0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE PR

CURS ACREDITAT

Cursurile de PR sunt destinate atat profesionistilor, cat și celor care aspira la o cariera in relatii publice. Programa este aplicata si pune accent pe studii de caz si situatii reale cu care se confrunta specialistii din domeniu. Dalles GO iti pregateste un curs dinamic si atractiv, cu multe exercitii practice, brief-uri si clienti reali, schimburi de idei si invitati speciali din industrie.

  Cursul iti rezerva o incursiune in lumea magica a PR-ului, descoperind miturile și provocarile meseriei de la unul din cei mai cunoscuti profesionisti din domeniu.

De-a lungul a 12 intalniri, participantii invata cum sa scrie o strategie de PR, sa dezvolte un program de corporate social responsibility, sa comunice prin canale media conventionale, dar si prin social media, sa organizeze evenimente, sa rezolve rapid crize de imagine și cum sa detina controlul comunicarii eficiente. Fiecare cursant descopera cum sa proiecteze o imagine profesionala credibila si cum sa gestioneze managementul reputatiei, dezvoltandu-si abilitatile de comunicare.

Un modul are 12 saptamani si costa 4.000 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de LAST MINUTE 50% OFF, pretul cursului de Public Relations nu va mai fi de 4.000 lei, ci de 2.000 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3.200 lei.
Pretul pachetului de PR plus Social Media plus Personal Branding cu promotia 3 in 1 – PACHET COMPLET este de 4.400 lei pentru plata integrala.
Curs acreditat de Ministerul Muncii și de Ministerul Educatiei

IOANA MANOIU

Profesor BUCURESTI

1941310_10202508125198522_892909997_

Este Managing Partner al agentiei GMP PR si professor asociat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, avand peste 12 ani de experienta in domeniul relatiilor publice. In 2005 a lansat agentia GMP PR. Sub influenta unei noi maniere de a vedea comunicarea, agentia condusa de Ioana a devenit in scurt timp o obisnuita a podiumurilor international.palmaresul GMP PR include titlul de “ European Newcomer Agency of the Year” si “ Best PR Lounch of the Year”. In 2011, GMP PR a fost numita Agentia de PR a Anului in Romania, titlu pe care agentia il mai castigase o data in 2006. Ioana a absolvit Programul de Executive MBA (Berlin School of Creative Leadership) si detine un Certificat Profesional in Management de la Open University Business School (Codecs).

LIANA MARTIN

Profesor CLUJ

Cu o experienta de peste 20 de ani in PR si Comunicare, Liana Martin este un nume de referinta in industria modei romanesti. Cu un doctorat ȋn Comunicarea ȋn modă la Universitatea de Arte şi Design Cluj, si-a inceput activitatea ca jurnalist de modă ȋn 1999 la revista de specialitate Dialog Textil alături de Ovidiu Buta. A scris timp de patru ani emisiunea “Levintza prezintă” pe Prima TV, a realizat emisiunea Ten Style la TeleEuropaNova din Cluj, a scris pentru GQ, fashionandbeauty.ro, Business Texin şi revistabulevard.ro.

Timp de doi ani a susţinut rubrica bine/prost ȋmbrăcate ȋn revistele Ciao şi Spy alături de Ovidiu Buta. A semnat ca redactor şef primul număr din revista Dispute Magazine. A lucrat ȋn echipa organizatorică a Romanian Fashion Week, a pus bazele primului salon profesionist al modei – RFTB şi a realizat PR-ul Galei UAD timp de 13 ani. Cu un background impresionant, Liana Martin a realizat consultanţă şi styling pentru nume importante din moda românească: Lucian Broscăţean, Irina Schrotter by Lucian Broscăţean, Alina Botea, Călina Langa, Ovidiu Pop, Piera, Uniconf, Unikid, Flacăra, Falla collection, Vestige – Atelier des Beaux Arts, EXPRESIV.

Timp de patru ani, a coordonat echipa de styling a Festivalului de Muzica de la Mamaia. A lansat cartea “Comunicarea ȋn modă”, pe care a semnat-o ȋmpreună cu Ana Raluca Chiosa si a predat “Comunicare si PR” ȋn cadrul modulului de Fashion Business la ZAIN Academy.

CRISTINA PUTAN

Profesor TIMISOARA


Detine PRbeta Agency si are peste 10 ani de experienta practica in domeniul relatiilor publice. Crede in puterea noilor generatii si se implica in mod constant in educarea tinerilor. Organizeaza cursuri de relatii publice pentru studenti, dar si pentru cei care deja lucreaza in domeniu si vor sa isi aprofundeze cunostintele. in 2018, a primit din partea PR Award titlul de ”PR Professional of the Year”. Este organizator al Conferintelor PRbeta, eveniment care de 9 ani contribuie la educarea pietei din vestul tarii si este un spatiu in care reprezentanti ai industriilor creative se intâlnesc in fiecare an, la Timisoara.

FLAVIUS BUNOIU

Profesor ORADEAFlavius Bunoiu a lucrat zece ani in mai multe posturi de radio si televiziuni din Oradea, Timisoara si Bucuresti ca prezentator si producator de emisiuni. Timp de patru ani a ocupat functia de director al Casei de Cultura Oradea, pozitie din care a organizat evenimentele publice ale Primariei Oradea. Este acreditat ca manager cultural, impresar artistic si organizator de evenimente culturale, in prezent fiind evaluator de proiecte pentru Timisoara 2021 Capitala Culturala Europeana si manager de proiecte pentru unul dintre cele mai active ONG-uri din Oradea, Cultura In Miscare. Iar de aproape 15 ani conduce WOAO Advertising, o agentie de publicitate specializata in relatii publice, branding si graphic design.

ANDREEA MARC

Profesor IASIAndreea Marc lucreaza in PR de 17 ani si are propria agentie de PR in Iasi. Este trainer certificat pe Comunicare, a lucrat in radio si a fost lector asociat la UAIC, unde a predat, bineinteles, Comunicare si PR studentilor. Momentan combina munca de PR cu cea de blogger ( www.andreeamarc.ro ), desfasoara campanii de PR, organizeaza evenimente, ofera consultanta companiilor si scrie foarte mult.

Cea mai mare bucurie e atunci cand ii inspira pe ceilalti sa faca o schimbare in bine. ii place sa se implice, sa miste lucrurile in directia cea buna si sa lase ceva bun in urma ei. Adora sa ajunga mai usor si mai placut la oameni, sa faca brandurile mai umane si sa aduca oamenii impreuna, in proiecte de impact.

Crede ca adevarata putere in viata si in business sta in relatiile dintre oameni si in povestile lor. Ca lumea e alcatuita din povesti, iar creatorii de continut ca ea trebuie doar sa aleaga cuvintele potrivite pentru a le spune si pentru a le face mai umane. De aceea i se spune „Croitor de cuvinte”.

PROGRAMA CURS

Cursantii vor incheia cele 12 saptamani de munca intensiva cu un proiect de anvergura, care consta in realizarea unei campanii de PR pe o tema de interes social. “Sa ne iubim in trafic”, proiectul ultimei grupe de absolventi la cursurile de PR Dalles GO, a fost inscris la concursul PR AWARDS. Proiectul a constat in distribuirea a 1000 de pancarte cu mesaje pozitive pe care femeile aflate la volan sa le arate soferilor neprietenosi in trafic. Campania l-a avut ca imagine pe actorul Florin Calinescu in rolul soferului nervos.

Cursul este la obiect, aplicat, concret, incercand sa ofere cat mai multe informatii intr-o pastila concentrata. Fara teorii din carti, cursurile vor prezenta fapte, notiuni, situatii si solutii reale, cu care te intalnesti in piata de comunicare, fie ca reprezentant al unei companii, fie in calitate de comunicator de profesie.

Curs 1: Introducere in PR
– cum a aparut, cum a evoluat
– ce face PR-ul / ce nu face PR-ul
– mituri legate de PR
– calitatile omului de PR
– agentia de PR (servicii, structura, mod de lucru)
– cum e PR-ul in Romania
– unde poti lucra in PR in Romania
– studii de caz

Curs 2: Cum promovezi imaginea unei companii
– cum construiesti si cum pastrezi reputatia unei companii
– harta stakeholderilor unei companii
– strategia de comunicare
– dusmanii reputatiei
– studii de caz

Curs 3: Cum promovezi un produs
– cum arata un brief
– creativitate in PR
– crearea de buzz si word of mouth
– guerilla PR
– tema 1: o campanie pentru un brand

Curs 4: Relatia cu presa
– cine sunt jurnalistii
– comunicatul de presa
– conferinta de presa
– alte tactici de comunicare cu presa
– studii de caz

Curs 5: Comunicarea online
– prezentarea temei nr 1
– cum folosesti retelele sociale in PR: facebook, twitter, bloguri, etc

Curs 6: Organizarea de evenimente
– cand le organizezi
– etapele organizarii
– instrumente de planificare

Curs 7: Crisis Management
– cum preintampini crizele
– cum le solutionezi
– principalele greseli
– studii de caz

Curs 8: CSR
– cum alegi cauza
– cum alegi partenerii
– cum construiesti programul
– cum il comunici

Curs 9: Personal branding
– cum transformi un om intr-un brand
– cum te promovezi pe tine

Curs 10: Cum masori rezultatele in PR

Curs 11: Recapitulare si tema finala

Curs 12: Prezentarea temelor finale