Cursuri Antreprenoriat

Avatar utilizator
5,000lei
antreprenoriat_370x524

Antreprenoriatul este o aventura, o calatorie, o descoperire continua. Vedem in jurul nostru persoane care au reusit prin propriile forte si care transforma realitatea, devenind influenceri pentru milioane de alti oameni, avand in egala masura un stil de viata de invidiat.

Recunoastem in noi cateva elemente pe care si ei le au si ne inflacaram in a deveni si noi antreprenori.

Cursuri Antreprenoriat – Descriere

Tocmai de aceea, DallesGO a pregatit un curs de Antreprenoriat pentru toti cei care isi doresc sa aiba o rampa de lansare in afacerea lor, sa-si consolideze strategia si sa ia cele mai bune decizii pentru proiectul personal, astfel incat rezultatele financiare sa nu se lase asteptate, iar business-ul sa aiba o evolutie infloritoare.

Aceste cursuri antreprenoriat sunt structurate pe o perioada de 12 saptamani, timp in care profesorul specialist va va pune la dispozitie o gama larga de informatii menite sa va ajute sa va construiti un business de succes, tinand cont de principiile fundamentale ale antreprenoriatului.

Rolul principal este acela de a sustine oamenii cu spirit antreprenorial sa dezvolte afaceri, invatand de la un antreprenor de succes dispus sa impartaseasca tot ce stie si care sa ii ghideze personal in afacerea lor.

Pe parcursul celor trei luni, cursul de Antreprenoriat va ajuta fiecare participant sa isi raspunda intrebarilor de baza, intr-un mod practic.
Cum imi pot valoriza mai bine potentialul, pasiunea si spiritul meu antreprenorial?
Cum pot avea o afacere de succes si cine ma poate invata?
Ce antrenament este necesar?
Care este “echipamentul” necesar?
Ce competente antreprenoriale trebuie sa dezvolt la mine?
Cum pot sa imi construiesc un plan de afaceri realist si functional?
Cum pot atrage oamenii potriviti dezvoltarii afacerii mele?
Cum pot deveni independent financiar din afacerea mea?

Acestea sunt cateva intrebari esentiale la care vei gasi raspunsul, iar in functie de variantele pe care le ai vei stii cum sa-ti pozitionezi afacerea.

Trebuie sa iei in calcul pasii pe care trebuie sa ii faci atunci cand te gandesti sa dezvolti un business, cum arata proiectul tau pe hartie si care sunt resursele de care dispui si care te pot ajuta sa-ti atingi obiectivul. Este important sa stabilesti identitatea afacerii tale si din punct de vedere audio-vizual, sa ai o zona clara de finantare. Cel mai important este ca vei invata cum poti să îți controlezi afacerea si sa o intelegi si din perspectiva cifrelor. Asadar, este esential sa ai informatii financiare despre businessul tau si sa iti setezi un buget pentru investitie, luand in considerare posibilele cheltuieli care se pot ivi. Insa, despre toate acestea vei invata la cursul de Antreprenoriat DallesGO.

Pe parcursul celor 12 saptamani, profesorul specialist iti va face cunoscuta o gama complexa de informatii, iar pentru inceput vei invata cum sa te pozitionezi tu, ca business, si sa stabilesti cui se raporteaza produsul tau. Vei stabili care este misiunea pe care o ai, iti vei dezvolta viziunea afacerii, vei trece printr-un design al proceselor, astfel incat sa iei cele mai bune decizii. Vei vedea ce rol joaca managamentul timpului, vei face diferenta intre important si urgent si vei invata sa detii controlul afacerii tale. Pe parcursul celor 3 luni de curs vei afla ce rol joaca marketingul si social media pentru brandul tau, dar si care sunt canalele de transmitere a mesajului (adecvate bussines-ului pe care il ai). Valorile companiei tale, importanta resurselor, management transformational vs. management tranzactional, raportari financiare de baza, contul de profit si pierderi, balanta și bilantul contabil, factorii cheie de succes, toate acestea sunt informatii esentiale care se vor regasi in cadrul acestor cursuri antreprenoriat.

Un alt plus pe care il are acest curs este ca vei ajunge fata-n fata cu oameni cu idei grozave, sclipitoare, antreprenori de succes, persoane care au reușit să-și lanseze și să-și dezvolte propriile afaceri intr-un mod uimitor si care acum pot impartasi din experienta lor. Așadar, vei invata de la antreprenori de succes cum poti sa ai o afacere infloritoare si cum iti poti dezvolta brandul astfel incat sa ajungi la obiectivul propus.

Cursuri Antreprenoriat se desfasoara in toate cele zece orase in care DallesGO este prezent: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Oradea, Craiova, Sibiu, Constanta si Galati.

Un modul are 12 saptamani si costa 5.000 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Antreprenoriat nu va mai fi de 5.000 lei, ci de 2.500 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 4.000 lei.
Pretul pachetului de Antreprenoriat plus Personal Branding plus Marketing Online cu promotia 3 in 1 – PACHET COMPLET este de 5.000 lei pentru plata integrala.

Course Features

 • Lectures 13
 • Quizzes 0
 • Students 98
 • Assessments Yes
 • CURS 0

  Introducere

  • Lecture1.1
   Regula lui Paretto. Manager vs. Leader. Cine sunt Eu. Cine sunteți voi. Obiectivele cursului. Cele 4 perspective ale cursului. Structura cursului
 • CURS 1

  Managementul performant

  • Lecture2.1
   Mision, Vision etc.. Inovatie si transformare. Intrari > Transformare > Iesiri. Procese; Designul proceselor. Decizii; Procesele luarii deciziilor. Controlul. Managementul timpului. Important vs. Urgent
 • CURS 2

  Marketing si research

  • Lecture3.1
   Ce este marketingul? Mission, Vision. Branding. Mixul de marketing; 4P>4C. Piata; Modele de piete. Research. Fortele lui Porter
 • CURS 3

  Comunicare

  • Lecture4.1
   Publicity vs. Advertising. Reclama. Canalele de transmitere a mesajului. PR. Social media. Considerente practice
 • CURS 4

  Managementul resurselor umane

  • Lecture5.1
   Tipuri de organizatii. Tipuri de angajati (Frogs, Horses). Contractul psihologic. Gestionarea conflictelor
 • CURS 5

  Cultura organizatiei si managementul transformational

  • Lecture6.1
   Cultura vs. Strategie. Valorile companiei. Importanta retelelor. Management transformational vs. Management tranzactional
 • CURS 6

  Managementul financiar

  • Lecture7.1
   Cele trei raportari financiare de baza. Contul de profit si pierderi. Balanta și bilantul contabil. Cash flow management. Bugetul; Cum se face un buget. Business planul. Narrative si cifre
 • CURS 7

  Modelul de business

  • Lecture8.1
   Importanta modelului de business. Revenue streams. Studii de caz
 • CURS 8
  • Lecture9.1
   Managementul schimbarii si al proiectelor
 • CURS 9

  Strategia

  • Lecture10.1
   Ce este si ce nu este. Tactica vs. Strategie. Factorii cheie de succes. De ce strategiile nu functioneaza
 • CURS 10

  Blue Ocean Strategy

  • Lecture11.1
   Descriere, exemple. Metoda velei de control
 • CURS 11

  Oportunitatile internetului

  • Lecture12.1
   Comertul electronic. Marketingul electronic. Cursuri online. Webinarii
 • CURS 12
  • Lecture13.1
   Final de curs. Rezumat. Concluzii. Prezentari
Claudiu Serban

PROFESOR BUCURESTI

Claudiu Serban este unul dintre cei mai experimentati manageri din industria mass-media si editoriala, cu o cariera de 15 ani in functii de conducere. Numele lui este legat de prestigioase marci mediatice de lunga durata, precum Revista TV Mania, Unica Magazine, Gazeta Sporturilor, Capital și Evenimentul zilei.

El imbina pasiunea pentru afaceri cu pasiunea pentru jurnalismul de afaceri, fiind ancora TV si producatorul Capital TV, cel mai popular spectacol de afaceri din Romania, cu cele mai mari numere de audienta.

Din pasiunea pentru antreprenoriat si continut, si-a infiintat propria afacere, o agentie de comunicare, CLS Media, axata pe marketingul continutului si povestirea, reunind o echipa de comunicatori cu experienta.

Claudiu Serban are o experiență solida in Management, in special in industria Media & Publishing. A ocupat postul de Director General la Editura Evenimentul si Capital si Director General adjunct la Ringier Romania, unde a proiectat și coordonat lansarea unor proiecte editoriale de succes.

De asemenea, a fost implicat si in industria cinematografica, ocupand functia de vicepresedinte executiv al marketingului si comunicarii la studiourile de film din Bucuresti.

PROFESOR CLUJ

Cu o experieta de peste 25 de ani in top management, detinatoare a unui brevet si a titlului de cercetator, a ales cu fermitate si eleganta domenii provocatoare, in care a dovedit inteligenta, implicare, initiativa: in moda si in industria textila, in sport sau în mentorat si, mai nou, in domeniul calatoriilor de afaceri.

Olga Stanciu a demarat si a condus proiecte in tata si strainatate, start-up-uri sau francize, pentru care a construit sau a consolidat echipe si branduri (Jolidon, Prelude, Falla sau “U-Jolidon”). A lansat colectii si magazine, în Romania si în strainatate, cu strategii castigatoare care au pus în lumina performanta echipelor construite, pentru ca, intotdeauna, “Oamenii sunt, inainte de toate, averea unei companii”, considera Olga Stanciu.
Din 2016 s-a alaturat echipei EXIMTUR, in cea mai dinamica divizie, cea de Business Travel.

PROFESOR CRAIOVA

Timp de cinci ani a fost manager in companii farmaceutice multinationale, insa adevarata pasiunea si-a gasit-o in antreprenoriat. In 1992 a dezvoltat, impreuna cu familia sa, mai multe afaceri in domenii diverse, printre care o patiserie (Paneli), o fabrica de utilaje pentru patiserii (TehnoProf), o clinica oftalmologica (OptiPro), o distributie de lentile oftalmologice (ProLens), o fabrica de vitezografie pentru locomotive (ElectroSoft) si o fabrica de dispozitive EFIS pentru avioanele militare YAR-99-Soim (Control Systems). Pentru ca pasiunea lui este sa interactioneze cu oamenii, sa afle lucruri noi si sa impartaseasca istorii adevarate care sa ii ajute pe cei din jur sa se dezvolte, in ultimii ani s-a focalizat pe trei noi business-uri: firma de training, coaching si public speaking.
Cristian Nicolae este Membru Fondator John Maxwell Team Romania si trainer certificat John Maxwell USA, coach certificat Academy of Executive Coaching UK, cu certificare in retorica si oratorie Casa Paleologu si Formator autorizat de Ministerul Educatiei & Ministerul Muncii. A lucrat cu oameni din corporatii (Ford, Decathlon, Espack Eurologistica, Farmexim / Phoenix Group, Alison Hayes, SMC Romania etc.) si din companii romanesti extrem de dinamice (Autonom Rent-a-Car, Prokinetic, Azalis Gaz, USH Pro Business, Dunagricol Logistics & Shipping etc.). A sustinut traininguri de antreprenoriat, motivationale, de leadership si de public speaking, coaching, mastermind groups, conferinte, simpozioane, workshop-uri.
Impreuna cu fratele sau a pus bazele SoftExpert Mobility, unde creaza mai multe solutii pentru telefoane mobile cu iOS si Android, printre care Audio Libraria- prima aplicatie din Romania prin care se pot asculta sute de audiobook-uri, offline, pe telefoane mobile si Prokinetic – aplicatie de profilaxie si recuperare kinetica, dezvoltata in parteneriat cu kinetoterapeutul echipei nationale de fotbal a Romaniei. Iar impreuna cu sotia sa a fondat clinica stomatologica CriniDent, care acopera practic tot ce inseamna stomatologia moderna: Implantologie, Protetica dentara, Chirurgie dento-alveolara, Ortodontie clasica si digitala, Parodontologie, Profilaxie si igiena orala, Endodontie, Estetica dentara, Albirea dintilor.

PROFESOR CONSTANTA

Oana este o tanara antreprenoare ce si-a inceput aventura in lumea antreprenoriatului in 2014, atunci cand a lansat primul si singurul brand de produse terapeutice si de ingrijire a pielii ce valorifica resursele naturale din Lacul Techirghiol. Aceasta idee de business a fost studiu de caz pentru lucrarea sa de licenta din cadrul Facultatii de Administrare a Afacerilor, ASE Bucuresti.

A vrut sa testeze potentialul ideii de afaceri si in mediul international, astfel a plecat sa isi continue studiile de masterat in UK si USA unde a aprofundat studiile despre Marketing si Vanzari, in opinia ei ariile cele mai importante pentru un business de succes.

Intoarsa in Romania a profitat de orice instrument de educare si de atragere de fonduri nerambursabile, astfel a aplicat cu doua proiecte in urma carora si-a construit o fabrica si a utilat-o cu echipamente si utilaje necesare industriei cosmetice.
In 5 ani de antreprenoriat, Oana si-a demonstrat pasiunea si determinarea si a crescut portofoliul de produse de la 3 SKU la peste 40 SKU, a fortmat o echipa si a inceput distributia nationala a produselor prin dezvoltarea relatiilor de vanzare cu lanturi de farmacii, de supermarketuri si prin intermediul propriului magazin online sau participarea de targuri de profil.
Complexitatea afacerii sale i-a oferit sansa sa castige experienta in multe arii de business si a invatat sa coordoneze o afacere de la faza de planificare, la implementarea ideilor in productie si dezvoltarea strategiilor de promovare si desfacere a produselor.

Insa cunostintele de business nu le-a dobandit doar in calitate de antreprenor, ci si in calitate de cursat, speaker la evenimente business, participant la workshopuri si conferinte. Oana a absolvit programe de business precum Empretec, Atelierele de Antreprenoriat RBL, Tineri Antreprenori JCI, Aspire Academy, Young Leader Club si este ambasador Elite Business Women.

5,000lei