Autodesk 3ds MAX

Avatar utilizator
4,400lei
3ds-max_370x524

Programul 3ds Max este unul dintre cele mai noi și mai complete software-uri de proiectare care te va ajuta să creezi de la 0 propriul univers 3D la nivel de profesionist! Cursurile 3ds Max DallesGO – sunt destinate celor care sunt pasionați de lumea digitală, fie că o asociază cu designul industrial, ilustrația arhitecturală, sau chiar conceptul de advertising și doresc să dobândească abilitatea de a crea, în cele mai mici detalii, o imagine 3D a unui proiect de design, a unei reclame sau chiar a unui joc video.
Fie că ai deja experiență în acest domeniu, fie că ești doar pasionat sau curios să descoperi o nouă lume tridimensională, acest curs este cea mai bună oportunitate de a-ți descoperi sau desăvârși talentul pentru efectele 3D, proiectare, design, lumini și animații.
Cursuri 3ds Max – descriere
Cursul 3ds Max DallesGO este excelent pentru cei care sunt începători în grafica 3d și/sau 3ds Max. Indiferent în ce industrie îți dorești să profesezi, acest curs este ideal pentru designeri, arhitecți, graficieni, ilustratori etc. care doresc să își îmbunătățească nivelul de a-și transpune în 3D propriile proiecte.

La DallesGO vei avea ocazia să înveți alături de cei mai buni profesioniști în domeniu cu ajutorul exemplelor practice, completate de funcțiile tehnice ale software-ului, pentru a-ți garanta o viziune completă și complexă asupra întregului program 3ds Max. După ce ai învățat elementele de bază, vei trece la crearea propriei lumi digitale, prin proiectarea unor experiențe realiste virtuale.

Cursul este extrem de complex, acoperind toate ariile de proiectare, de la modele 3D și texturare, grafică în mișcare, design industrial până la amenajarea și redarea creațiilor tale 3D.

În ziua de astăzi, interesul pentru grafica 3D începe să ia o amploare din ce în ce mai mare și creează un impact inegalabil prin rezultatele obținute. Astfel, cei mai renumiți designeri, graficieni sau ilustratori reușesc să obțină proiecte care ar fi fost imposibil de realizat cu ajutorul oricărui alt software. Ceea ce face diferența între programul 3ds Max și orice alt produs de grafică 3D sunt efectele și fenomene fizice reale ce pot fi foarte ușor transpuse în 3D (ex: efecte speciale de lumină, efecte complexe animate, efecte de reflexie, refracție etc.).

*Cursul estre structurat pe parcursul a 12 săptămâni și se va ține o dată/săptămână, timp de 3 ore.

De ce să participi la cursul 3ds Max DallesGO?
De-a lungul celor 12 săptămâni, vei învăța de la 0 toți pașii către o carieră de succes în acest domeniu alături de cei mai buni profesioniști din România! Cursul de 3ds Max DallesGO este extrem de cuprinzător, acoperă toate conceptele majore de 3D, iar la final vei învăța să-ți creezi propria grafică, după conceptul ales de tine!
Iată cele mai importante lucruri pe care le vei învăța în cele 3 luni:
-te vei familiariza cu interfața programului 3ds Max;
-vei asimila cunoștințe solide de 3ds Max: metode de creație, texturare, compoziție de imagine, elevarea în 3D pe bază de plan, funcții specifice, crearea variațiilor volumetrice, graphite modelling tools, alegerea unui workflow în funcție de task etc.
-vei crește standardul de calitate al proiectelor tale;
-vei asigura o utilizare eficientă a tuturor aplicațiilor de proiectare 3D;
-vei dobândi o viziune analitică asupra planurilor de proiectare 3D;
-vei învăța post-procesarea și editarea imaginilor 3D;
-îți vei crea propriul proiect 3D de la 0.
*La cursul 3ds Max vei avea nevoie de un laptop si mouse propriu.
Performanțele minime ale laptopului:
Minim Procesor i5
16GB RAM
3ds Max, versiunea 2018
Cursurile 3ds Max DallesGO se desfășoară în toate cele zece orașe în care DallesGO are centre: București, Cluj, Timișoara, Iași, Brașov, Oradea, Craiova, Sibiu, Constanta, Galați, iar acum și Live Online, în sistem de televiziune!

Un modul are 12 saptamani si costa 4.400 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Autodesk 3ds MAX nu va mai fi de 4.400 lei, ci de 2.200 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3.520 lei.
Pretul pachetului de Autodesk 3ds MAX plus Autodesk 3ds MAX Avansati plus Interior Design Avansati cu promotia
“3 in 1 – PACHET COMPLET” este de 5.200 lei pentru plata integrala.

Course Features

 • Lectures 13
 • Quizzes 0
 • Duration 12 saptamani
 • Students 48
 • Assessments Yes
 • CURS 1
  • Lecture1.1
   Curs introductiv
  • Lecture1.2
   Prezentare interfata max 1. Descrierea functiilor generale. Shortcuts. Metode creatie. Stabilirea metodelor fundamentale de modelare, modifieri cheie. Lucrat cateva exemple practice. Intrebari si raspunsuri (Q&A)
 • CURS 2
  • Lecture2.1
   Prezentare interfata max 2. Functii complexe pt stabilierea unui mod de lucru optim in 3d: layers, groups, selection sets, array etc. Lucrat cu linii (splines). Intrebari si raspunsuri (Q&A)
 • CURS 3,4
  • Lecture3.1
   Prezentarea interiorului. Elevarea in 3d pe baza de plan. Lucrat cu linii (splines). Lucrat cu edit poly, functii specifice. Bridge pt usi/geamuri. Importanta chamfer. Intrebari si raspunsuri (Q&A)
  • Lecture3.2
   Curs 4
 • CURS 5,6
  • Lecture4.1
   Modelare masa. Stabilirea dimensiunilor. Edit poly – basic actions. Metode creatie. Imp liniilor (splines) in 3d max. Modelare elemente decor masa (splines si modifieri specifici). Intrebari si raspunsuri (Q&A)
  • Lecture4.2
   Curs 6
 • CURS 7
  • Lecture5.1
   Modelare scaun pe baza de splines. Convert in edit poly. Lucrat la detalii. TurboSmooth. FFD (2×2, 3×3, 4×4). UVmapping/unwrapping si dif dintre cele doua. Intrebari si raspunsuri (Q&A)
 • CURS 8
  • Lecture6.1
   Modelare lampa (splines) – modelare banca fundal (tehnica mixta, splines + edit poly ) – modelare spoturi – adaugat noise – smoothing groups, optiuni – intrebari si raspunsuri (Q&A)
 • CURS 9
  • Lecture7.1
   Modelare fotoliu 1. Functii complexe modelare. Explorat graphite modelling tools. Creat variatii volumetrice. Detaliat despre alegerea unui workflow in functie de task. Intrebari si raspunsuri (Q&A)
 • CURS 10
  • Lecture8.1
   Modelare fotoliu 2. Adaugat imperfectiunile. Lucrat la detalii finale. Unwrapping. Metode relaxare in unwrap. Pregatit pt texturare. Intrebari si raspunsuri (Q&A)
 • CURS 11
  • Lecture9.1
   Modelare covor. Displace + noise. Adaugat variatii. Modelare perdea + sina. Explorat workflow optim (edit poly si modifieri specifici). Intrebari si raspunsuri (Q&A)
 • CURS 12
  • Lecture10.1
   Interactiune live cu participantii si discutat pe interioarele lucrate de acestia. Recapitulare finala: a) workflow-uri specifice pt fiecare element in parte; b) importanta clean & low poly

Certificari: Autodesk d Max, Corona V-ray
3d training: SOA ArchViz Masterclass, Mai 
Autor carte: Great Talks About Photo Realism

4,400lei