Cursuri Wedding Planning

Avatar utilizator
4,400lei
wedding-planning_370x524

Vrei sa devii organizator de nunti, dar nu stii de unde sa incepi? Sau nu stii cum ai putea sa te diferentiezi intr-un domeniu care devine din ce in ce mai cautat? DallesGO este locul potrivit, pentru ca la aceste cursuri Wedding Planning vei dobandi toate cunostintele, sub indrumarea celor mai cunoscuti organizatori de nunti din tara.

Astfel, daca ai imaginatie bogata, iti vin idei ingenioase rapid si te consideri o persoana punctuala si organizata, esti omul perfect pentru a activa intr-un domeniu extrem de frumos si avantajos, totodata, asa cum este organizarea de nunti, plus ca te ajuta sa cunosti oameni noi si ai posibilitatea de a da frau liber creativitatii.

Cursuri Wedding Planning – descriere

Insa, inainte de toate trebuie sa stii ca o nunta nu este un eveniment ca oricare altul. Dincolo de rochii de mireasa, fast si traditie, in spatele unui asemenea eveniment stau sute de ore de munca si de experienta. De ce este atat de diferit acest gen de eveniment, cu ce fel de clienti ai de-a face, cum este sa fii wedding planner in Romania, cum poti invata sa te promovezi, cu cine alegi sa colaborezi, dar si cum sa intocmesti un buget, cum sa mentii o relatie buna cu colaboratorii si clientii – despre toate acestea vei invata la cursurl de Wedding Planning DallesGO. Vei invata direct de la specialisti ca, in general, mirii care apeleaza la un wedding planner asteapta sa primeasca informatii valoroase pentru ei si nunta lor. Nu doresc doar sfaturi generice de care este plin Internet-ul. Asteapta informatii rezultate din experienta acestuia. Doresc sa nu aiba parte de unele probleme sau neplaceri auzite sau vazute la alte nunti. Si se bazeaza pe wedding planner in acest sens. Vei invata, de asemenea, ca un organizator de nunti poate oferi idei si da solutii la care mirii sa nu se fi gandit, si astfel sa scoata din impas perechea.

Programa cursului de Wedding Planning DallesGO este gandita astfel incat la finalul celor 12 saptamani de curs practic sa detii toate cunostintele necesare pentru a putea organiza o nunta de la A la Z. Mai exact, vei stii cum sa alcatuiesti un program al nuntii, conform preferintelor mirilor si nu dupa o anumita reteta, vei intocmi un To Do List, te vei asigura ca sunt respectate deadline-urile, vei stii cum sa realizezi si sa gestionezi bugetul nuntii, cum sa creezi un concept de nunta. Pentru ca baza unei nunti reusite este insasi idea de la care pleaca. Conceptul nuntii este scenariul pe baza caruia se va pune in scena intreaga desfasurare de activitati. De aceea, in crearea unui concept de nunta este nevoie de foarte multa creativitate, sustinuta de cunoasterea in detaliu a logisticii care va sustine acest concept. Un bun organizator de nunti va sti sa isi adapteze ideile creative obiectivelor stabilite initial. O idee creativa va reusi sa aduca valoare chiar si unui eveniment cu buget redus. De asemenea, un wedding planner raspunde tuturor intrebarilor si ii sfatuieste pe miri in privinta tuturor aspectelor legate de organizarea nuntii. Face asta prin aducerea de argumente obiective si nu cu argumente din categoria “asa se face”. Adica ofera consultanta de nunta si ii ghideaza pe miri in alegerile lor. Astfel ca, la finalul celor trei luni de curs practic ne dorim sa fi invatat multe despre ce trebuie sa faci ca sa devii wedding planner, care este calea cea mai potrivita pentru tine si cariera ta in domeniu, dar si – de ce nu – sa fi aflat lucruri interesante despre tine insati.

Cursuri Wedding Planning se desfasoara in toate cele zece orase in care DallesGO este prezent: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Oradea, Craiova, Sibiu, Constanta si Galati.

Un modul are 12 saptamani si costa 4.400 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de 50% OFF, pretul cursului de Wedding Planning nu va mai fi de 4.400 lei, ci de 2.200 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3.520 lei.
Pretul pachetului de Wedding Planning plus PR plus Social Media cu promotia 3 in 1 – PACHET COMPLET este de 4.400 lei pentru plata integrala.

Course Features

 • Lectures 14
 • Quizzes 0
 • Duration 12 saptamani
 • Students 174
 • Assessments Yes
 • CURS 1

  De ce wedding planning?

  • Lecture1.1
   Curs introductiv
  • Lecture1.2
   Ce inseamna un wedding planner? Evolutia wedding planning-ul in Romania vs in afara tarii (wedding design, wedding coordination, wedding day coordination, etc). Calitatile necesare pentru a fi un Zen wedding planner de success. Cele mai puternice 16 lead magnets prin care putem sa crestem increderea mirilor in serviciile de wedding planning si, implicit, sa atragem mai multi clienti. Cum ne pozitionam pe piata de profil? Cum sa construim increderea mirilor in business-ul de wedding planning
 • CURS 2

  In culisele businessului de wedding planning

  • Lecture2.1
   Wedding plannerul in relatia cu mirii (activitatile de care se ocupa, particularitati). Studiu de caz: cum gestionezi situatiile delicate in relatia cu mirii. Wedding plannerul in relatia cu furnizorii. Studiu de caz: cum gestionezi situatiile delicate in relatia cu furnizorii. Cum ne pozitionam pe piata de profil? Cum sa construim increderea mirilor in business-ul de wedding planning. Studiu de caz: cum se intocmeste o oferta de pret (costuri, marje de profit si design atractiv pentru miri). Exemple de aplicatii/ tools-uri de folosit pentru o gestionare eficace
 • CURS 3

  Timetable-ul cu activitatile nuntii si programul zilei nuntii

  • Lecture3.1
   Prezentarea activitatilor necesare organizarii unei nuntii. Stabilirea dead-line-urilor fiecarei activitati in functie de data nuntii. Particularitati in realizarea timetable-ului. Elementele de baza in alcatuirea programului zilei nuntii
 • CURS 4

  Bugetul si conceptul nuntii

  • Lecture4.1
   Intocmirea bugetului de nunta. Modalitati de reducere a bugetului. Particularitati in realizarea bugetului. Concept versus tematica nuntii. Save the date, invitatia, meniurile, alte materiale imprimate. Tema pentru acasa: realizarea unui concept si a unei oferte
 • CURS 5

  Designul, logistica nuntii

  • Lecture5.1
   Designul si logistica nuntii: mobilier, decor. Tipurile de ceremonii de la nunta (civila, religioasa). Nunta in aer liber: avantaje/ dezavantaje, logistica necesara. Prezentarea, analiza si discutii libere privind tema de casa (conceptul si oferta)
 • CURS 6

  Decoratiunile florale (invitat special: designer florist)

  • Lecture6.1
   Prezentarea elementelor importante de tinut cont in discutia cu mirii: buchet de mireasa, cocarde, aranjamente florale centrale, masa mirilor, alte aranjamente florale si decoratiuni. Ce ar putea sa mearga gresit in relatia cu mirii/ ziua nuntii? (Studii de caz)
 • CURS 7

  Alegerea restaurantului si a meniului de eveniment, meniul de bauturi, prajiturile, tortul, candy-barul (invitat special)

  • Lecture7.1
   Cum alegem restaurantul pentru nunta? Criterii de selectie, buget, decor, etc. Nunta organizata vara vs in alte anotimpuri. Intocmirea unui meniu de bauturi in concordanta cu meniul de mancare tinand cont de particularitati: anotimp, nunta de zi vs nunta de noapte, preferinte invitati, specific zona. Calcul necesar de bauturi la o nunta. Intocmirea unui meniu dulce in concordanta cu meniul de mancare tinand cont de particularitati: anotimp, nunta de zi vs de noapte, preferinte invitati, specific zona. Calcul gramaj dulciuri necesar la o nunta (inclusiv fructe). Elemente importante in coordonarea relatiei dintre miri si restaurant: contracte, termene, tinuta, program, alte aspecte importante. Ce ar putea sa mearga gresit in relatia cu mirii/ ziua nuntii? (Studii de caz). Tips& tricks
 • CURS 8

  Emotiile nuntii surprinse de fotograf si de videograf (invitati speciali: fotograf si videograf de nunta)

  • Lecture8.1
   De ce e diferita fotografia/ videografia de nunta de alte tipuri de evenimente?. Elemente importante in coordonarea relatiei dintre miri si fotograf/ videograf: contracte, termene, tinuta, program, alte aspecte importante. Prezentare invitat special: fotograf. Prezentare invitat special: videograf. Ce ar putea sa mearga gresit in relatia cu mirii/ ziua nuntii? (Studii de caz)
 • CURS 9

  Entertainment (DJ; band; alte tipuri de entertainment)

  • Lecture9.1
   Tipuri de entertainment si incadrarea acestora in program. Subiecte obligatorii de discutat cu mirii pentru a avea programul ideal la nunta. Elemente importante in coordonarea relatiei dintre miri si DJ/band : contracte, termene, tinuta, program, alte aspecte importante. Ce ar putea sa mearga gresit in relatia cu mirii/ ziua nuntii? (Studii de caz)
 • CURS 10

  Tinuta miresei si a mirelui (invitat special: stilist vestimentar). Elementele care intregesc tinuta: pantofi, accesorii, machiaj si coafor

  • Lecture10.1
   Alegerea tinutei mirilor in functie de restaurant, data evenimentului si alte particularitati. Cum alegem pantofii si accesoriile pentru tinutele mirilor. Inele de logodna, verighete. Machiaj si coafor (inclusiv incadrarea acestora in programul zilei nuntii)
 • CURS 11

  Alte detalii importante pentru o nunta memorabila

  • Lecture11.1
   Transportul si cazarea invitatilor. Transportul si cazarea mirilor. Dansul mirilor. Marturiile de nunta. Tips & Tricks pentru o nunta memorabila
 • CURS 12

  Zen managementul zilei nuntii

  • Lecture12.1
   Intocmirea programului pentru ziua nuntii. Sincronizarea programului de servire a mancarii cu programul de entertainment. Schita salii (pozitionarea masei mirilor, a meselor invitatilor, a photobooth-ului, etc). Coordonarea furnizorilor in ziua nuntii: program, comunicare si gestionarea situatiilor delicate in ziua nuntii. Kit de urgenta pentru ziua nuntii. Zen tips & tricks
  • Lecture12.2
   Curs 12.1

Geta este unul dintre cei mai iubiti si profesionisti wedding planneri din Romania, cu experienta de peste 8 ani in organizarea evenimentelor. Iubeste aceasta meserie si daca aceasta n-ar fi existat, probabil ar fi inventat-o chiar ea. A organizat sute de nunti si evenimente din care a invatat ce inseamna un eveniment desavarsit, care sunt greselile pe care este indicat sa le eviti si cum sa faci fata situatiilor neprevazute.

Este fondator al platformei www.zenday.ro, site-ul care ofera mirilor gratuit toate instrumentele dezvoltate de catre ea pentru ca acestia sa isi organizeze singuri nunta. S-a alaturat echipei DallesGO pentru a impartasi din experienta acumulata si pentru a va raspunde tuturor intrebarilor pe care le-ati putea avea la inceput de drum in meseria de wedding planner.

In cei peste 6 ani de cand isi pune amprenta in domeniul atat de fascinant al nuntilor, ca wedding planner si event designer al agentiei sale (Magenta Events), Alina Alexandroaie sau “Alina de la Magenta” – cum ii spun cel mai des mirii, partenerii si colaboratorii, a aflat multe secrete din domeniul organizarii nuntilor. Sunt exact acele detalii despre care ea spune – si toti ceilalti profesionisti din domeniul nuntilor ii dau dreptate – fac diferenta dintre o nunta obisnuita si o nunta WOW. Care sunt aceste secrete, cum sa va croiti din start un drum de succes in profesia de wedding planner si cum sa fiti apoi constant printre cei mai buni – veti afla de la Alina in cele 12 saptamani de curs!

De ce isi doreste sa impartaseasca si altora aceste informatii atat de valoroase, aflate de ea in ani de practica si sute de nunti puse in valoare? Pentru ca Alina iubeste enorm domeniul in care activeaza si crede ca, pentru un profesionist, de la un punct incolo este important sa contribuie si in alt mod la dezvoltarea acestei industrii. Cum? Impartasind celor dornici sa invete din experienta si din cunostintele sale! Caci in asta consta puterea leadership-ului, in exemplu si in mentorat: or, asta veti gasi in Alina, un mentor – dincolo de un profesor de curs experimentat, pasionat si dedicat!

PROFESOR BRASOV

Cristina Baciu este manager Bow Tie Events si wedding planner 340 zile din an.. In restul de 25 de zile incearca sa fie mama pentru cei doi copii si sotie.
A poposit in domeniul acesta din intamplare si a luat-o cu inceputul, cladindu-si frumos o meserie si lansandu-se cu entuziasm intr-o provocare. Nu visa ca peste ani sa aibe ocazia sa invete pe altii ceea ce ea nu a avut oportunitatea sa studieze. Pentru ca acum 7 ani nu existau cursuri care sa te indrume si sa te invete ce presupune sa fii un wedding planner, nu stia ce situatii sa este bine sa eviti si cat de dificil poate fi acest domeniu. Dar acum face parte din comunitatea celor mai buni.

Cristina va oferi sfaturi si secrete din experienta ei de organizare a evenimentelor de la cele mai simple pana la cele mai complexe. ”Vom discuta lucruri serioase, foarte serioase, dar vom rade mult, vom cunoaste cei mai misto oameni din domeniu – persoane care ne fac munca mai usoara si veti invata cum sa claditi o afacere facuta din placere.”
Cu totii ne dorim sa ne descoperim pasiunea, acel “ceva” care face din munca o placere. Domeniul de wedding planning ofera sansa unei minunate meserii.

PROFESOR CRAIOVA

Valentina Pandia este un cunoscut florist din Romania, cu o experienta de peste 10 ani de zile in design floral si organizare de evenimente tematice, atat in Craiova, cat si in tara. Mereu a visat sa faca ceea ce ii place si a hotarat sa se dedice realizarii aranjamentelor florale, inspiratia venindu-i din fanteziile copilariei cand recunoaste ca visa cu ochii deschisi la flori, stele si taramuri de poveste.

A participat la o suita de masterclassuri si cursuri de specializare in tara, dar si in strainatate (in Olanda, Germania, Italia, Ungaria, Belgia), iar, Nicu Bocancea, maestrul florist si fondatorul florariei Iris, a fost cea mai de seama persoana care a incurajat-o, a sfatuit-o si i-a dat incredere sa faca aceasta meserie. De-a lungul timpului, Valentina a colaborat si cu numerosi artisti locali, actori si oameni politici, avand mereu dorinta de a realiza evenimente spectaculoase, memorabile.

4,400lei