Cursuri Personal Branding

Avatar utilizator
4,400lei
personal-branding_370x524

Un business coach cu fler te invata ce trebuie sa faci pentru a construi un brand personal. Pregateste-te sa gandesti la scara mare!

Cursuri Personal Branding – Descopera; comunica; capitalizeaza! Sub semnul acestor trei cuvinte se desfasoara cursurile de Personal Branding de la DallesGO.

Vei invata sa descoperi acele calitati care te fac un om special; vei invata cum sa le arati altora la ce capitole excelezi si nu in ultimul rand, vei afla cum se foloseste capitalul de imagine acumulat pentru a atinge succesul.

Pentru asta te vei intalni cu personalitati care au ajuns sau au lucrat cu brand-uri importante, le vei asculta povestea si le vei adresa intrebari, vei invata de la specialisti cum sa comunici in social media si in offline si vei deprinde strategii care confirma si cresc un brand.

“Personal Branding is finding what is different and special about you, in order to share it with others.”
CHATERINE KAPUTA

Cursuri Personal Branding- descriere

La cursul de Personal Branding vom analiza istoria celor mai cunoscute brand-uri din lume, vom dezvolta in echipa scenarii care ne vor ajuta sa scoatem la suprafata potentialul fiecarui cursant, vom invata cum se construieste o prima impresie de neuitat, vom jongla cu arta conversatiei si cu vorbitul in public, vom invata sa dam prestanta unei persoane, vom acorda fiecare detaliu al personalitatii sale la noua sa imagine.

Brandul personal este cel mai puternic instrument ce permite dezvoltarea unei cariere pe termen lung, indiferent de domeniul de activitate. Multi dintre noi cred ca daca avem performanta la locul de munca, o viitoare promovare va veni natural si fara vreun alt efort din partea noastra. Atingerea acestui obiectiv, de multe ori chiar intr-un timp scurt, este posibila daca ne schimbam perspectiva asupra propriei persoane, si anume, nu ne mai privim ca un angajat, ci ca pe propria companie. Ce spui, cum spui, ce faci, cum faci, ce porti, cum porti, dar mai ales de ce – toate acestea formeaza reputatia ta. Daca vrei sa fii cu adevarat profesionist in ceea ce lucrezi, brandul personal este o abilitate esentiala pentru succesul tau.

Brandingul personal este modalitatea care te ajuta sa iesi din anonimat intr-o lume prea aglomerata si plina de informatii de tot felul. Este modul in care preiei controlul asupra comunicarii despre tine si cariera, despre firul narativ pe care il construiesti astfel incat sa iti poti alege obiectivele. Probabil ca una dintre cele mai simple si elocvente definitii ale brandului personal apartine lui Jeff Bezos (CEO & Founder Amazon.com) – “Your brand is what other people say about you when you are not in the room.”

Tot la capitolul imagine si autenticitate se impune sa vorbim si despre prezenta din mediul online. Postarile de pe Facebook, Instagram, Twitter, blogul personal sau profilul Linkedin nu trebuie sa faca nota discordanta intre ele si mai ales nu trebuie sa transmita altceva fata de ceea ce suntem in realitate. Este stiut faptul ca multi recruteri se uita pe profilele de Facebook ale candidatilor cu care urmeaza sa se intalneasca. Oricat de impecabil ar fi cv-ul unei persoane, niste fotografii care surprind nu tocmai cele mai inspirate instantanee de la o petrecere mai nonconformista s-ar putea sa creeze o confuzie nedorita. Putem folosi toate aceste canale pentru a ne promova valorile, aspiratiile, pasiunile, hobby-urile, adaugand astfel o alta caramida importanta in construirea brandului nostru personal.

Odata construit, un brand personal trebuie si intretinut. Cei mai buni specialisti te vor invata ce strategii ai la indemana pentru a-l mentine si dezvolta. Vei invata sa inchei parteneriate, sa aranjezi aparitii in media si la evenimentele care conteaza, sa stabilesti relatii cu oameni aflati in pozitii cheie. Nu in ultimul rand, la cursul de Personal Branding vei invata cum sa insufli abilitati de lider, ce se face si, mai ales ce nu se face, pentru a te impune in fata celorlalti.

Cursuri Personal Branding se desfasoara in toate cele zece orase in care DallesGO este prezent: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Oradea, Craiova, Sibiu, Constanta si Galati.

Un modul are 12 saptamani si costa 4.400 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de 50% OFF, pretul cursului de Personal Branding nu va mai fi de 4.400 lei, ci de 2.200 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3.520 lei.
Pretul pachetului de Personal Branding plus Social Media plus Antreprenoriat cu promotia 3 in 1 – PACHET COMPLET este de 5.000 lei pentru plata integrala.

Course Features

 • Lectures 12
 • Quizzes 0
 • Duration 12 saptamani
 • Students 34
 • Assessments Yes
 • CURS 1

  Importanta brandului personal

  • Lecture1.1
   In acest modul, vom trece in revista putin din istoria brandingului personal, de ce este el atat de important, cum poate ajuta pe fiecare individ in parte. Vom dezbate studii de caz si ne vom uita la unele dintre cele mai mari branduri pentru a afla de ce si cum au devenit mari branduri. Obiectiv: Introducere si privire de ansamblu asupra lumii brandingului. Lectia: “If you are one more, you are one less” Andrez Perez Ortega
 • CURS 2

  Descoperi

  • Lecture2.1
   In acest modul vom invata cum sa adunam informatii despre noi, ca sa aflam cine suntem, de fapt, atat in relatia cu sine cat si in ochii celorlalti. Vom afla raspunsuri la intrebari precum: Cine sunt? Ce stiu sa fac bine? Ce cred altii ca stiu sa fac bine? Cum fac? (valori, conduita, perceptii) De ce fac? – care e motorul meu? Ce ma motiveaza? Cine sunt in ochii celorlalti? Obiectiv: indentificare atuuri personale, veriga slaba, perceptii si to do’s. Lectia: Personal Branding is finding what is different and special about you, in orders to share it with others. “ Catherine Kaputa
 • CURS 3

  Comunici Online

  • Lecture3.1
   Dezbatem, alaturi de invitatul Alex Negrea, importanta social media si cum poti sa iti creezi o pozitionare si un brand puternic prin Blogging, LinkedIn, Facebook, Twitter, websites, etc.
 • CURS 4

  Comunici Offline

  • Lecture4.1
   Dezbatem ce faci tu cu brandul ta dincolo de online. Executive Presence – care este setul de calitati si comportamente menite sa iti valideze talentul, sa iti aduca recunoastere instant de putere si caracter. Obiectiv: sa intelegem importanta celor 4 componente ale unei Prezente de Impact: 1. Prima Impresie si cei 3 factori esentiali care influenteaza o prima impresie buna. 2. Comunicare, Limbajul corpului si Arta Conversatiei. 3. Gravitas si cum sa dobandesti prestanta. (the difference maker) 4. Imaginea si Stilul. Lectia: “Personal Branding is to actively take control of your own marketing.” Oscar del Santo
 • CURS 5

  Cresti A)

  • Lecture5.1
   Asorteaza-ti imaginea cu brandul si mesajul tau. Haine, accesorii, reguli si trenduri. (modul sustinut de Andreea Raicu)
 • CURS 6

  Cresti B)

  • Lecture6.1
   Brandul trebuie hranit in permanenta. In acest modul vorbim despre intrumentele pe care le avem la indemana pentru a mentine viu si vizibil brandul nostru si, in egala masura, pentru a-l dezvolta. Obiectiv: In acest modul, participantii vor lucra in grupuri, pe diferite teme menite sa ii ajute la intocmirea unui plan de constructie / dezvoltare de brand. Lectia: When you grow…keep growing.
 • CURS 7

  Personal Brand – cerinta de leadership

 • CURS 8
  • Lecture8.1
   Celebritatile si povestea lor de branding personal: Invitata Andreea Raicu.
 • CURS 9
  • Lecture9.1
   Nono’s – Feluri de a fi, de a scrie si de a vorbi care pot face rau brandului tau. Dos’ and don’t’s in comunicare. Importanta abilitatii vorbirii in public. Do’s and don’t’s in atitudine
 • CURS 10
  • Lecture10.1
   Celebritatile si povestea lor de branding personal
 • CURS 11

  Brandingul meu personal

  • Lecture11.1
   In acest modul, grupurile formate la inceput isi vor prezenta propriul plan de branding, ce au invatat la curs, cu ce pleaca ca “to do list”, cu ce pleaca ca “stop doing list”, cum se vor contabiliza unul pe celaltat (din grup) si ce se leaga pe mai departe.
 • CURS 12
  • Lecture12.1
   Recapitulare. Jocuri. Studii de caz
Joaquin Bonilla

PROFESOR BUCURESTI

Cu o experienta de peste 20 de ani in comunicare, in agentii internationale si locale, Joaquin Bonilla este una dintre cele mai creativie persoane pe care le poti intalni. Reuseste sa creeze povesti interesante despe tot felul de servicii si produse, iar de-a lungul timpului a facut campanii de digital marketing si social media pentru clienti din industrii precum FMCG, food, auto, finance & banking.

De asemenea, a organizat evenimente, precum lansari si petreceri pentru branduri de lux in Romania. Impreuna cu partenera lui de business, Ileana Badiu, a inceput de la zero, cu proiecte mici, dar cu foarte multe idei si mai ales cu dorinta de face ceva diferit pe piata din Romania. Din 2019 este Executive Creative Director si Managing Partner la una dintre cele mai importante companii de advertising si PR din tara noastra.

PROFESOR CRAIOVA

Irina Gruia activeaza in aria psihologiei si a dezvoltarii personale inca din anul 2000, fiind initiatorul si coordonatorul a peste 4000 de cursuri de psihoterapie prin metde de actiune, ateliere de dezvoltare personala, workshopuri si conferinte, pentru participanti atat din Romania, cat si din tari precum Turcia, Bulgaria, Polonia, Serbia, Macedonia, Italia, Lituania, Grecia sau Slovacia.
Certificarea de baza este cea de psihoterapeut, fiind acreditata la nivel international pentru practicarea metodei psihodramei (o forma de teatru care exploreaza lumea interna a individului), insa foloseste cu succes aceste tehnici in ceea ce priveste dezvoltarea abilitatilor de viata si pentru cresterea imaginii personale si a creativitatii si adaptarii optime a fiecarui individ.
De asemenea, Irina Gruia este Trainer in Comunicare Relationala prin Metoda ESPERE®, fiind formata si acreditata de catre Insitutul International ESPERE, din Paris, si practita aceasta metoda atata in cabinetul propriu, cat si in proiectele dezvoltate la nivelul comunitatii. In prezent organizeaza conferinte si ateliere prin care oamenii isi redescopera sau creeaza propriile valori si resurse, asa incat sa isi gaseasca cea mai buna modalitate de a-si pune visele in practica.
4,400lei