da dreptul unilateral si neechivoc ca DALLESGO ONLINE S.R.L. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a descarca, modifica partial sau integral site-ul, reproduce partial sau integral site-ul, copia, distribui, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera contrara intereselor DALLESGO ONLINE S.R.L., indiferent daca exista sau nu un scop comercial.

Utilizarea acestui website, precum si utilizarea informatiilor cuprinse pe www.dallesgo.ro se realizeaza pe propriul tau risc. In niciun caz, acest website sau DALLESGO ONLINE S.R.L.. nu este responsabil sau raspunzator pentru eventualele daune care rezulta din informatiile furnizate aici sau din aplicarea lor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

DALLESGO prelucreaza date cu caracter personal, in conformitate cu Regulamentul European 679/2016 (GDPR) si legislatia nationala in vigoare. Acest site este proprietatea exclusivă a DallesGO Online.

DALLESGO ONLINE SRL
NR.ORC: J23/4473/2016
CIF: 36718223
SEDIUL: STR. INCLINATA, NR.10, COM. DOMNESTI, JUD. ILFOV
IBAN: RO51 RNCB 0067 1525 3470 0001
BCR-SUC. DR. FELIX

Prin comunicarea datelor cu caracter personal, persoanele vizate isi exprima acordul expres si neechivoc ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a DallesGO, cu scopul informarii cursantilor asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, organizarea cursurilor, anuntarea evenimentelor conexe si prezentarea ofertelor.

Datele cu caracter personal colectate si prelucrate nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia cazurilor in care DallesGO are obligatia de a dezvalui datele in temeiul legislatiei in vigoare.

Scopurile prelucrarii:

– verificarea identitatii si facilitarea inceperii, desfasurarii, continuarii sau incetarii relatiei contractuale ce face obiectul cererii/contractului;

-procesarea si comunicarea de oferte privind serviciile DallesGO;

-furnizarea de raspunsuri la cererile individuale ale cursantilor/vizitatorilor site-ului, inclusiv a aspectelor ce tin de management, planificare, organizarea si incetarea contractului;
-asigurarea participarii cursantilor la cursuri, efectuarea de operatiuni in vederea sustinerii examenelor de absolvire de catre cursanti, efectuarea de operatiuni in vederea obtinerii si emiterii certificatelor de calificare si/sau absolvire etc.
-organizarea si pregatirea de registre si rapoarte in scopuri interne;
-colectarea oricaror feluri de debite si recuperarea creantelor datorate DALLESGO ONLINE S.R.L.., nascute ca urmare a prestarii serviciilor de formare profesionala sau avand alta natura juridica;
-gestiunea contabila, administrativa si economico-financiara, in vederea organizarii si conducerii contabilitatii financiare si gestionarii cursantilor si a serviciilor contractate;
-conformarea cu oricare reguli, legi si reglementari, coduri sau practici, regulamente ori directive aplicabile DallesGO;
-efectuarea de cercetari si/sau analize in scopuri statistice;
-in scopuri de marketing direct, pentru evaluarea nevoilor tale si furnizarea de recomandari cu privire la tipuri de servicii si cursuri ce se potrivesc cel mai bine optiunilor tale.

Drepturile persoanei vizate:

1.Dreptul de acces – art. 15 din Regulamentul European 679/2016 (GDPR)

„Persoana vizata are dreptul de a obtine din partea operatorului o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la urmatoarele informatii:

a) scopurile prelucrarii;

b) categoriile de date cu caracter personal vizate;

c) destinatarii sau categoriile de destinatari carora datele cu caracter personal le-au fost sau urmeaza sa le fie divulgate, in special destinatari din tari terte sau organizatii internationale; d) acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizeaza ca vor fi stocate datele cu caracter personal sau, daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada;

e) existenta dreptului de a solicita operatorului rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal ori restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal referitoare la persoana vizata sau a dreptului de a se opune prelucrarii;

f) dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere;

g) in cazul in care datele cu caracter personal nu sunt colectate de la persoana vizata, orice informatii disponibile privind sursa acestora;

h) existenta unui proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri, mentionat la articolul 22 alineatele (1) si (4), precum si, cel putin in cazurile respective, informatii pertinente privind logica utilizata si privind importanta si consecintele preconizate ale unei astfel de prelucrari pentru persoana vizata. ”

2. Dreptul la rectificare – art. 16 din Regulamentul European 679/2016 (GDPR)

„Persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc. Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, persoana vizata are dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.”

3. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – art. 17 din Regulamentul European 679/2016 (GDPR)

„Persoana vizata are dreptul de a obtine din partea operatorului stergerea datelor cu caracter personal care o privesc, fara intarzieri nejustificate, iar operatorul are obligatia de a sterge datele cu caracter personal fara intarzieri nejustificate in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:

a) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

b) persoana vizata isi retrage consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea, in conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (a) sau cu articolul 9 alineatul (2) litera (a), si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrarea;

c) persoana vizata se opune prelucrarii in temeiul articolului 21 alineatul (1) si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea sau persoana vizata se opune prelucrarii in temeiul articolului 21 alineatul (2);

d) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

e) datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale care revine operatorului in temeiul dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul;

f) datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale mentionate la articolul 8 alineatul (1).”

4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii – art. 18 din Regulamentul European 679/2016 (GDPR)

„Persoana vizata are dreptul de a obtine din partea operatorului restrictionarea prelucrarii in cazul in care se aplica unul din urmatoarele cazuri:

a) persoana vizata contesta exactitatea datelor, pentru o perioada care ii permite operatorului sa verifice exactitatea datelor;

b) prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;

c) operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau

d) persoana vizata s-a opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.”

5. Dreptul de opozitie – art. 21 din Regulamentul European 679/2016 (GDPR)

„In orice moment, persoana vizata are dreptul de a se opune, din motive legate de situatia particulara in care se afla, prelucrarii in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (e) sau (f) sau al articolului 6 alineatul (1) a datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii.

Operatorul nu mai prelucreaza datele cu caracter personal, cu exceptia cazului in care operatorul demonstreaza ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanei vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment prelucrarii in acest scop a datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv crearii de profiluri, in masura in care este legata de marketingul direct respectiv.

In cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii in scopul marketingului direct, datele cu caracter personal nu mai sunt prelucrate in acest scop.”

6. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilare

– art. 22 din Regulamentul European 679/2016 (GDPR)

„Persoana vizata are dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

Aceasta nu se aplica in cazul in care decizia:

a) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre persoana vizata si un operator de date;

b) este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica operatorului si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei vizate; sau

c) are la baza consimtamantul explicit al persoanei vizate.”

Politica de confidentialitate

DALLESGO ONLINE S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu fiecare cursant, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, organizarea cursurilor, anuntarea evenimentelor conexe si prezentarea ofertelor.

Acceptarea Termenilor si a Conditiilor

Prin utilizarea site-ului www.dallesgo.ro se considera ca ai citit, inteles si acceptat prezentii Termeni si Conditii.
DALLESGO ONLINE S.R.L. poate modifica, revizui, imbunatati sau intrerupe furnizarea de informatii, produse sau servicii prezentate pe acest site sau oricare din documentele incluse pe acest site, fara a informa in prealabil in acest sens.

DALLESGO ONLINE S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica, adauga, sterge, completa, actualiza in totalitate sau partial acesti Termeni si Conditii fara un anunt prealabil.

Aceste modificari intra in vigoare in momentul in care sunt publicate pe site-ul dallesgo.ro si se considera a fi acceptate de Vizitator/Utilizator prin folosirea in continuare a acestui site.

Reclamatii

Pentru orice fel de reclamatii, detalii sau neintelegeri, te rugam sa ne contactezi prin e-mail, la info@dallesgo.ro sau la nr de tel. 0769 041 711/0764 664 692.