Cursuri Public Speaking Incepatori

4,000lei
public-speaking_370x524

Daca ai vorbit macar o data in public si ti-au tremurat mainile ori glasul, ti-au transpirat palmele ori te-ai fastacit, atunci aceste cursuri Public Speaking incepatori sunt ceea ce ai nevoie pentru a capata incredere in tine.

Abilitatea de a vorbi in public este una dintre cele mai importante capacitati care trebuie dezvoltate. Aceasta iti poate determina succesul in cariera, capacitatea de a dezvolta o afacere sau chiar relatiile cu prietenii si familia.

Cursuri Public Speaking Incepatori – descriere

Cursul de Public Speaking se adreseaza celor care doresc sa atinga superlativul in vorbire si, prin aceasta, sa evolueze in viata personala si profesionala. Vei invata sa iti adaptezi discursul in asa fel incat sa hipnotizezi orice auditoriu.

Intr-o conversatie, vanzare, prezentare sau intr-un discurs vorbele bine alese conteaza cel mai putin. Cei care te asculta sunt influentati doar 7% de ceea ce le spui! Diferenta sta in felul in care le spui! Vorbele bine intonate, frazate, mimica si atitudinea potrivita sunt cele care conteaza cu adevarat.

La cursul de Public Speaking vei invata, practic, arta „vorbelor bine spuse”, prin insusirea rostirii corecte a sunetelor dintr-un cuvant, a gasirii ritmului, intonatiei, modulatiilor vocii, volumului si frazarii potrivite. Astfel, vei obtine maximum de impact in randul celor care te asculta. Vei deveni o personalitate convingatoare, autoritara, seducatoare sau sensibila, in functie de interesul si aria ta profesionala.

Trebuie sa fii constient ca la un moment dat in viata mai mult ca sigur va trebui sa vorbesti in public. Fie ca vei lua cuvantul la o sedinta, vei tine un discurs la o nunta sau la o ceremonie de absolvire, la un moment dat te vei confrunta cu aceasta situatie. De tine depinde daca rezultatul final va fi un succes sau un esec.

La cursul de Public Speaking te antrenam cu tehnici folosite de personalitati celebre. Te invatam sa iti stapanesti tracul si emotiile, iti “dezlegam” limba cu fraze complicate si exercitii de limpezire a vorbirii, astfel incat vei deveni atent la orice vocala ori consoana pe care o rostesti.

Pe parcursul celor 12 saptamani de curs practiv te invatam sa respiri diafragmatic si sa tii in priza o sala de sute de persoane cu discursul tau. Vei capata un timbru vocal de invidiat! Te invatam atitudinea de scena, felul in care trebuie sa gesticulezi, felul in care privesti si zambesti cu ajutorul privirii. Te ajutam sa inveti sa-ti structurezi discursul ori prezentarea.

Daca detii o afacere sau lucrezi intr-un domeniu in care aceasta capacitate de a vorbi in public iti este necesara, ai sanse sa-ti maresti profitul, vanzarile sau chiar sa obtii o slujba mult mai buna. Si toate astea doar povestind cu incredere despre lucruri interesante pe care deja le cunosti foarte bine. Trebuie sa retii ca, pentru multi oameni, vorbitul in public nu este un talent innascut, ci unul dobandit.

Abilitatea de a tine o prezentare sau un discurs public este una care te ajuta in multe aspecte ale vietii:
-Sa-ti dezzvolti increderea in tine
-Sa iti creezi relatii, cunosti oameni noi
-Sa iti dezvolti abilitati de leadership. Vorbitul in public si leadership-ul sunt interconectate
-Lumea te va percepe ca un expert în domeniul tău

Cursul de Public Speaking DallesGO este, de fapt, un antrenament cap-coada, cu public chiar! Vei sta de multe ori in fata tuturor, ca sa te antrenezi sa-i farmeci! Te vom bazai cu intrebari si fraze complicate, ca sa inveti sa le faci fata! Te vei distra cu vocale si consoane, pana uiti de orice obicei gresit de rostire. Vei invata sa nu te mai strambi ci, dimpotriva, sa gasesti expresia potrivita spuselor tale.

Folosim tehnica “Oala de lut” pentru antrenarea vibratiilor vocii si identificarea volumului de scena. Vorbim pe muzica, pentru a ne descoperi registrele naturale de interpretare vocala in discurs, ca sa scapi de trac, sa capeti atentie distributiva si sa poti sa-ti reglezi volumul vocii.

Cursuri Public Speaking Incepatori se desfasoara in toate cele zece orase in care DallesGO este prezent: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Oradea, Craiova, Sibiu, Constanta si Galati.

Un modul are 12 saptamani si costa 4.000 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de LAST MINUTE 50% OFF, pretul cursului de Public Speaking nu va mai fi de 4.000 lei, ci de 2.000 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3.200 lei.
Pretul pachetului de Public Speaking Incepatori plus Avansati plus Actorie cu promotia 3 in 1 – PACHET COMPLET este de 4.800 lei pentru plata integrala.

Course Features

 • Lectures 13
 • Quizzes 0
 • Students 590
 • Assessments Yes
 • CURS 1

  Evaluare personalizata

  • Lecture1.1
   Curs introductiv
  • Lecture1.2
   Diagnostice vocale si non-verbale: cursantii vor fi evaluati in functie de timbrul vocal, ritmul vorbirii, volumul vocii, atitudinea non-verbala, pentru startul antrenamentelor personalizate
 • CURS 2

  Dictia, varful de lance in discursul public/prezentare

  • Lecture2.1
   Caruselul vocalelor si consoanelor: tehnici de rostire si corectare a eventualelor deficiente
 • CURS 3

  Coerenta vorbitorilor de top

  • Lecture3.1
   Flick-flack pe barna si nu pe langa: testul sunetelor care te pot incurca in discurs
 • CURS 4

  Volumul vocii si ritmul vorbirii in discurs/prezentare

  • Lecture4.1
   Volumul vocii: sa-mi descopar intensitatea maxima si volumul de scena!
 • CURS 5

  Tonalitatea potrivita si intonatia in discurs / prezentare

  • Lecture5.1
   Tonul show pentru antrenarea audientei. Tonul autoritar pentru ca, indiferent ce spui, nimeni sa nu aiba obiectii. Tonul bucuriei pentru ca toata lumea sa te asculte cu placere. Antrenamente pentru trecerea naturala de la un ton la altul
 • CURS 6

  Tonalitatea potrivita si intonatia in discurs / prezentare

  • Lecture6.1
   Tonul ironic pentru ca toata lumea sa inteleaga ridicolul situatiei. Tonul seducator ca sa fii adorat de auditoriu. Tonul trist pentru a transmite ingijorarea. Antrenamente pentru trecerea naturala de la un ton la altul
 • CURS 7

  Legile frazarii in vorbirea publica

  • Lecture7.1
   Semnele de punctuatie in discursul rostit. Exercitiul pauzei voite in discurs. Ce accentuam? Cum accentuam mesajele cheie?
 • CURS 8

  Atitudinea in reflectoare

  • Lecture8.1
   Relatia dintre vorbitor si spatiul de prezentare. Comunicarea non-verbala (gestica/mimica). Postura pe scena
 • CURS 9

  Mesajul si structura de discurs

  • Lecture9.1
   Incursiune prin tipurile de discurs. Tehnici de constructie a discursului/prezentarii. Impact public de la primele fraze rostite. Replici memorabile
 • CURS 10

  Start DEBATE!

  • Lecture10.1
   Argumente imbatabile – resursa convingerii in discursul public. Spontaneitatea – abilitatea care naste aplauze. Coerenta, consistenta, carisma!
 • CURS 11

  E momentul meu, e prezentarea mea!

  • Lecture11.1
   Doar 7 minute pentru cate am de spus? Cursantii vor sustine discursul/prezentarea finala utilizand tehnicile insusite pe parcursul programului de training. Proba finala va fi inregistrata video
 • CURS 12

  Feedback final – progrese obtinute

  • Lecture12.1
   Sumarizarea tehnicilor prezentate. Analiza inregistrarilor video – feedback final
Teodora Belciu Metiu

PROFESOR BUCURESTI

Teodora este fondatoarea Laboratorului de dictie, unde incearca sa invete cat mai multa lume sa-si foloseasca vorbirea la capacitate maxima. A lucrat ca purtator de cuvant la Ministerul Mediului, consilier de imagine MEP la Parlamentul European, a oferit consultanta in comunicare pentru personalitati politice si a fost prezentator la Realitatea TV.

Activitatea sa a fost recunoscuta prin numeroase premii printre care premiul presei pentru cel mai bun purtator de cuvant, premiul APTR pentru cel mai bun jurnal televizat, premiul Piata Finaciara pentru cea mai buna campanie de responsabilizare sociala Marea Debarasare. In prezent ofera consultanta in dictie si vorbire corecta atat pentru mediul politic, cat si pentru cel corporate.

PROFESOR CLUJ

Absolventa a Facultatii de Teatru si Film din Cluj, Elena Ivanca este actrita la Teatrul National din Cluj-Napoca de aproape douazeci de ani, timp in care a jucat nenumarate roluri si a devenit un simbol al teatrului romanesc. Cu o modestie si un talent iesite din comun, actrita spune despre meseria pe care o practica cu atat daruire ca este strans legata de cine este ea ca persoana, dar si de destin.

Este dedicata scenei si de fiecare data incearca sa creeze o legatura intre ea si public si vede teatrul asemenea unui miracol. In film s-a intalnit cu regizori precum Tudor Giurgiu, Adrian Sitaru, Marian Crisan, Lucian Alexandresu sau Ion Indolean si a participat la Festivaluri importante din tara si stainatate, precum Festivalul International de Film de la Cannes.

Cu un doctorat in actorie obtinut cu lucrarea ,, Gestul ca mediator si creator de sens. De la text la intruparea personajului”, rasplatita cu cea mai inalta distinctie academica ,,Summa cum Laude”, plus nenumarate premii castigate de-a lungul celor doua decenii de actorie, Elena Ivanca este un nume de referinta al teatrului romanesc.

Iar pe langa scena, o mare parte din timp si-l imparte intre Facultatea de Teatru si Film din Cluj unde preda cursuri de Dictie si Vorbire Scenica, si Academia de Muzica ,, Ghe.Dima” Cluj, unde preda cursuri de arta actorului, miscare scenica si dramaturgie, in calitate de Lector Dr. Asociat.

PROFESOR IASI

Antonela Cornici este licentiata in Arta Actorului din anul 1993, absolvind Academia de Arte “George Enescu” din Iasi, loc unde si-a continuat si studiile masterale si doctorale in aceeasi directie. Ca o a doua specializare, Antonela este licentiata in Regie – Artele Spectacolului. A obtinut un atestat in Commedia de’ll arte in Italia si un atestat in cursurile internationale de teatru.

In decursul anilor, Antonela a coordonat si manageriat numeroase proiecte in cadrul Centrului European de Educatie si Cultura „ARTEMIS”, unde din anul 2005 ocupa functia de Presedinte.

Nu a stat departe de Academia de Arte “George Enescu” pentru prea mult timp, si-a inceput cariera din 2009, pornind de la functia de Asistent Universitar si urcand pana la postul de Lector Universitar. Din anul 1997 pana in anul 2018, Antonela a fost actrita si regizor in cadrul Teatrului National „Vasile Alecsandri” din Iasi. De asemenea, a fost redactor si prezentator de rubrici saptamanale pentru Radio Iasi.

Din pasiune si din dorinta de a da mai departe, Antonela isi doreste sa indrume cat mai multi entuziasti in aceasta directie.

4,000lei