0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Cursuri GRATUITE de SketchUp si Autocad pentru firme

Cursuri GRATUITE de SketchUp si Autocad pentru firme

DallesGO oferă firmelor oportunitatea de a-și specializa angajații în doua domenii esențiale: SketchUp și Autocad, două competențe la mare căutare în lumea design-ului și a proiectării. Ceea ce face această oportunitate și mai remarcabilă este faptul că aceste cursuri sunt disponibile GRATUIT.

Cu DallesGO, puteți transforma echipa dvs. într-o forță foarte bine pregătită, capabilă să abordeze cele mai complexe provocări în design și proiectare. Prin intermediul programului nostru dedicat, orice companie poate înscrie GRATUIT angajații în cursurile noastre de Sketchup și Autocad, contribuind astfel la dezvoltarea lor profesională și la îmbunătățirea performanței biroului. Fiecare curs este livrat de profesioniști cu experiență, asigurând astfel o învățare eficientă și aplicabilă. Prin intermediul acestor cursuri, veți obține o echipă mult mai bine pregătită și capabilă să abordeze proiecte complexe de design și proiectare.

Cursurile de SketchUp și AutoCAD oferă participanților oportunitatea de a dezvolta o serie de cunoștințe și abilități esențiale în domeniul proiectării asistate de calculator și al modelării 3D. Aceste cunoștințe pot fi valoroase într-o varietate de domenii, inclusiv arhitectură, design interior, inginerie, construcții și multe altele. Iată câteva dintre cunoștințele cheie pe care oamenii le pot dobândi prin cursurile de SketchUp și AutoCAD:

Fundamentele desenului tehnic: Participanții învață cum să creeze și să interpreteze desene tehnice, inclusiv proiecții ortogonale, vederi izometrice și multe altele. Aceasta este o cunoaștere fundamentală pentru oricine lucrează în domeniul proiectării sau construcției.

Modelare 3D: Cursurile oferă cunoștințele necesare pentru a crea modele 3D realiste. Aceasta implică învățarea cum să construiți obiecte în trei dimensiuni, să le modificați și să le vizualizați sub diferite unghiuri.

Utilizarea software-ului specific: Cursurile învață participanții cum să folosească software-ul SketchUp și AutoCAD pentru a realiza proiecte. Aceasta include lucrul cu instrumente precum linii, cercuri, arce, blocuri și multe altele.

Proiectarea asistată de calculator: Oamenii învață cum să folosească software-ul pentru a ajuta la procesul de proiectare, inclusiv crearea de planuri de construcție, machete și desene de detaliu.

Documentație tehnică: Cursurile acoperă modul de creare a documentației tehnice necesare pentru a materializa un proiect, cum ar fi planuri de construcție și liste de materiale.

Vizualizare și prezentare: Participanții învață cum să creeze imagini și animații pentru a comunica eficient proiectele lor cu colegii și clienții.

Cooperare și colaborare: Cursurile promovează și abilitățile de colaborare, deoarece acestea sunt adesea folosite în echipe de proiectare pentru a lucra împreună la proiecte complexe.

Soluționarea problemelor: Prin crearea și modificarea modelelor, cursanții dezvoltă abilități de rezolvare a problemelor și gândire creativă în procesul de proiectare.

Prin dobândirea acestor competențe valoroase, veți contribui semnificativ la succesul firmei și la creșterea profesională a întregii echipe. Îți oferim cunoștințele și instrumentele necesare pentru a deveni un activ important în dezvoltarea companiei.

Cu DallesGO, poti forma o echipă competitivă, capabilă să se adapteze rapid cerințelor pieței și să livreze proiecte de succes. Pentru informații suplimentare sau pentru înscrierea angajaților în aceste cursuri gratuite, nu ezitați să ne contactați. Inscrierea angajaților sau chiar a ta în aceste cursuri gratuite este, fără îndoială, o investiție în succesul pe termen lung al firmei dvs.

In stock