Cursuri Cooking Incepatori


Mananci la restaurant si te intrebi, uneori, cum de gatesc unii bucatari atat de bine? La cat costa portia, banuiesti probabil ca folosesc preparate speciale pentru a da gust mancarii. Nici pe departe! Totul se reduce la cateva principii de baza, pe care le vei dobandi si tu in cadrul acestor cursuri Cooking Incepatori DallesGO.
Indiferent ca esti recunoscut de catre prieteni si familie pentru talentul tau in bucatarie sau pur si simplu vrei sa invatati ceva nou si sa aduci calitate vietii tale, la cursurile de Cooking Incepatori poti descoperi bucataria intr-un mod mai mult decat placut: gatind si degustand propriile preparate. Totul in compania unui vin bun de la partenerii nostri.
Te invitam, asadar, intr-o calatorie fascinanta in bucatariile planeteii, sub indrumarea celor mai talentati Chefi bucatari, unii dintre ei cu experiente in bucatariile restaurantelor cu stele Michelin. Impreuna veti face mici incursiuni in cultura si traditiile popoarelor, vacante virtuale din care veti invata cate ceva despre ce si cum mananca oamenii prin lume, cum gatesc, care sunt particularitatile fiecarei bucatarii. Veti experimenta gusturi, ingrediente, texturi, arome, idei.
Cursuri Cooking Incepatori – descriere
Cunoasterea activitatilor si notiunilor de baza este obligatorie in orice domeniu, nu doar in gastronomie. Prin urmare, daca vrei ca visul sa ti se indeplineasca, este nevoie sa pornesti cu bazele teoretice si practice ale gastronomiei. Ce intra la “teorie”? Informatii despre fructe/legume/carne, retete simple, denumirile si modul de utilizare al anumitor ustensile de bucatarie. De asemenea, o sa inveti la perfectie anumite retete si, totodata, o sa intelegi din ce in ce mai bine ce gust si aspect ar fi indicat sa aiba preparatele culinare.
In ceea ce priveste partea practica, oricine isi propune sa ajunga, mai devreme sau mai tarziu, bucatar-sef ar fi bine sa stie cum se spala, cum se curata si cum se taie corect ceapa, de exemplu. De asemenea, in abecedarul tau practic din bucatarie ar trebui sa se regaseasca si pregatirea anumitor retete simple, cum ar fi clatitele, omletele, sau ciorba de legume. Dupa ce vei invata lucrurile de baza in arta culinara, este foarte important sa lucrezi cat mai mult in propria bucatarie. Astfel, o sa devii foarte increzator cand vine vorba de manuirea ustensilelor de bucatarie. Pentru a deveni bucatar este important sa fii o persoana ordonata, cu simt estetic dezvoltat si sa poti imbina aromele ingredientelor.
Vor fi 12 saptamani de bucurie a gustului, de extaz al papilelor, de exaltare a simturilor. In urma lor veti deprinde pofta de gatit, de incercat, de depasit bariere de orice fel. Va veti antrena instinctele si va veti educa comportamentul din bucatarie astfel incat la finalul celor 3 luni de curs sa gatiti la un adevarat bucatar.
Fiecare curs de Cooking DallesGO inseamna o noua destinatie, de la cea argentiniana, la cea indiana, italiana sau cea chineza. Asta inseamna 12 bucatarii diferite in doar trei luni de zile! La fiecare intalnire veti gati trei – patru preparate complexe, veti testa ingrediente si mirodenii noi si veti afla particularitatile culturii respective din perspectiva gastronomica.
Cursurile au ca scop formarea profesionala completa, inclusiv in segmentul cromatic prin intelegerea combinatiilor de culori, dar si a gustului, a texturilor, corelate cu arta plating-ului. Cursul de Cooking DallesGO este conceput in doua module, Incepatori si Avansati, astfel incat cei care isi doresc sa profeseze in acest domeniu si sa lucreze ca bucatari in restaurante de top, sa poata acumula toate cunostintele necesare direct de la cei mai buni Chefi bucatari din tara.
Cursuri Cooking Incepatori se desfasora in toate cele zece orase in care DallesGO este prezent: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Oradea, Craiova, Sibiu, Constanta si Galati.
Un modul are 12 saptamani si costa 4.800 lei, achitabili in 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Cooking – Modulul Incepatori nu va mai fi de 4.800 lei, ci de 2.400 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3.840 lei.
Pretul pachetului de Cooking Incepatori plus Avansati plus Cooking Italia by Patrizia cu promotia 3 in 1 – PACHET COMPLET este de 5.600 lei pentru plata integrala.
Curs acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei
Course Features
- Lectures 12
- Quizzes 0
- Duration 12 saptamani
- Students 321
- Assessments Yes
CURS 1
Incepem de departe, de foarte departe, tocmai din America de Sud
CURS 2
Ne oprim prin America Centrala, sa testam niste variante de-a gati ca insularii
CURS 3
Sarim in India strict cat sa gatim
CURS 4
China ne ajuta de fiecare data cu idei bune
CURS 5
Thailanda
CURS 6
Turcia
CURS 7
Italia
CURS 8
Grecia
CURS 9
Franta
CURS 10
Romania
CURS 11
Gatitul carnii la grill
CURS 12
La examen o sa fie ca la un concurs ! Cu ingrediente necunoscute si imaginatie multa.