Cursuri Fotografie Incepatori

Avatar utilizator
4,000lei
fotografie_370x524

Fotografia a devenit unul dintre cele mai atractive hobby-uri, dar cand esti la inceput de drum, complexitatea acestuia poate fi destul de descurajanta. Totusi, nu ar trebui sa-i permiti sa te „dezarmeze”. Este important sa stii ca toti au inceput de undeva.

Aceste cursuri fotografie incepatori descriu un univers pasionant, cel al imaginii si al felului în care se construieste ea, fiind un exercitiu continuu de surprindere a cadrului perfect.

Profesorul DallesGO, un fotograf cu portofoliu un impresionant, te va ghida prin referinte fascinante, genuri si tehnici fotografice, punand accent pe descoperirea si conturarea stilului personal precum si pe explorarea detaliului, a imaginatiei si a modului in care orice fotografie spune o poveste. Fotografia trece dincolo de tehnica. E un instrument de dragoste si revelatie!

Cursuri fotografie incepatori – descriere

Pe parcursul celor trei luni de curs vom discuta despre diferite concepte fotografice si vom invata sa implementăm ideile creative prin arta fotografica, in timp ce decoperim culoarea si compozitia, importanta luminii si a umbrei. Veti descoperi potentialul aparatului de fotografiat, veti invata ca dincolo de tehnica, fotografia este o cale de exprimare a propriei viziuni.

In cadrul cursului DallesGO vei invata ca echipamentul nu are nimic de a face cu fotografia. Multi amatori dau vina pe echipamentul lor inadecvat si cred ca doar achizitionind mai multe accesorii vor obtine rezultate mai bune, iar, pe de alta parte, se scuza ca sunt prea preocupati sa decida ce nou echipament sa cumpere si nu au timp sa se gandeasca si la altceva. La cursul de Fotografie, modulul Incepatori, vei ajunge sa intelegi ca un bun fotograf face fotografii reusite chiar si cu o camera de unica folosinta, careia ii cunoaste posibilitatile si limitele. Pe de alta parte, se fac zilnic numeroase fotografii proaste folosind camere scumpe de catre oameni carora le lipseste pasiunea si viziunea, indiferent de cat de performante sunt obiectivele lor.

La aceste cursuri Fotografie pentru Incepatori de la DallesGO te familiarizezi cu folosirea aparatului pe modul Manual, inveti tehnicile de baza de compozitie si iluminare, principiile de baza in prelucrarea fotografiei digitale, precum si mijloacele pe care le ai la indemana pentru a te face remarcat ca fotograf. Ai la dispozitie 12 saptamani in care sa iti exersezi abilitatile si sa iti pui in aplicare ideile și talentul intr-un context profesional, beneficind de cele mai performante echipamente de iluminat. In cadrul sesiunilor creative de practica, cursanții impreuna cu participantii la cursurile de Stilism, Make-up, Hairstyling si modelele de la Victoria Models, isi vor construi propriul portofoliu de proiecte fotografice.

Programa a fost gandita in asa fel incat, indiferent daca iti doresti o cariera in domeniul fotografiei sau vrei doar sa inveti sa folosesti aparatul de fotografiat, sa dobandesti toate cunostinetele necesare astfel incat la finalul celor 12 saptamani sa stapanesti notiunile de baza in fotografie:
– Tehnica fotografica- Folosirea aparatului foto digital in modul manual
– Reguli de compozitie in fotografia de obiect, studiu pe lumina artificiala (studio)
– Prelucrarea digitala (Photoshop, Lightroom) – detalii camera RAW
– Dinamica in fotografie
– Importanta compozitiei in fotografia dinamica

In cele 3 luni de curs, in afara de tehnica binevenita, vei invata cum sa iti depasesti propriile limite si sa privesti fotografia nu doar din perspectiva unui hobby, ci ca pe o meserie facuta din suflet.

Nu uita, Picasso spunea mereu: “invata regulile ca un profesionist, pentru a le putea incalca precum un artist!”

Cursul se va incheia cu o expozitie foto de grup, in care fiecare participant isi va prezenta portofoliul realizat in colaborare cu colegii cursurilor de Make-up, Hairstyling si Stilism.

Cursuri Fotografie Incepatori se desfasoara in toate cele zece orase in care DallesGO este prezent: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Oradea, Craiova, Sibiu, Constanta si Galati.

Modulul INIȚIERE are 12 saptamani si costa 4.000 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile se tin de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30.
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Fotografie Initiere nu va mai fi de 4.000 lei, ci de 2.000 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3.200 lei.
Pretul pachetului de Fotografie Initiere plus Fotografie Avansati plus Photoshop cu promotia “3 in 1 – PACHET COMPLET” este de 4.400 lei pentru plata integrala.

Course Features

 • Lectures 12
 • Quizzes 0
 • Duration 12 saptamani
 • Students 520
 • Assessments Yes
 • CURS 1

  Prim contact cu elevii

  • Lecture1.1
   Curs introductiv
  • Lecture1.2
   Prezentarea ramurilor generale ale fotografiei si aflarea directiei in care cursantii doresc sa aprofundeze. Introducere in arta fotografiei- istorie/prezent, detalii tehnice despre camera foto digitală. Tema pentru cursul 2- Prezentarea portofoliului personal al cursantilor.
 • CURS 2
  • Lecture2.1
   Discutii pe marginea portofoliului personal. Tehnica fotografica- Folosirea aparatului foto digital in modul manual. Compozitie si lumina. Discutie despre organizarea portofoliului in teme fotografice, teme pentru acasa alese in functie de fiecare cursant
 • CURS 3
  • Lecture3.1
   Reguli de compozitie in fotografia de obiect, studiu pe lumina artificiala (studio). Coloristica in arta fotografica. Micul studio foto la tine acasa ( modalitati prin care se poate face un studio foto cu obiecte de prin casa). Tema: Coloristica si compozitie in fotografia de obiect
 • CURS 4
  • Lecture4.1
   Portretul, tipurile de compozitii, lumina si incadrare. Practica in studio (portret). Importanta expresivitatii in fotografia de portret, interactiunea cu modelul. Tema: portret
 • CURS 5
  • Lecture5.1
   Dinamica in fotografie. Importanta compozitiei in fotografia dinamica. Practica studio cu model. Street photography. Tema: Dinamism si miscare
 • CURS 6
  • Lecture6.1
   Prelucrarea digitala (Photoshop, Lightroom) – detalii camera RAW. Foto-Manipulare si retus. Tema: Prelucrarea aceleiasi imagini RAW de catre toti cursantii, tema la alegere
 • CURS 7
  • Lecture7.1
   Inspiratia in arta fotografica. Fotografia de peisaj, wild life, street, fashion si beauty. Cum sa iti determini propriul stil, prezentare proiecte fotografice de succes. Tema: Realizarea unui proiect fotografic pe diferite teme
 • CURS 8

  Fotoreportajul si fotografia de eveniment

  • Lecture8.1
   Tehnica, aparatura, interactiune
 • CURS 9
  • Lecture9.1
   Cum sa avansezi ca fotograf: social media, editorial, publicatii, reviste online, alegerea temelor, concursuri. Tema: Realizarea unui pictorial, editorial, set de imagini care sa fie publicat intr-o revista, site sau blog online in Europa. Publicarea lor pana la sfarsitul cursului cu indicatii si corecturi ce vor avea loc in cursurile viitoare, de catre profesor
 • CURS 10
  • Lecture10.1
   Cum sa facem bani dintr-un hobby? Mic curs despre folosirea unui aparat foto digital pe modul Video.
 • CURS 11
  • Lecture11.1
   Temele finale pentru expozitia de final de curs. Cunoastere avansata a aparatului foto. Secrete pentru o fotografie reusita – homemade
 • CURS 12

  Concluzii finale despre curs, analiza evolutiei cursantilor si pregatirea pentru expozitia finala

  No items in this section

Ovidiu Oltean si-a inceput cariera de moda in industria postproducției in 2008, iar activitatea sa de retusare a fost vazuta in unele dintre cele mai bune publicații ale lumii, cum ar fi Vogue, Vanity Fair, Harper\’s, Elle, GQ, Lófficel, Numero, Tatler, Glamour, Interviu, Tara Minunilor, Madame Figaro, Flaunt, LUI, Rolling Stone, Schon, ISSUE si multe altele.

Primul sau atelier a fost în 2011 la Cluj, la 19 ani, urmat de două ateliere în București, iar mai tarziu, anul urmator, alte două ateliere la Paris.

Unele dintre numele retusate de el sunt Rihanna, Jessica Alba, Jonah Hill, Erykah Badu, Margot Robbie, Kim Kardashian, Scarlett Johansson, Britney Spears, Nick Jonas si multe alte nume mai renumite si super modele de succes.

PROFESOR IASI

Vladimir Dumbrava este cel mai apreciat fotograf iesean. Fotografiile sale transmit de fiecare data o intreaga suita de emotii, trairi, sentimente si impresioneaza vizual. La aceasta temelie s-a adaugat si o mostenire artistica urmata de o pregatire continua in domeniul artelor frumoase, studiind Arte Plastice si Design.

Desi s-a remarcat in mod special cu fotografii nud, fashion si beauty, este genul care imbratiseaza orice provocare! Talentul si inclinatia pentru arta il ajuta sa vada detaliile care fac diferenta. Campaniile foto organizate de el au adunat echipe intregi de creatori si au contribuit la dezvoltarea industriei fotografice din regiunea Moldovei. A excelat si in domeniul fotografiei de produs, fiind desemnat finalist la Fotograful Anului in Romania la aceasta categorie.

PROFESOR TIMISOARA

Mihai si-a inceput cariera in domeniu audio-vizual in 2013, cu jobul de cameraman. Treptat a studiat singur fotografia si a inceput sa iubeasca mai mult acest domeniu. A inceput sa faca fotografie la evenimente, dupa care s-a dus spre fotografia de club, fiind printre primii fotografi de club angajati in Timisoara. Astazi portofoliul sau foto cuprinde o gama variata de lucrari, de la fotografe de tip food, la corporate, produs, fotoreportaj, club, dar si fotografie de studio, portret si fashion.

Florin Stefan este unul dintre cei mai talentati fotografi din Romania. A vazut initial fotografia ca pe un business pentru evenimente si, dispunand de aparatura de specialitate, a inceput sa participe la evenimente locale unde isi propunea sa surprinda momente de neuitat pentru clienti. Totul s-a transformat repede in pasiune – pentru imagine, pentru frumos si pentru oameni.

Este de parere ca oamenii au mereu de spus o poveste, iar, daca te uiti mai atent, ii poti descoperi asa cum sunt, cum si de ce gandesc intr-un anumit fel, ce nevoi au si ii poti ajuta sa isi descopere valorile.
Impreuna cu Florin, cursantii vor parcurge un drum cel putin interesant prin lumea fotografiei, a motivatiei constante necesare pentru a persista in acest domeniu si vor cunoaste varietatea tehnicilor de imagine care sustin fotografia de calitate.

PROFESOR ORADEA

Legatura lui Dan Peret cu fotografia isi are originile in copilaria acestuia, cand jucariile isi pierdeau din farmec in fata aparatelor de fotografiat Smena si Zenit ale tatalui sau. Totusi, primul aparat foto pe care l-a decodificat a fost unul castigat la o promotie si cu ajutorul caruia a invatat ca tot ce conteaza in fotografie este cum vezi momentul. S-au scurs 15 ani de cand practica fotografia la nivel profesionist.

“Fotografia m-a format ca om si este fara doar si poate limbajul meu preferat de exprimare. Consider ca atuul meu ca profesionist este ca nu ma feresc de provocari si ca urmare am avut ocazia sa obordez destul de multe ramuri ale fotografiei.”

Portofoliul sau este unul foarte bogat si contine fotografia de portret, fotografia de fashion, fotografia publicitara, forografia de produs, printre care si forografierea bijuteriilor, un domeniu aparte, sau fotografia de eveniment. Pe langa pasiunea de a surprinde cele mai reusite cadre, Dan isi petrece foarte mult timp si cu editarea acestora, pentru el culoarea in fotografie fiind asemeni unei povesti care prinde viata, un element important pentru definirea stilului autorului. Crede ca cel mai important aspect din fotografie este  storytelling-ul si abia asteapta sa impartaseasca din cunostinetele lui celor interesati de acest domeniu.

PROFESOR GALATI

Gabriel Rugina iubeste emotia si usurinta prin care o traire poate fi transpusa in imagini. Fotografiaza evenimente de peste opt ani si o face cu drag si profesionalism. Insa pentru a ajunge la nivelul la care este astazi, a luat parte la sute de ore de workshopuri, conferinte, cursuri one-on-one si online. Astfel ca, dupa ce a investit in educatie, lucru pe care inca il face, Gabriel a ajuns sa-si contureze o identitate, reusid sa surprinda in decursul anilor peste trei sute de nunti si alte cateva sute de evenimente de familie.
Pe parcursul celor 12 saptamani  de cursuri predate de Gabriel vei reusi sa iti cunosti aparatul de fotografiat, vei sti sa incadrezi corect, sa iti alegi lumina cea mai buna, vei exploata “mici trucuri” si vei capata cunostinte suficiente de Lightroom si Photoshop astfel incat sa obtii un produs finit calitativ.

PROFESOR BUCURESTI

Oltin Dogaru este unul dintre cei mai complecsi si novatori fotografi romani, fiind apreciat atat la nivel national, cat si international. Din anul 2005 lucreaza ca fotograf profesionist, activand in domenii diverse ale fotografiei, precum moda, publicitate, jurnalism.

Fiind pasionat de oameni si calatorii, din 2008 a inceput sa exploreze si sa documenteze noi teritorii. In urma solicitarii de a participa la realizarea unei carti fotografice despre Milano in 2009, a locuit acolo timp de aproape un an, unde a inceput colaborarea cu mai multe agentii de modele si cu una dintre cele mai prestigioase scoli de moda din lume, Istituto Marangoni.

La nivel national, Oltin a colaborat cu toate revistele glossy de pe piata, editorialele sale fiind usor de recunoscut datorita modului creativ de a transpune emotia in imagini.

4,000lei