0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Patrizia Paglieri, parte din culisele emisiunii „Dimineața cu noi”

Patrizia Paglieri, parte din culisele emisiunii „Dimineața cu noi”

Nu mai este un secret faptul că DallesGO se mândrește cu cei mai buni profesori. Cursurile Cooking Italia By Patrizia îți oferă ocazia să descoperi secretele bucătăriei italiene, direct de la Chef Patrizia Pagliei. S-a născut la San Remo, într-o familie de bucătari cu tradiție în haute cuisine, dar notorietatea ei depășește granițele țării natale. Chef Patrizia a gătit pentru multe personalități precum Giani Morandi, Joe Cocker, Liza Minelli, Andy Garcia și multe alte nume sonore.

S-a stabilit în București și este proprietara unuia dintre cele mai renumite restaurante din Capitală. În urmă cu câțiva ani, chef Patrizia a făcut parte din jurații celui mai tare show de Cooking din România, Masterchef. De atunci, a rămas în atenția publică și a devenit foarte cunoscută pentru abilitățile sale gastronomice. Astfel că acum a început un nou proiect la postul de telviziune Kanal D. Este vorba despre emisiunea matinală „Dimineața cu noi”, care s-a lansat recent și care în scurt timp a devenit un real success.

Patrizia face parte din echipa emisiunii și apare pe micile ecrane în fiecare dimineață, alături de cei trei prezentatori, Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase.

În cadrul matinalului, profesoara noastră gătește preparate interesante și le prezintă telespectatorilor rețetele pas cu pas. Astfel că cei care se înscriu la Cursul Cooking Italia pot învăța rețetele special pe care le pregătește în fiecare dimineață la matinal. Noi am discutat cu Patrizia și am aflat câteva detalii interesante din culisele emisiunii.

DallesGO: Cum este la emisiune?

Patrizia Paglieri: Este foarte frumos. Este veselie. Ne înțelegem foarte bine. Singura problemă este trezitul dimineața la 4.

DallesGO: Cum a venit propunerea să participi la emisiune?

Patrizia Paglieri: A venit cu puțin noroc. Cum au venit propunerile pentru Asia Express și Masterchef, așa a venit și aceasta. Nu știu cum a venit, dar e bine că a venit.

DallesGO: Cum sunt rețetele pe care le faci? Sunt propuse de tine?

Patrizia Paglieri: Da, da. Sunt rețete pe care le-am făcut și aici, la DallesGO, la cursuri. Momentan facem rețete simple pentru că sunt numai două ore de gătit, iar în ultimele 10 minute trebuie să așez în farfurie. Așa că nu sunt rețete foarte complicate. Sunt rețete mai simple pe care le poate face orice gospodină acasă și încercăm să lucrăm și cu produse simple. Toți de la emisiune vor să guste, dar nu am timp să fac multe porții. Feli a fost invitată și a spus că nu pleacă până nu mănâncă o clătită.

DallesGO: Poți să îi înveți și pe cursanții DallesGO rețetele pe care le gătești acolo?

Patrizia Paglieri: Cursanții noștri sunt avansați. Cursanții de aici nici nu se mai uită la mine, acolo. Cursanții sunt mai bravi acum.

DallesGO: Ți se pare greu ce faci la emisiune?

Patrizia Paglieri: Știi cum este… când faci ceva care îți place, nu îți este greu. Sunt trei ore pe care le petreci în veselie și înveți foarte multe lucruri. Sunt invitați, reporter care merg la interviuri. În fiecare zi înveți multe lucruri noi. Așa că sper din tot sufletul să meargă bine.

DallesGO: Te înțelegi bine cu prezentatorii?

Patrizia Paglieri: Da, George este un băiat educat de nota 10. Bursucu este experimentat. Se simte ca acasă.

Chef Patrizia Paglieri este foarte încântată că face parte din acest proiect și că poate împărtăși cu cât mai multă lume cunoștințele ei în bucătărie. Bineînțeles, așa cum a menționat și ea mai sus, în cadrul Cursurilor Cooking Italia DallesGO, cursanții vor învăța mult mai mult de atât. Cursul promite o experiență delicioasă pasionaților de bucătărie și gurmanzilor cu abilități de chef. Alături de Patrizia, cursanții DallesGO se vor începe o călătorie culinară plină de pasiune, în care gătitul înseamnă și distracție, trucuri sau creativitate.

𝐃𝐚𝐥𝐥𝐞𝐬𝐆𝐎- 𝐈𝐍 𝐂𝐋𝐀𝐒𝐀 𝐏𝐋𝐔𝐒 𝐋𝐈𝐕𝐄 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 !!!
Înscrie-te acum la orice curs DallesGO și primești, pe lângă cursul fizic și varianta Live Online, filmată în sistem profesional de televiziune.
www.dallesgo.ro
Alege cursurile 𝐃𝐚𝐥𝐥𝐞𝐬𝐆𝐎 și învață de la cei mai buni!