Cursuri Interior Design Incepatori

Avatar utilizator
4,000lei
design-interior_370x524

Obisnuim sa spunem ca nicaieri nu-i mai bine ca acasa, indiferent de locul in care ne aflam, tocmai pentru atmosfera pe care ne-o ofera caminul nostru.

Cursuri Interior Design Incepatori – sunt ideale pentru cei care nu au experienta in domeniu, insa isi doresc sa deprinda informatii despre ceea ce presupune amenajarea unui spatiu.

Atmosfera intima a spatiului in care ne petrecem o buna parte din timp ne face sa ne simtim in largul nostru, bucurandu-ne de un mediu cald și prietenos pe care il simtim apropiat noua. Si asta datorita elementelor personale, care definesc spatiul respectiv, care tind sa aduca prin felul in care este amenajat bucati din viata noastra. Aici intra in scena cunostintele de design interior, menite sa transforme un loc banal intr-unul de poveste. Care este noua cultura a locuirii, ce trebuie sa stii despre designul de mobilier, sunt intrebari importante care isi vor gasi raspunsul la cursul de Design Interior Incepatori DallesGo.

Cursuri Interior Design Incepatori – descriere

Acest curs este o modalitate de a forma o baza serioasa si puternic dezvoltata in acest domeniu, adunand notiuni de teorie, dar si de practica. Asadar, fie ca iti doresti sa iti transformi spatiul de acasa intr-unul care sa corespunda dorintelor si stilului tau de viata, fie ca ti-ai propus sa dai startul unei cariere in acest domeniu de activitate, cursul gandit de DallesGO te va ajuta sa-ti duci telul la bun sfarsit.

Cursul de Design Interior Incepatori se desfasoara pe parcursul a 12 saptamani, sub intrumarea unor oameni talentati, recunoscuti pentru profesionalismul si creativitatea lor, care va vor pune la dispozitie informatii complexe ce va vor ajuta sa pasiti cu incredere intr-un domeniu cunoscut pentru libertatea creativa pe care o ofera.

Vei face cunostinta cu designeri celebri si piese de mobilier care au schimbat istoria, vei invata care sunt pasii unui proiect de design interior, de la discutiile preliminare cu clientii la implementarea propriu-zisa a proiectului, vei afla cum se intocmeste un moodboard si vei primi informatii despre ultimele tendinte Hi-Tech / Hand-Made, despre curentul Slow Design, dar si despre designul romanesc in contextul international.

Un designer de interior trebuie sa aiba in primul rand spirit de observatie, dar si notiuni de psihologie, cunostinte tehnice si de teorie estetica si stilistica si, nu in ultimul rand, un mod coerent de exprimare. Vei capata toate aceste abilitati la cursurile de Design Interior de la DallesGO.

Cursul urmareste evolutia unui interior, pornind de la materialele folosite, texturile alese, stilurile propuse, selectarea paletei de culori si psihologia clientului. De la stilurile clasice (Baroc, Rococo si Neoclassic), la stiluri locale (Scandinav, Provensal, Mediteranean, Marocan) sau contemporane ( Minimalism, Retro Contemporan, Eclectic modern, Romantic, Industrial, Glamour), vei invata sa decodifici fiecare stil in parte si sa iti aduci propriul aport creativ.

Cursul de Design Interior Incepatori este special conceput pentru a te ajuta sa descoperi primii pasi pe care trebuie sa-i faci atunci cand vine vorba de amenajarea interioara a unui spatiu, dar si cum iti poti contura munca cat mai bine pentru a atinge rezultatul dorit. Pe parcursul celor trei luni de cursuri practice veti explora designul italian, designul nordic, veti vedea ce presupune tendinta „Hi-Tech / Hand-Made” si veti invata notiuni de ergonomie si mobilare a spatiului. In cadrul cursului design interior DallesGO, nivel incepatori, profesorul va scoate in evidenta importanta pe care o are cromatica si textura in designul interior, va pune accent pe folosirea luminii, prezetandu-va principalele modalitati de iluminare a spatiilor, dar si corpuri de iluminat cu ajutorul carora puteti transforma total o incapere.

Cursuri Interior Design Incepatori se desfasora in toate cele zece orase in care DallesGO are centre: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Oradea, Craiova, Sibiu, Constanta si Galati.

Un modul are 12 saptamani si costa 4.000 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Design Interior – Modulul Incepatori nu va mai fi de 4.000 lei, ci de 2.000 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3.200 lei.
Pretul pachetului de Design Interior Incepatori plus Avansati plus AutoCAD cu promotia “3 in 1 – PACHET COMPLET” este de 4400 lei pentru plata integrala, iar pretul pachetului de Design Interior Incepatori plus Avansati plus AutoCAD plus Sketch-up este de 5.600 lei pentru plata integrala.
Reducerile sunt valabile pentru toate cursurile din portofoliul DallesGO.

Course Features

 • Lectures 19
 • Quizzes 0
 • Duration 12 saptamani
 • Students 3548
 • Assessments Yes
 • CURS 0

  Prezentarea și teoria designului de interior

  • Lecture1.1
   Curs introductiv
  • Lecture1.2
   Editie speciala
 • CURS 1

  Teoria stilurilor – partea 2: stiluri contemporane in amenajari interioare si mobilier

  • Lecture2.1
   Conceptul de spatiu – rezultatul arhitecturii ca mediu construit / rezultatul punerii Impreuna a obiectelor autonome ce formeaza si dicteaza spatiul. Stilurile lansate in secolul 20 si influentele decorative din afara Europei, tendinte actuale in interior design.
 • CURS 2

  Piese iconice de design, despre designeri celebri si creatiile lor

  • Lecture3.1
   Descoperim povestile marilor designeri care au schimbat istoria mobilierului si întelegem valoarea intrinseca si modul de integrare practica a faimoaselor piese de design ce le poarta semnatura.
 • CURS 3

  Design italian

  • Lecture4.1
   Principii de design. Istorie. Inspiratie. Forma. Materialitate.
 • CURS 4

  Design nordic

  • Lecture5.1
   Principii de design. Istorie. Inspiratie. Forma. Materialitate.
 • CURS 5

  Tendinta „HI-TECH / HAND-MADE”

  • Lecture6.1
   Materiale primare / obiecte de lux. Curentul Slow Design. Designul romanesc in context international.
 • CURS 6

  Notiuni de ergonomie si mobilare a spatiului

  • Lecture7.1
   Interventii: reconversia, reabilitarea sau refunctionalizarea spatiilor existente. Spatii noi – pregatirea suportului. Spatii vechi: metode de abordare.
 • CURS 7

  Cromatica si textura in designul interior

  • Lecture8.1
   Materiale folosite in designul interior si proprietatile lor de baza – un alt fel de finisaj. Exercitiu practic – moodboard si scheme pentru proiectul in lucru. Tema pentru acasa: cercetare si vizite furnizori, lucru cu cataloage si mostre.
  • Lecture8.2
   Editie speciala BoConcept
 • CURS 8

  Folosirea luminii. Modalitați de iluminare a spatiilor. Corpuri de iluminat

  • Lecture9.1
   Tipuri de lumina: lumina naturala / lumina artificiala / lumina reflectata. Influenta schemelor de iluminat asupra unui spatiu. Exercitiu aplicat pe proiectul in lucru.
 • CURS 9

  Noua cultura a locuirii

  • Lecture10.1
   Reinterpretari in modurile de utilizare ale functiunilor traditionale. Baia si locul de luat masa.
 • CURS 10

  Despre designul de mobilier

  • Lecture11.1
   Amenajarea zonei de living: viziune si solutii de punere in practica. Exercitiu de creativitate: design de mic mobilier pentru zona de living.
  • Lecture11.2
   Curs 10.2
  • Lecture11.3
   Curs 10.3
  • Lecture11.4
   Curs 10.4
  • Lecture11.5
   Curs 10.5
 • CURS 11

  Proiect final – machete

  • Lecture12.1
   Revizuire proiecte, corecturi finale si feedback.
 • CURS 12
  • Lecture13.1
   Revizuire proiecte, corecturi finale si feedback.
Bogdan Diaconu

PROFESOR BUCURESTI

Este un inginer specializat in designul de interior si designul de obiect, lucreaza de doi ani in echipa Ilenei Raducanu (profesor la cursul de Design Interior) si impreuna au in portofoliu multe proiecte de design interior. Bogdan este un bun didact, folosind metode simple de indrumare reusind sa adapteze cursul usor, atat celor care au deja experienta in domeniu, cat si celor sunt pentru prima oara in situatia de a lucra intr-un program de proiectare.

Dintotdeauna pasionata de domeniul home&deco, dupa zece ani petrecuti in redactiile celor mai importante publicatii de profil, a facut in 2009 pasul spre propriul studio de design. Amenajeaza spatii publice si rezidentiale, iubeste interioarele scandinave, gradinile si vechiturile pe care le recupereaza si transforma alaturi de partenerul ei.

PROFESOR CLUJ

Este un inginer specializat in designul de interior si designul de obiect, lucreaza de doi ani in echipa Ilenei Raducanu (profesor la cursul de Design Interior) si impreuna au in portofoliu multe proiecte de design interior. Bogdan este un bun didact, folosind metode simple de indrumare reusind sa adapteze cursul usor, atat celor care au deja experienta in domeniu, cat si celor sunt pentru prima oara in situatia de a lucra intr-un program de proiectare.

PROFESOR IASI

Ivona Gheorghe este un arhitect independent ce isi doreste sa creeze concepte autentice pentru fiecare spatiu pe care il amenajeaza. Specializata pe arhitectura de interior, indrageste proiectele pentru spatiile publice, restaurante, cafenele, acolo unde imbinarea dintre creativitate si functional este mereu o provocare.

Abordeaza fiecare spatiu in parte cu foarte multa pasiune si atentie, indiferent de dimensiunile sale. Proiectul ei preferat este intotdeauna ultimul finalizat si asta pentru ca incearca mereu sa se autodepaseasca si sa exploreze directii noi de abordare. Cheia unui proiect de succes sta mereu in mainile arhitectului, Ivona implicandu-se pana in cele mai mici detalii, mixand cu entuziasm obiecte vechi de mobilier cu accente artizanale si elemente foarte moderniste.

PROFESOR TIMISOARA

Crescut printre artisti și format intr-un liceu de arta, Mihai Caraghiaur ajunge in facultate sa se indrepte spre designul ambiental.
Designul este perceput ca o forma de expresie si petrecandu-si 1 an de zile in lumea teatrului printre actori si regizori, Mihai dezvolta o intelegere profunda asupra emotiei degajate de culoare, lumina, forma si textura. Atentia pentru detalii, rigurozitatea pe de o parte, combinate cu pasiunea si echilibrul pe de alta parte, fac din Mihai Caraghiaur atat un designer cat și un artist recunoscut, lucru care reiese din lucrarile sale.

Pornind de la sculptura, instalatii si lucrari grafice expuse in tara si strainatate, simtul artistic se reflecta mai departe in proiectele sale de design ambiental. Amprenta sa o regasim in lucrari raspandite pe intreg teritoriul tarii: Castelul de lut, cea mai mediatizata pensiune ecologica din Romania, Casa cu iedera din Timisoara, showroom-urile Tempini din Bucuresti si Timisoara.
Colaborand cu importante birouri de arhitectura, obtine alaturi de acestia recunoasterea meritelor in reviste de specialitate si în cadrul Bienalei Timisorene de Arhitectura in 2016.

PROFESOR CONSTANTA si CLUJ

Raluca Filip are 35 de ani si este absolventa facultatii tehnice de inginerie. Pasiunea pentru detalii si pentru frumos a facut-o sa se specializeze in Design Interior. De 13 ani conduce un birou de proiectare si design, unde provocarile preferate sunt acelea de a gasi formula perfecta intre creativitate si functionalitate. “Imi place sa lucrez cu spatii diferite, nevoi diferite, cu personalitati diferite si sa creez povesti unice. In toate actiunile mele caut sa aplic si sa gasesc noi sensuri pentru motto-ul meu preferat «less is more»”.

PROFESOR CRAIOVA

Pasionata de desen, arte vizuale și frumos, Anca Irina Oprea a simtit devreme ca aceasta pasiune se va transforma intr-o profesie.
A hotarat sa urmeze Facultatea de Arhitectura de Interior Ion Mincu din Bucuresti, unde a descoperit ce inseamna functionalitatea si calitatea ambiantei interioare, bazandu-se pe combinatia dintre o suita de cunostinte interdisciplinare.

In mometul de fata coordoneaza o echipa de designeri in cadrul propriului birou de proiectare si a showroomului AIO LIVING. Aici, Anca si-a propus sa proiecteze si sa stimuleze echipa sa creeze tot timpul concepte noi, fresh si inspirationale. iar cel mai important lucru este ca aceste proiecte sa aiba corespondent in realitate, sa exprime emotie pentru a putea fi implementate pana la cele mai fine detalii.

Se considera o persoana autodidacta cu simt de responsabilitate pentru aceasta profesie. Inspiratia o asimileaza din targurile de profil din strainatate, din natura si calatorii, iar acest lucru a ajutat-o sa isi diversifice activitatea ca designer.
Conform acestor principii va realiza si cursurile in cadrul DallesGO, unde cu siguranta va regasi persoane ce isi doresc sa afle mai multe despre ce inseamna aceasta lume frumoasa a designului de interior.

Stefan Szabo este absolvent al Liceului de Arte din Oradea, specializarea Arhtectura. Si-a continuat studiile urmand Facultatea de Arte, specializarea aleasa fiind Pedagogia Artei.

In 2008, din dorinta de exprimare a lui Stefan ia nastere Stephan Eyck, o frima de design de interior care isi propune sa creeze armonie si echilibru intr-o lume definita de haos. Calea spre design de interior a ales-o datorita necesitatii de manifestare artistica, dupa experienta acumulata in aterilerele de proiectare artistica in care a lucrat timp de cativa ani.

Florina Szabo este pasionata de matematica, fiind absolenta a Liceului de Matematica si Informatica. Prima interactiune cu domeniul artistic s-a produs in momentul in care a decis sa urmeze Facultatea de Arhitectura si Urbanism din Oradea. In realizarea  proiectelor din timpul facultatii a descoperit ca ii place sa acorde mai multa atentie interioarelor, iar experienta profesionala ulterioara a condus-o tot spre design de interior, alaturandu-se firmei Stephan Eyck in 2014.

Stefan si Florina formeaza un cuplu de designeri cu viziuni diferite, insa care se completeaza perfect. Acestia cred ca designul interior este o reteta matematica condimentata cu arta, si isi doresc sa impartaseasca aceasta reteta pentru a forma o comunitate de specialisti care sa ajute la schimbarea mentalitatii acestei societati.

PROFESOR ORADEA

In anul 2016 Iulia Ursuta a absolvit Facultatea de Arhitectura si Urbanism in cadrul Universitatii Politehnica Timisoara obtinand Diploma de Arhitect.

In decursul anilor, pe perioada facutatii, Iulia s-a alaturat mai multor proiecte, atat pe teritorul tarii cat si in afara. Proiectele au avut ca activitati principale studierea tehnicii traditionale de imbinare, restaurarea unor elemente traditional, decopertarea structurii de lemn, de asemenea realizarea machetelor si redactarea proiectelor.

Din anul 2016 Iulia Ursuta isi incepe activitatea ca arhitect la ArhiZen Studio, unde se ocupa de proiecte de restaurare a fatadelor cladirilor istorice si de propunerea unor proiecte pentru cladiri noi. Continua ca designer de interior in urmatorii ani, unde se axeaza pe consultanta, proprunerea unor concepte, indentitate vizuala si realizarea de materiale grafice, de asemenea de coordonarea echipelor de finisaje de interior.

Iulia Ursuta are competente digitale in modelare 3D, drafting, randare, design grafic si editare foto si este pasionata de film, fotografie, dans, meditatie, muzica si songwriting.

4,000lei