Cursuri AutoCAD

Avatar utilizator
4,000lei
autocad_370x524

Cursuri Autocad -destinate celor care isi doresc dobandirea abilitatii de a desena 2D folosind AutoCAD-ul.

Aplicabilitatea este in aproape toate domeniile tehnice. Pe langa insusirea acestei abilitatii de realizare a planurilor in arhitectura/constructii sau schitarea detaliilor de executie, te vei familiariza cu situatii diverse, situatii concrete, explicate prin prisma experientei profesorului.

In cadrul cursului DallesGO veti acumula elementele de baza necesare pentru realizarea de desene bidimensionale (2D) in programul AutoCAD. Veti acumula cunostinte despre cum veti putea utiliza beneficiile interfetei grafice, cum sa desenati proiectul, sa-l pregatiti pentru tipar si sa-l impachetati. Veti cunoaste noi posibilitati pentru text, standarde, securitate si publicarea pe web, numeroase comenzi in AutoCAD pentru desenarea si rasterizarea formelor 2D, veti dobandi tehnicile de cotare si de imbunatatire a desenului, veti invata sa folositi blocurile, atributele si bazele de date externe pentru lucrul cu desenele.

Totodata, este ideal si daca va aflati la inceput de drum in acest domeniu si visati sa pasiti ulterior in lumea designului 3D, deoarece cursul ofera posibilitatea de a va specializa mai tarziu in celelalte praograme din departamentul 3D Design & CAD, dar si pentru cei care deja aveti experienta in acest domeniu, fie ca sunteti student sau designer profesionist.

Cursuri Autocad -descriere

Cursurile de AutoCAD din cadrul DallesGO au rolul de a furniza soltuii de proiectare asistată de calculator celor care dețin cunoștințe în diferite domenii și vor să își lărgească aria de cunoaștere. AutoCAD este o unealtă care vine să ne ajute atunci când vine vorba de proiectarea unui robot, a unei mașini, a unei clădiri sau a orice altceva se dorește. Accesând un curs de AutoCAD veți cunoaște o tehnologie care permite proiectarea ideilor în mediul virtual și care are menirea de a mări aria de percepție, oferind o prelungire a mâinii, a creionului și riglei spre un mediu al posibilităților infinite.

Indiferent de nivelul la care vă situați, începător în domeniu, cu un bagaj de cunoștințe și idei care așteaptă să prindă o formă reală, fie avansat, cursul de Autocad promite să vă pună în contact cu cele mai avansate metode de proiectare, oferind în același timp posibilitatea de a studia în propriul ritm. Trebuie mentionat că proiectând pe calculator veți avea parte de ajutorul unui software specializat, care va ghida fiecare etapa pe care o veti efectua la cursul DallesGO.

Liniile sunt mai ușor de trasat, spațiul se poate transforma la dorința utilizatorului. Formele se privesc din toate unghiurile, analizând proiectii în cele mai mici detalii, în cel mai scurt timp. Software-ul nu doar execută comenzi, dar face și sugestii, asigurând calitate proiectelor dumneavoastră. Nevoia de experti care detin abilitati pentru lucrul in programele CAD si certificatul Autodesk oficial este existenta in majoritatea companiilor de azi, care se ocupa cu designul, arhitectura, proiectarea, modelarea, animatia, productia de mobilier, productia de obiecte utilizate zi de zi, planificarea si construirea diferitelor entitati.

Pe langa domeniul arhitecturii acest curs se adreseaza si decoratorilor, inginerilor, tehnicienilor, proiectantilor, desenatorilor, dar si tuturor celor care pur si simplu isi doresc sa invete sa lucreze in AutoCAD. Cu atat mai mult cu cat daca urmatorul pas este dorinta de a invata sa lucrezi ulterior in programe 3D (modelare, imagini fotorealiste etc). Aceste cursuri AutoCAD de la DallesGO abordeaza bazele managementului: planificarea, organizarea, controlul si motivarea membrilor organizatiei. Pe langa aceasta, cursantul va invata principiile de baza ale cantitatilor si de calcul a tuturor lucrarilor de constructie, astfel incat dupa curs va putea sa estimeze cantitatea lucrarilor necesare si sa faca un calcul al pretului final de efectuare a acestora.

CONDITII PARTICIPARE:

1. Laptop propriu + mouse propriu
(Performante minime ale laptopului: procesor core 2 duo la 2,4 GHZ , 4 gb de ram si placa video dedicata(OBLIGATORIU!). Mouse-ul este obligatoriu. De preferat, minimum un procesor i5 si o placa video dedicata de 1GB).
*NOTA: Exista varianta de AutoCAD si pentru laptopurile marca Apple. Laptopurile Mac Book Air nu au placa video dedicata si intampina probleme in timpul utilizarii programului(sacadeaza programul).
2. Programul AutoCad 2D instalat pe laptop
(versiunea minima de AutoCad pe care trebuie sa o aveti instalata este Autocad 2014. http://www.autodesk.com/ products/autocad/)

Cursuri AutoCAD se desfasoara in toate cele zece orase in care DallesGO este prezent: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Oradea, Craiova, Sibiu, Constanta si Galati.

Un modul are 12 saptamani si costa 4.000 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de AutoCAD nu va mai fi de 4.000 lei, ci de 2.000 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3.200 lei.
Pretul pachetului de AutoCAD plus Interior Design Incepatori plus Avansati cu promotia
“3 in 1 – PACHET COMPLET” este de 4.400 lei pentru plata integrala.

Course Features

 • Lectures 13
 • Quizzes 0
 • Duration 12 saptamani
 • Students 283
 • Assessments Yes
 • CURS 1
  • Lecture1.1
   Curs introductiv
  • Lecture1.2
   Prezentare generala a programelor de proiectare 2D. Exemple din domenii diverse. Introducere in AutoCad si in interfata programului. Familiarizarea cu functiile principale. Exercitii practice
 • CURS 2
  • Lecture2.1
   Familiarizarea cu interfata programului si brieful pentru proiectul care va constitui suprafata de lucru pe urmatoarele saptmani. Invatarea menurilor si dezvoltarea unui concept personalizat pentru abordarea proiectului. Exercitii practice
 • CURS 3
  • Lecture3.1
   Invaratarea comenzilor care faciliteaza crearea sabloanelor si familiarziarea cu optiuni de vizualizare a layerelor. Exercitii practice. Tema pentru acasa
 • CURS 4
  • Lecture4.1
   Stilul personal in AutoCAD. Cum abordam diferit optiunile de creare a unui desen. Sisteme de coordonate. Lucrul cu layerele. Exercitii practice
 • CURS 5
  • Lecture5.1
   Cum desenam? Cum stabilim cotele in desen si care sunt comenzile care ne folosesc pentru modificari. Exercitii practice
 • CURS 6
  • Lecture6.1
   Metode de hasurare. Tipuri de hasuri, scari, unghiuri. Aplicatii pentru proiectul in lucru
 • CURS 7
  • Lecture7.1
   Utilizarea liniilor de pozitionare a reperelor. Stiluri de cotare, Cotarea la diverse scari, modificarea liniilor de cota, suprascrierea textului liniei de cot. “Multileader” – folosirea uneltelor care au mai multe functii. Exercitii practice
 • CURS 8
  • Lecture8.1
   Structurarea proiectului. Lucrul cu straturile – creare strat, familiarizarea cu stratul-culoare, tipul de linie, si invatarea comenzii de vizibilitate la printare
 • CURS 9
  • Lecture9.1
   Definirea si inserarea blocurilor. Scrierea textelor in cadrul desenelor (creare si modificare texte, stiluri de text etc). Simboluri si executarea unui plan de electrice. Excercitii practice
 • CURS 10
  • Lecture10.1
   Importul si conversia fisierelor pdf, convertirea textului Pdf sau a textului polilinie in text SHG. Diferentele intre versiuni diferite de Audocad (2015-2018). Exercitii practice
 • CURS 11
  • Lecture11.1
   Incheierea planului de mobilare si planului de electrice pentru proiectul in lucru. Tiparirea desenelor
 • CURS 12
  • Lecture12.1
   Scurta recapitulare comenzi si TEST FINAL
Bogdan Diaconu

PROFESOR BUCURESTI

Este un inginer specializat in designul de interior si designul de obiect, lucreaza de doi ani in echipa Ilenei Raducanu (profesor la cursul de Design Interior) si impreuna au in portofoliu multe proiecte de design interior. Bogdan este un bun didact, folosind metode simple de indrumare reusind sa adapteze cursul usor, atat celor care au deja experienta in domeniu, cat si celor sunt pentru prima oara in situatia de a lucra intr-un program de proiectare.

Mihaela Rudei a absolvit Facultatea de Arhitectura in 2012, iar in 2014, dupa ce s-a intors dintr-un program de masterat in domeniul Energiei Regenerabile realizat in Spania, si-a deschis propriul birou de activitate in domeniul proiectarii de arhitectura.

Ulterior, printr-un program de voluntarit a inceput, in paralel, o colaborare in domeniul didactic, unde si-a dezvoltat satisfactia pentru rezultatele foarte bune obtinute de elevi in urma cursului , urmand ca din 2017 pana in prezent sa preia un post in invatamant pentru elevii Liceului de Arte sectia de Arhitectura.

Pe langa activitatea pe care o presteaza in cadrul biroului de arhitectura, este pasionata de machetarea si prototiparea diverselor obiecte utilizand tehnica decupajului si tehnologia moderna a imprimarii 3D, astfel ca programele utilizate in proiectarea 2D si 3D se bucura de toata atentia ei in realizarea mai multor planuri pe o gama larga de activitati.

Mihaela Rudei spune că participarea la diverse cursuri si activitati ii ofera experiente noi, reprezentand o dezvoltare continua si o imbogatire a cunostintelor actuale, schimbandu-si viziunea asupra modului de lucru si exceland cu fiecare nou proiect.

Vlad Ghita absolvit facultatea de arhitectura din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” Bucuresti.

Si-a inceput activitatea in anul 2014 ca arhitect in Craiova, unde pe parcursul anilor a participat la numeroase proiecte importante, atat de arhitectura cat si de design interior. Inspiratia, pasiunea si munca in echipa au fost rasplatite prin numeroasele premii castigate in decursul acestor ani.

In 2019, dorinta de cunoastere, dezvoltare si grija pentru arhitectura si urbanism l-au determinat sa activeze ca inspector in constructii in cadrul Inspectoratului Judetean in Constructii Dolj.

Vlad Ghita este pasionat de ski si drumetii, il caracteizeaza corectitudinea, ambitia si spiritul analitic. S-a alaturat echipei DallesGo deoarece doreste sa impartaseasca celorlalti cunostintele pe care le-a adunat in tot acest timp.

PROFESOR TIMISOARA

Crescut printre artisti și format intr-un liceu de arta, Mihai Caraghiaur ajunge in facultate sa se indrepte spre designul ambiental.
Designul este perceput ca o forma de expresie si petrecandu-si 1 an de zile in lumea teatrului printre actori si regizori, Mihai dezvolta o intelegere profunda asupra emotiei degajate de culoare, lumina, forma si textura. Atentia pentru detalii, rigurozitatea pe de o parte, combinate cu pasiunea si echilibrul pe de alta parte, fac din Mihai Caraghiaur atat un designer cat și un artist recunoscut, lucru care reiese din lucrarile sale.

Pornind de la sculptura, instalatii si lucrari grafice expuse in tara si strainatate, simtul artistic se reflecta mai departe in proiectele sale de design ambiental. Amprenta sa o regasim in lucrari raspandite pe intreg teritoriul tarii: Castelul de lut, cea mai mediatizata pensiune ecologica din Romania, Casa cu iedera din Timisoara, showroom-urile Tempini din Bucuresti si Timisoara.
Colaborand cu importante birouri de arhitectura, obtine alaturi de acestia recunoasterea meritelor in reviste de specialitate si în cadrul Bienalei Timisorene de Arhitectura in 2016.

PROFESOR ORADEA

In anul 2016 Iulia Ursuta a absolvit Facultatea de Arhitectura si Urbanism in cadrul Universitatii Politehnica Timisoara obtinand Diploma de Arhitect.

In decursul anilor, pe perioada facutatii, Iulia s-a alaturat mai multor proiecte, atat pe teritorul tarii cat si in afara. Proiectele au avut ca activitati principale studierea tehnicii traditionale de imbinare, restaurarea unor elemente traditional, decopertarea structurii de lemn, de asemenea realizarea machetelor si redactarea proiectelor.

Din anul 2016 Iulia Ursuta isi incepe activitatea ca arhitect la ArhiZen Studio, unde se ocupa de proiecte de restaurare a fatadelor cladirilor istorice si de propunerea unor proiecte pentru cladiri noi. Continua ca designer de interior in urmatorii ani, unde se axeaza pe consultanta, proprunerea unor concepte, indentitate vizuala si realizarea de materiale grafice, de asemenea de coordonarea echipelor de finisaje de interior.

Iulia Ursuta are competente digitale in modelare 3D, drafting, randare, design grafic si editare foto si este pasionata de film, fotografie, dans, meditatie, muzica si songwriting.

4,000lei