0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Chef Ileana Vrejoiu, invitat special la show-ul culinar de cooking din bucătăria DallesGO: „Am 16 ani de când lucrez în bucătărie, dar în continuare pun suflet în ceea ce fac”

Chef Ileana Vrejoiu, invitat special la show-ul culinar de cooking din bucătăria DallesGO: „Am 16 ani de când lucrez în bucătărie, dar în continuare pun suflet în ceea ce fac”

Te invităm la un festival al gustului, mirosului și al culorilor, specific Americii Centrale, alături Chef Ileana Vrejoiu, invitata specială a show-ului culinar din bucătăria DallesGO! Meniul va fi unul colorat, specific zonei, dar mai multe detalii am aflat chiar de la profesoara Cursului de Cooking DallesGO Craiova.

DallesGO: Ești pregătită pentru Cursul de Cooking Online de mâine unde ești invitată?

Ileana Vrejoiu: Da. Aștept cu nerăbdare să prezint ceea ce am de gând să pregătesc. Am emoții. La fiecare curs eu am emoții pentru că această meserie nu o fac din necesitate, ci o fac de drag și mă implic în realizarea preparatului respectiv și în tot ceea ce fac. Vreau ca preparatul să iasă și bun, dar și să aibă un aspect frumos. Am 16 ani de când lucrez în bucătărie, dar în continuare pun suflet în ceea ce fac.

DallesGO: Ce preparate pregătești pentru mâine ?

Ileana Vrejoiu: O să pregătim America Centrală. O să începem cu un guacamole, apoi un chevice de ton, un orez cu fructe de mare, un sote de scoici și un desert răcoros de vară, acum fiind foarte cald, cu smântână, frișcă și căpșuni. Sunt preparate pe care le poți face și acasă. Nu îți trebuie ustensile speciale. Sunt preparate sănătoase și nu necesită mult timp de stat în bucătărie. Cursanții pe care i-am avut la Craiova le-au pus deja în practică și după fiecare curs, încercau și ei să facă preparatele acasă și erau foarte încântați. Îmi dădeau poze de fericire că le-au ieșit preparatele.

DallesGO: Cum a fost cursul?

Ileana Vrejoiu: La început am avut o teamă pentru că nu știam ce fel de oameni vin. Au fost oameni din diferite domenii de activitate. Nu au avut nicio treabă cu bucătăria. Am avut constructori sau medici laboranți. Au venit să învețe pentru ei. Pe parcurs ne-am împrietenit și de abia așteptau să vină la curs pentru că le plăcea și plecau de fiecare dată fericiți, cu gândul că o să le iasă și lor preparatele de la curs și că au învățat ceva nou. Timpul de trei ore se ducea foarte repede. Câteodată rămâneam și 4-5 ore. Noi la fiecare curs făceam câte un desert, chiar dacă la unele nu era în programă. Au evoluat foarte mult. Cu fiecare curs, aveau și mai mult curaj să se implice în realizarea preparatelor.

DallesGO: Ai mai păstrat legătura cu foștii cursanți?

Ileana Vrejoiu: Mai păstrăm legătura prin intermediul rețelelor de socializare. Mi-au spus că o să vină la restaurantul unde lucrez eu. Unii dintre ei au venit deja în timpul liber să vadă ce înseamnă agitația dintr-o bucătărie și să învețe și alte preparate. Au venit de drag, le-a plăcut foarte mult.

DallesGO: Cum îi aștepți pe noii cursanți?

Ileana Vrejoiu: Îi aștept încântată, să îi învăț lucruri noi. Sunt multe preparate și multe moduri de realizare ale acestora. Așa că îmi doresc să învețe toate gusturile din bucătărie. Mai ales că avem această programă și o să realizăm preparate din toată lumea.

DallesGO: Ai un mesaj pentru cei care vor participa mâine la Cursul de Cooking Online?

Ileana Vrejoiu: Îi aștept cu drag și nerăbdare să realizăm preparatele la care m-am gândit. Sper ca ziua de mâine să fie una ușoară pentru ei, iar dacă nu va, sigur o să reușească să se relaxeze seara, la curs. Va fi o atmosferă frumoasă, unde ei vor învăța ceva noi. Sper să le placă, iar mai apoi să reușească să le prepare și acasă.

Urmărește-ne Live Online pe pagina de Facebook DallesGO, marți, 23 August, ora 18:30 să guști viața!