Cursuri Interior Design Avansati

Avatar utilizator
4,400lei
Design-Interior-Avansati_370x524

Cursul este adresat tuturor celor care au deja studii de arhitectura sau design interior sau care au experienta in domeniu si doresc sa se perfectioneze.

Astfel, aceste cursuri Interior Design Avansati sunt special create pentru cei care au o cariera in acest sector de activitate si planuiesc sa-si imbogateasca cunostintele, cei care au un bussines de profil si vor sa-l dezvolte sau, pur si simplu, pentru cei interesati sa ajunga la un nivel ridicat in ceea ce priveste designul interior si sa devina profesionisti cu acte in regula.

Cursuri Interior Design Avansati – descriere

Cursul de Design Interior Avansati de la DallesGo are ca durata 12 saptamani, timp in care va veti pune la punct cu principiile de design de compunere a unei amenajari interioare si cu maniera de interventie asupra spatiului. Veti invata sa lucrati cu clientii, sa ii ascultati, dar mai ales sa le puneti intrebarile potrivite, pentru ca pe baza raspunsurilor lor puteti sa construiti un mediu armonios in acord cu cerintele lor. Veti invata sa negociati, sa va impuneti viziunea artistica fara insa a le sacrifica dorintele si personalitatea. Bineinteles, profesorul DallesGo va va prezenta pe parcursul acestui curs tot ce inseamna tendinte in design si amenajari interioare la nivel mondial.

Workshopurile contin aplicatii directe pentru cunoasterea tendintelor actuale de design de interior, precum si aplicatii care exemplifica modalitatile practice de lucru cu diferite materiale si texturi, scopul cursului fiind acela de a invata sa imbinam esteticul cu utilul, tinand cont de raportul dintre forma – functionalitate – confort emotional.

Un ambient placut te va face, fara indoiala, sa revii cu placere in locul care ti-a format aceasta impresie frumoasa si in care te-ai simtit in largul tau. Fie ca vorbim de element de decor, fie ca sunt particularitati specifice stilului de viata unei persoane sau mici detalii de psihologie, toate aceste aspecte de design interior sunt definitorii atunci cand vine vorba de a lasa amprenta asupra unui spatiu. Un loc banal poate fi transformat cu usurinta intr-unul de poveste, daca sunt respectate o serie de elemente reprezentative. Aici isi intra in rol specialistul de design interior, care dupa ce va aduna toate informatiile, atat cele tehnice, cat si detalii ce tin de fisa personala a individului care locuieste in spatiul respectiv, va reusi sa aduca un aport urias potrivit cu acea personalitate.

Fisa clientului, evaluarea locuintei, bugetul, furnizorii, brandurile, dar si putina psihologie, toate aceste aspecte reprezinta pasii de pornire atunci cand vine vorba de designul interior al unei locuinte. Propunerea finisajelor, luminilor, mobilierului si accesoriilor, detalii de executie, materiale si produse (cu caracteristici), “citirea” planurilor de arhitectura, planul de mobilare, acestea sunt doar cateva etape cu care va veti familiariza in cadrul cursului de design interior, nivelul avansat.

Pe parcursul a 12 saptamani de cursuri practice veti invata si exersa tehnici diferite de desen si proiectare, atat 2D, cat si 3D, esentiale in exprimarea proiectelor de amenajare interioara. Un curs la sfarsitul caruia vei avea nu numai cunostintele teoretice necesare, ci si informatiile practice – de la relatia cu clientii la gasirea furnizorilor, de la concept la buget si executie – si un prim proiect de portofoliu care sa iti permita sa iti transformi pasiunea pentru designul de interior in profesie.

Pe parcursul celor trei luni ale cursului de design interior, nivel avansat, veti desprinde informatiile necesare, astfel incat la finalul modului sa puteti realiza, spre exemplu, design-ul interior al unui apartament cu o camera, dar veti putea sa va ocupati si de cel al unei case cu mansarda.

Asadar, scopul final e de a realiza cel putin un proiect de amenajare, care sa va recomande pentru posibile colaborari viitoare. Datorita parteneriatelor pe care le avem, veti putea face practica in diferite showroom-uri de mobila, reamenajand spatiile de expunere din magazin.

Foarte important este faptul ca veti ajunge fata-n fata cu furnizori, oameni ce evolueaza in lumea design-ului interior, care va vor impartasi din experienta acumulata, de la care puteti afla concret cum functioneaza lucrurile in acest domeniu de activitate.

Cursuri Interior Design Avansati se desfasora in toate cele zece orase in care DallesGO are centre: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Oradea, Craiova, Sibiu, Constanta si Galati.

Un modul are 12 saptamani si costa 4.400 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Design Interior – Modulul Avansati nu va mai fi de 4.400 lei, ci de 2.200 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3.520 lei.
Pretul pachetului de Design Interior Avansati plus AutoCAD plus Design Gradini Incepatori cu promotia “3 in 1 – PACHET COMPLET” este de 4.800 lei pentru plata integrala.

Course Features

 • Lectures 14
 • Quizzes 0
 • Duration 12 saptamani
 • Students 243
 • Assessments Yes
 • CURS 1

  Rezidential – Tema: Apartament cu un dormitor

  • Lecture1.1
   Curs introductiv
  • Lecture1.2
   Brief. Tema de proiectare. Fisa Clientului. Evaluarea locuintei. Masuratorile. Releveul. Bugetul. Agenda designerului. Putina psihologie. Furnizori si branduri
 • CURS 2
  • Lecture2.1
   Desen tehnic 2D, Creion. Planul. Fatada. Sisteme de cotare. Reguli si simboluri. Planul de mobilare. Furnizori si branduri
 • CURS 3
  • Lecture3.1
   Inspiratia. Cconceptul. Moodboard-ul. Propunerea finisajelor, luminilor, mobilierului si accesoriilor. Furnizori si branduri
 • CURS 4
  • Lecture4.1
   Desen tehnic 3 D, creion. Axonometria. Bucataria. Baia. Furnizori si branduri
 • CURS 5
  • Lecture5.1
   Completarea proiectului in vederea punerii in opera. Detalii de executie. Calculele de necesar. Materialele si produsele, cu caracteristici. Furnizori si preturi. Demonstratia bugetara
 • CURS 6
  • Lecture6.1
   Prezentarea si evaluaria proiectelor
 • CURS 7

  II. Rezidential – Tema: Casa P+M

  • Lecture7.1
   Brief. Tema de proiectare. Fisa clientului. Bugetul. “Citirea” planurilor de arhitectura. Planul de mobilare. Eventuale modificari de arhitectura si instalatii. 2D. Furnizori si branduri
 • CURS 8
  • Lecture8.1
   Discutarea tuturor propunerilor. Ergonomie. Flux. Redesenarea planului de arhitectura, cu modificarile agreate impreuna. Furnizori si branduri
 • CURS 9
  • Lecture9.1
   Conceptul. Moodboard-ul virtual. Propunerea finisajelor, luminilor, mobilierului si accesoriilor. Furnizori si branduri
 • CURS 10
  • Lecture10.1
   Completarea proiectului in vederea punerii in opera. Calcule de necesar. Detalii de executie. 3D. Comenzi de finisare si material, de mobilier si decoratiuni. Furnizori si branduri
 • CURS 11
  • Lecture11.1
   Demonstratie, de la concept la realitate virtuala. 3D max. Discutii libere asupra proiectelor in curs de finisare
 • CURS 12
  • Lecture12.1
   Prezentarea si evaluarea proiectelor
  • Lecture12.2
   Curs 12.1
Andreea Muresan

PROFESOR BUCURESTI

Dintotdeauna pasionata de domeniul home&deco, dupa zece ani petrecuti in redactiile celor mai importante publicatii de profil, a facut in 2009 pasul spre propriul studio de design. Amenajeaza spatii publice si rezidentiale, iubeste interioarele scandinave, gradinile si vechiturile pe care le recupereaza si transforma alaturi de partenerul ei.

PROFESOR TIMISOARA

Crescut printre artisti și format intr-un liceu de arta, Mihai Caraghiaur ajunge in facultate sa se indrepte spre designul ambiental.
Designul este perceput ca o forma de expresie si petrecandu-si 1 an de zile in lumea teatrului printre actori si regizori, Mihai dezvolta o intelegere profunda asupra emotiei degajate de culoare, lumina, forma si textura. Atentia pentru detalii, rigurozitatea pe de o parte, combinate cu pasiunea si echilibrul pe de alta parte, fac din Mihai Caraghiaur atat un designer cat și un artist recunoscut, lucru care reiese din lucrarile sale.

Pornind de la sculptura, instalatii si lucrari grafice expuse in tara si strainatate, simtul artistic se reflecta mai departe in proiectele sale de design ambiental. Amprenta sa o regasim in lucrari raspandite pe intreg teritoriul tarii: Castelul de lut, cea mai mediatizata pensiune ecologica din Romania, Casa cu iedera din Timisoara, showroom-urile Tempini din Bucuresti si Timisoara.
Colaborand cu importante birouri de arhitectura, obtine alaturi de acestia recunoasterea meritelor in reviste de specialitate si în cadrul Bienalei Timisorene de Arhitectura in 2016.

PROFESOR IASI

Ivona Gheorghe este un arhitect independent ce isi doreste sa creeze concepte autentice pentru fiecare spatiu pe care il amenajeaza. Specializata pe arhitectura de interior, indrageste proiectele pentru spatiile publice, restaurante, cafenele, acolo unde imbinarea dintre creativitate si functional este mereu o provocare.

Abordeaza fiecare spatiu in parte cu foarte multa pasiune si atentie, indiferent de dimensiunile sale. Proiectul ei preferat este intotdeauna ultimul finalizat si asta pentru ca incearca mereu sa se autodepaseasca si sa exploreze directii noi de abordare. Cheia unui proiect de succes sta mereu in mainile arhitectului, Ivona implicandu-se pana in cele mai mici detalii, mixand cu entuziasm obiecte vechi de mobilier cu accente artizanale si elemente foarte moderniste.

PROFESOR CONSTANTA si CLUJ

Raluca Filip are 35 de ani si este absolventa facultatii tehnice de inginerie. Pasiunea pentru detalii si pentru frumos a facut-o sa se specializeze in Design Interior. De 13 ani conduce un birou de proiectare si design, unde provocarile preferate sunt acelea de a gasi formula perfecta intre creativitate si functionalitate. “Imi place sa lucrez cu spatii diferite, nevoi diferite, cu personalitati diferite si sa creez povesti unice. In toate actiunile mele caut sa aplic si sa gasesc noi sensuri pentru motto-ul meu preferat «less is more»”.

PROFESOR GALATI

Pasionata de arte din copilarie, a urmat cursurile Liceului de Arta unde a invatat profesionalismul si respectul fata de valorile consacrate ale artei. Mai tarziu a urmat Facultatea de Arte din Bucuresti, sectia de Design Interior, unde a si descoperit programul de modelare 3D, Sketch-up, pe care s-a perfectionat ulterior.

In prezent are propriul studio de Design Interior unde amenajeaza atat spatii rezidentiale, cat si comerciale. Isi dedica foarte mult timp proiectelor sale si ii place sa imbine naturaletea si simplitatea lucrului bine facut cu perfectiunea. In design programul Sketch-up este foarte important pentru ca o ajuta sa ofere o perspectiva realista asupra spatiului.
Doreste ca toate cunostintele acumulate pe parcurcul anilor ca designer interior sa le impartaseasca viitorilor cursanti pentru ca acestia sa devina profesionisti in utilizarea acestui program.

Stefan Szabo este absolvent al Liceului de Arte din Oradea, specializarea Arhtectura. Si-a continuat studiile urmand Facultatea de Arte, specializarea aleasa fiind Pedagogia Artei.

In 2008, din dorinta de exprimare a lui Stefan ia nastere Stephan Eyck, o frima de design de interior care isi propune sa creeze armonie si echilibru intr-o lume definita de haos. Calea spre design de interior a ales-o datorita necesitatii de manifestare artistica, dupa experienta acumulata in aterilerele de proiectare artistica in care a lucrat timp de cativa ani.

Florina Szabo este pasionata de matematica, fiind absolenta a Liceului de Matematica si Informatica. Prima interactiune cu domeniul artistic s-a produs in momentul in care a decis sa urmeze Facultatea de Arhitectura si Urbanism din Oradea. In realizarea  proiectelor din timpul facultatii a descoperit ca ii place sa acorde mai multa atentie interioarelor, iar experienta profesionala ulterioara a condus-o tot spre design de interior, alaturandu-se firmei Stephan Eyck in 2014.

Stefan si Florina formeaza un cuplu de designeri cu viziuni diferite, insa care se completeaza perfect. Acestia cred ca designul interior este o reteta matematica condimentata cu arta, si isi doresc sa impartaseasca aceasta reteta pentru a forma o comunitate de specialisti care sa ajute la schimbarea mentalitatii acestei societati.

PROFESOR CLUJ

Este un inginer specializat in designul de interior si designul de obiect, lucreaza de doi ani in echipa Ilenei Raducanu (profesor la cursul de Design Interior) si impreuna au in portofoliu multe proiecte de design interior. Bogdan este un bun didact, folosind metode simple de indrumare reusind sa adapteze cursul usor, atat celor care au deja experienta in domeniu, cat si celor sunt pentru prima oara in situatia de a lucra intr-un program de proiectare.

Dintotdeauna pasionata de domeniul home&deco, dupa zece ani petrecuti in redactiile celor mai importante publicatii de profil, a facut in 2009 pasul spre propriul studio de design. Amenajeaza spatii publice si rezidentiale, iubeste interioarele scandinave, gradinile si vechiturile pe care le recupereaza si transforma alaturi de partenerul ei.

PROFESOR CRAIOVA

Pasionata de desen, arte vizuale și frumos, Anca Irina Oprea a simtit devreme ca aceasta pasiune se va transforma intr-o profesie.
A hotarat sa urmeze Facultatea de Arhitectura de Interior Ion Mincu din Bucuresti, unde a descoperit ce inseamna functionalitatea si calitatea ambiantei interioare, bazandu-se pe combinatia dintre o suita de cunostinte interdisciplinare.

In mometul de fata coordoneaza o echipa de designeri in cadrul propriului birou de proiectare si a showroomului AIO LIVING. Aici, Anca si-a propus sa proiecteze si sa stimuleze echipa sa creeze tot timpul concepte noi, fresh si inspirationale. iar cel mai important lucru este ca aceste proiecte sa aiba corespondent in realitate, sa exprime emotie pentru a putea fi implementate pana la cele mai fine detalii.

Se considera o persoana autodidacta cu simt de responsabilitate pentru aceasta profesie. Inspiratia o asimileaza din targurile de profil din strainatate, din natura si calatorii, iar acest lucru a ajutat-o sa isi diversifice activitatea ca designer.
Conform acestor principii va realiza si cursurile in cadrul DallesGO, unde cu siguranta va regasi persoane ce isi doresc sa afle mai multe despre ce inseamna aceasta lume frumoasa a designului de interior.

PROFESOR ORADEA

In anul 2016 Iulia Ursuta a absolvit Facultatea de Arhitectura si Urbanism in cadrul Universitatii Politehnica Timisoara obtinand Diploma de Arhitect.

In decursul anilor, pe perioada facutatii, Iulia s-a alaturat mai multor proiecte, atat pe teritorul tarii cat si in afara. Proiectele au avut ca activitati principale studierea tehnicii traditionale de imbinare, restaurarea unor elemente traditional, decopertarea structurii de lemn, de asemenea realizarea machetelor si redactarea proiectelor.

Din anul 2016 Iulia Ursuta isi incepe activitatea ca arhitect la ArhiZen Studio, unde se ocupa de proiecte de restaurare a fatadelor cladirilor istorice si de propunerea unor proiecte pentru cladiri noi. Continua ca designer de interior in urmatorii ani, unde se axeaza pe consultanta, proprunerea unor concepte, indentitate vizuala si realizarea de materiale grafice, de asemenea de coordonarea echipelor de finisaje de interior.

Iulia Ursuta are competente digitale in modelare 3D, drafting, randare, design grafic si editare foto si este pasionata de film, fotografie, dans, meditatie, muzica si songwriting.

4,400lei