Cursuri Tunsoare

Avatar utilizator
4,600lei
tunsoare_370x524

Cursuri tunsoare – se adreseaza hairstylistilor aflati la inceput de drum, cu o experienta intre zero si trei ani. Abordam tunsori pentru parul lung, mediu si scurt, aplicabile in orice situatie de salon. Tehnicile sunt rapide si usor de aplicat, cu un randament maxim.

Pornim de la tehnicile de baza de tuns, trecem prin formele unei tunsori, invatam tipurile de fizionomie si constitutie, aflam cum sa directionam clientul spre o tunsoare care il avantajeaza, dar si cum sa simplificam tunsoarea mixand diversele tehnici pe care le avem la indemana. Nu vom neglija nici regulile de conduita profesionala in relatia cu clientul, care uneori se dovedesc a fi la fel de importante ca stapanirea tehnicilor de tuns.

Munca in acest domeniu inseamna pasiune si arta, si este ceva foarte personal. Datorita modei din ultimii ani, arta tunsorii a devenit mai populara si primeste acum atentia pe care o merita. Multi frizeri tund in fiecare zi celebritati, sau au devenit chiar ei celebritati datorita talentului pe care il au. Tot ce iti trebuie este pasiune si pregatirea la scoala potrivita.

Cursuri tunsoare – descriere

Retine ca exista o mare cerere pentru persoanele care au abilitati practice. Asadar, dupa absolvirea cursului de tunsoare de la DallesGO vei avea oportunitati de a reusi sa lucrati in cadrul unor saloane specializat in urma experientei acumulate. In plus, ai sansa de a invata in permanenta lucruri noi, de a socializa si de a-ti face prieteni, bucurandu-te astfel de o meserie care va aduce la sfafsitul zilei o serie de satisfactii.

Toate standardele scolii DallesGO se invart in jurul studentilor si avantajelor de care acestia beneficiaza, cu scopul de a ajuta profesionistii in domeniul frizeriei sa castige o educatie care ii indreapta spre succes. Fiind un curs acreditat, studentii invata toate tehnicile, metodele si practicile pentru furnizarea serviciilor complete de tuns.

Aceste cursuri tunsoare de la DallesGO sunt acreditate si sunt concepute astfel incat sa permita cursantilor sa recunoasca conditiile pielii si ale parului, si sa inteleaga si sa aprecieze importanta sigurantei si a sanatatii clientilor. Un curs de frizerie acreditat trebuie sa furnizeze studentilor un kit de lucru, care sa includa toate instrumentele necesare unui frizer. Pentru parte practica a acestui curs, vei primi gratuit consumabile si aparatura, pe care sa le folosesti in cadrul orelor de practica. Aparatura si consumabilele sunt produse premium.

Ca frizer, va trebui sa dai dovada de anumite calitati in fiecare zi, iar asta nu doar pentru a face o impresie buna in fata angajatorului si a clientilor. Trainerii DallesGO va vor indruma pentru a va dezvolta, pe langa partea practica a meseriei, si o serie de calitati interumane. Dezvoltarea atentiei la detalii care te va ajuta sa obtii mereu rezultate excelente, cu un efort care iti va intra in reflex, odata cu trecerea timpului. Ai nevoie de dexteritate pentru ca treaba sa mearga repede. Chiar daca trebuie sa dai dovada de migala, timpul nu este de partea ta, deci ai nevoie de un ochi ager si de maini care sa se miste cat se poate de rapid. Iar abilitatile de comunicare sunt mai mult decat necesare pentru un frizer care merita sa fie recomandat.

Pe parcursul celor 12 saptamani vei studia si exersa pe modele reale cele trei tehnici de baza ale tunsorii (linie dreapta, linie oblica, asimetrie), ajungand ca la final sa o stapanesti foarte bine, in special pe cea clasica. Lucrand pe modele reale au ocazia sa se confrunte cu situatii reale de munca in salon: vartejuri, linii diferite ale gatului, latimea fruntii si mai ales pretentiile clientului aflat pe scaunul din fata. Asta inseamna ca vom invata sa aplicam tehnicile predate de trainerii DallesGO pliindu-le totodata si pe dorintele modelului din fata noastra. Pornind de la o linie clasica, abordam si zona mai avangardista a tunsorii, cea specifica editorialelor de moda si concursurilor de haircut, lasand posibilitatea fiecarui cursant sa isi aleaga propriul stil si zona in care doreste sa isi dezvolte creativitatea.

Cursuri Tunsoare se desfasoara in toate cele zece orase in care DallesGO este prezent: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Oradea, Craiova, Sibiu, Constanta si Galati.

Un modul are 12 saptamani si costa 4.600 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de LAST MINUTE 50% OFF, pretul cursului de Tunsoare nu va mai fi de 4.600 lei, ci de 2.300 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3.680 lei.
Pretul pachetului de Tunsoare plus Coafura plus Colorimetrie cu promotia “3 in 1 – PACHET COMPLET” este de 4.800 lei pentru plata integrala.
Curs acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei

Course Features

 • Lectures 15
 • Quizzes 0
 • Duration 12 saptamani
 • Students 50
 • Assessments Yes
 • CURS 1

  Notiuni introductive

  • Lecture1.1
   Introducere – prezentare
  • Lecture1.2
   Tehnici de comunicare si atitudine vizavi de client
  • Lecture1.3
   Prezentarea trusei de lucru
 • CURS 2
  • Lecture2.1
   Tehnici de baza
  • Lecture2.2
   Diagnostic si consiliere in functie de fizionomie
  • Lecture2.3
   Structura firului de par
  • Lecture2.4
   Forma craniului
 • CURS 3

  Tunsoare in linii drepte

  • Lecture3.1
   Scurt & lung – teorie & practica
 • CURS 4

  Tunsoare in linii drepte

  • Lecture4.1
   Scurt & lung – teorie & practica
 • CURS 5

  Tunsoare in trepte

  • Lecture5.1
   Scurt & lung – teorie & practica
 • CURS 6
  • Lecture6.1
   Scurt & lung – teorie & practica
 • CURS 7

  Tunsori speciale

  • Lecture7.1
   Asimetrii – teorie & practica
 • CURS 8

  Tunsori speciale

  • Lecture8.1
   Asimetrii – teorie & practica
 • CURS 9

  Schimbare de look

  • Lecture9.1
   Look & learn
 • CURS 10

  Schimbare de look

  • Lecture10.1
   Look & learn
 • CURS 11

  Tunsoarea pentru editorial/concurs

  No items in this section
 • CURS 12

  Evaluare proba practica - o tunsoare la alegere, aplicand una dintre tehnicile predate in timpul cursului

  No items in this section
Alex Fox

PROFESOR BUCURESTI

Alex Fox este un hairstylist de renume, cu treisprezece ani de experienta in domeniu si sapte ani de experienta ca formator la cursuri de coafor-stilist, cu peste 150 de absolventi instruiti de el. A castigat doi ani la rand premiul pentru “Cel mai bun hairstylist al anului” (2016/2017) in cadrul Romanian Fashion Awards.

Absolvent al scolii Academia L’oreal Professional Paris, Alex Fox a lucrat ca hairstylist pentru Media Pro, canalele TV Antena 1 si TVR si in saloanele unor hairstylisti reputati, precum Camelia Negrea, George Soare si Anastasia Beverly Hills. A fost Trainer National Goldwell in cadrul Top Line si a lucrat ca hairstylist pentru Fashion Days.

PROFESOR BRASOV

Popa Florin este un hairstylist cu experienta si activeaza în domeniu de 9 ani. Reusita lui în aceasta profesie a frumusetii consta în atentia la detalii, acuratetea si profesionalismul. Este pasionat de culoare si tunsoare si in 2019 a castigat locul I pentru cel mai bun Balayage “The Best Balayage” in cadrul Taberei Hairstilistilor, organizata la Piatra-Neamt alaturi de cei mai buni traineri din domeniu.

In decursul acestor ani, a participat la numeroase cursuri de formare si workshopuri, si a avut colaborari cu fotografi, designeri vestimentari locali pentru campanii de produse si colectii – cele mai recente proiecte ale sale au aparut în două reviste americane – “Bold Magazine” si “New Face Magazine”.

PROFESOR CLUJ

Renumita la nivel mondial, Alina Crisan si-a obtinut calificarea de hairstylist in urma cu aproape 20 de ani, la Academia de coafura Blondi, in Bucuresti. Tot acolo si-a inceput si cariera de formator, iar in anul 2001 a obtinut titlul de Campion Mondial la coafura in cadrul competitiei organizata in Darmstadt, Germania. Fire autodidacta, Alina Crisan a continuat sa se perfectioneze an de an prin participarea la numeroase cursuri de specializare si formare in domeniul coafurii in marile capitale ale lumii: Budapesta, Viena, Londra, Barcelona sau New York, unde a obtinut si numeroase distinctii.

In 2006 a inceput colaborarea cu L’Oreal Romania devenind trainer Matrix. In prezent este senior trainer si membru al Matrix International Dream Team, iar din mainile ei ies look-uri memorabile ce sunt publicate in numeroase editoriale. In plus este invitata constant in cadrul evenimentelor de specialitate, unde anunta trendurile anuale in materie de tunsoare, culoare si hairstyling si inspira coaforii de pretutindeni prin showurile de coafura pe care le sustine atat in tara, cat si in strainatate.

4,600lei