Cursuri Graphic Design

4,400lei
graphic-design_370x524

De multe ori, auzim expresia ca o imagine buna face cat o mie de cuvinte, iar atunci cand dam peste un vizual puternic, realizam cat de important este sa ai imaginea potrivita care sa redea exact ce vrei sa exprimi.

Brandurile, indiferent de domeniul de activitatea pe care il desfasoara si de echipa pe care o au in spate, au nevoie de o imagine atent creionata si pe partea de design, care sa le ajute sa devina memorabile in fata clientilor sai. Aici, intervine rolul graphic designer-ului, persoana responsabila de imaginea vizuala a produsului, capabila sa ofere publicului elementele definitorii pe care le aduce pe piata. Daca esti atras de aceasta nisa, poti gasi cursuri graphic design la doar cateva clickuri distanta.

Cursuri graphic design – detalii

In paleta diversificata de cursuri, pe care o ofera DallesGO, se regasesc si cursuri Graphic Design, ce se adreseaza atat celor fara experienta si dornici sa exploreze acest domeniu, cat si celor care au inceput deja sa activeze in aceasta zona si isi doresc sa treaca la un alt nivel.

Cursul Graphic Design DallesGO are ca durata 12 saptamani, iar in acest interval cursantii vor cunoaste notiunile esentiale ale acestei meserii si pasii principali pe care trebuie sa-i faca atunci cand trebuie sa comunice vizual in format digital.

Calitatea esentiala pe care o are un Graphic Designer este aceea de a fi un bun autodidact, iar prin intermediul cursului pe care il punem la dispozitie, cursantii vor afla care sunt sursele principale si sigure de unde se pot documenta, informatie care ii vor ajuta ulterior sa creioneze vizual o campanie, un mesaj sau efectiv vor invata cum pot contribui puternic la formarea unui brand, inclusiv la dezvoltarea lui pe piata.

Asadar, pe parcursul a 12 saptamani, profesorul se va folosi de experienta acumulata in acest domeniu pentru a-l ajuta pe cursant sa ajunga un graphician iscusit. Cursul DallesGO ofera o incursiune in lumea graphic design-ului pentru toti cei pasionati si interesati sa treaca intr-o alta etapa profesionala si vine cu o abordare practica si out-of-the box asupra design-ului grafic.

In cele trei luni, cursantii vor invata sa puna in aplicare concepte, sa creeze identitati vizuale memorabile si sa se lanseze ca profesionisti intr-un mediu frumos, provocator, creativ, dar si concurent. De la concept si pana la rezultatul final, cursantii parcurg toate etapele necesare rezolvarii unui brief, folosindu-se de instrumentele potrivite, fie ca este vorba de un soft sau o schita de concept. Asadar, intra in contact cu elementele esentiale ale acestei meserii, fiind atent indrumati de catre un specialist, care le va impartasi din experienta acumulata si le va oferi raspunsuri la cele mai intalnite intrebari din domeniu.

Programa, care va fi parcursa in cele trei luni, le ofera cursantilor inscrisi la cursul de Graphic Design DallesGo acces la o informatie complexa, pe care vor invata sa o aplice si la nivel practic. De la o simpla pata de culoare, la desene pe marginea caietului, toate acestea sunt cateva dintre aspectele care pot duce la realizarea unei imagini vizuale, atunci cand se tine cont de publicul tinta al produsului/brandului respectiv, obiectivele pe care le are si, in principal, de elementele sale specifice prin care se difera de restul pietei.

Care sunt trendurile din domeniu, cum pot da forma unei identitati de brand, care sunt valorile potrivite pentru a construi o comunicare vizuala coerenta, acestea sunt cateva dintre punctele esentiale pe care le urmareste cursul de Graphic design DallesGO.

Cursantii vor invata cum pot sa structureze pe hartie o idee, dar si cum pot lua cele mai bune decizii din punct de vedere estetic. Rafinarea este un proces important in etapa de munca a unui graphician, moment in care acestia vor alege cu ce merg mai departe din ceea ce au realizat pana acum. Cu ajutorul tehnicilor de productie, a Web-ului si motion design-ului, absolventii cursului vor ajunge sa comunice vizual prin format digital si sa realizeze astfel o imagine care sa spuna cat o mie de cuvinte.

Cursuri Graphic Design se desfasora in toate cele zece orase in care DallesGO are sedii: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Oradea, Craiova, Sibiu, Constanta si Galati.

Un modul are 12 saptamani si costa 4.400 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de LAST MINUTE 50% OFF, pretul cursului de Graphic Design nu va mai fi de 4.400 lei, ci de 2.200 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3.520 lei.
Pretul pachetului de Graphic Design plus Photoshop plus Fotografie Initiere cu promotia 3 in 1 – PACHET COMPLET este de 4.400 lei pentru plata integrala.

Course Features

 • Lectures 13
 • Quizzes 0
 • Duration 12 saptamani
 • Students 77
 • Assessments Yes
 • CURS 1

  La inceput a fost conceptul

  • Lecture1.1
   Curs introductiv
  • Lecture1.2
   Vom re-descoperi impreuna istoricul și utilitatea comunicarii grafice de unde a inceput design-ul grafic si unde evolueaza, cine are nevoie de noi-graficienii si de ce. Ulterior vom arunca o privire asupra industriei si vom analiza avantajele freelancing-ului vs. job full time, iar, ca sa ramanem cu picioarele pe pamant, vom incerca sa raspundem la intrebarile principale: „cum gasesc clienți?” si „cum ma angajez?”.
 • CURS 2

  P.I.B.- Proiect/ Brief / Instrument – Gaseste publicul, seteaza scopul, alege-ti arma

  • Lecture2.1
   Fiecare participant isi va alege un subiect pe care doreste sa-l dezvolte si un set de livrabile pe care le va realiza pe parcursul acestui curs. O scurta prezentare a metodelor grafice si a softurilor disponibile ne va ajuta sa alegem impreuna „unealta” potrivita pentru fiecare proiect.
 • CURS 3

  Inspiratie vs Aspiratie – C.U.C – Ce? Unde? Cum?

  • Lecture3.1
   Vom invata cum sa facem un research de calitate si sa ne inspiram din sursele potrivite. La aceasta etapa vom face o analiza a trendurilor si vom discuta impreuna cum facem diferenta intre un concept clasic de brand si unul bazat pe trend.
 • CURS 4

  Dezvoltarea unui concept de identitate vizuala – De 7 ori masoara si o data taie

  • Lecture4.1
   Avand un concept creativ de la bun inceput ne va ajuta sa cream un brand memorabil. Vom invata cum sa dam forma unei identitati de brand, sa gasim valorile potrivite si sa construim o comunicare vizuala coerenta.
 • CURS 5

  Schita, fara pregatire

  • Lecture5.1
   Mazgaleli, pete de culoare sau desene pe margini de caiet toate sunt ok daca fac sens, atat pentru tine, cat si pentru conceptul pe care vrei sa-l dezvolti. Vom invata cum sa gandim pe hartie si sa structuram o idee.
 • CURS 6

  Alegerea esteticii

  • Lecture6.1
   Luarea deciziilor e cam cea mai importanta etapa din tot procesul. Culori, fonturi, imagini, colaje, toate vin la pachet sa creeze identitatea vizuala. La acest curs vom invata sa lucram impreuna cu alti creativi, sa acceptam criticile constructive si cel mai important lucru – sa ascultam.
 • CURS 7

  C.D.R.- Constructie, Deconstructie, Reconstructie

  • Lecture7.1
   Dupa o lunga perioada in care am acumulat a venit timpul să filtram. Rafinarea e un proces absolut necesar care ne ajuta sa intelegem ce ramane si ce e de prisos, daca continuam cu ideea initiala sau daca e timpul sa o luam de la capat, fara regrete.
 • CURS 8

  Randare – What I see is what you get

  • Lecture8.1
   O prezentare buna face cat o mie de cuvinte. Vom invata cum sa ne prezentam ideile si cum sa vindem conceptele clientilor – fara discurs.
 • CURS 9

  Layout si desen tehnic

  • Lecture9.1
   Creativitatea are nevoie de disciplina. Vom invata cum sa pregatim o pagina de brosura sau o carte de vizită pentru print folosind diferite tehnici si soft-uri. Vom intelege importanta preciziei si asumarea responsabilitatii.
 • CURS 10

  PRINT

  • Lecture10.1
   Vom explora diverse tehnici de productie. Mai vechi sau mai noi, toate metodele sunt bune atat timp cat sunt cost-effective si sustenabile.
 • CURS 11

  Format

  • Lecture11.1
   Web si motion design sunt pe val acum. Ne vom focusa pe noile trenduri in materie de comunicare vizuala, cum sa gandesti pe format digital si cum sa alegi unealta potrivita pentru contextul potrivit.
 • CURS 12

  Showcase si prezentare

  • Lecture12.1
   Iti vom pune la dispozitie uneltele potrivite pentru prezentarea proiectului final. Vom invata cum sa ne facem un portofoliu si cum sa ne promovam.
Stefan Mihailov

PROFESOR BUCURESTI

Dupa 10 ani de experienta internationala, Stefan Mihailov se intoarce in tara sa ne impartaseasca din experienta sa in design grafic si comunicare vizuala. Absolvent al UNArte, facultatea de Design, Stefan si-a inceput activitatea de freelancer inca de pe bancile facultatii, aceasta libertate i-a oferit posibilitatea de a-si forma un stil personal pe care l-a exersat lucrand si pentru clienti din tara – Ambasada Frantei, Institutul francez si Institutul Cultural Roman, MNAR, Musette.

De-a lungul activitatii sale ca si grafic designer, Stefan „a pescuit” cele mai interesante pasiuni si experiente, de la jewelry pana la boat design, fiecare proiect venind sa completeze lista sa de interese. In prezent Stefan lucreaza la mai multe proiecte personale si comerciale, o parte dintre care le puteti vedea pe 12amtoday.com.

Daca esti pasionat de grafic design si vrei sa creezi identitati de brand memorabile; daca esti curios cum e sa lucrezi cu branduri ca Vilebrequin, Louvre Lens, Lacoste, Calvin Klein, Trend Union si vrei ca lucrarile tale sa fie purtate de Di Caprio, Beyonce si Halep, te asteptam la cursul pregatit de Stefan. Type, layouts, motion graphics, grids, avem pregatite multe insight-uri care te vor ajuta in viitoarea ta activitata de grafician.

PROFESOR IASI

Loredana Craciun este Design Manager pentru una dintre cele mai mari companii din lume, Amazon.  Are experienta de peste 13 ani in marketing online si graphic-design, experienta acumulata in mare parte ca Art Director si Brand Strategist in agentii de publicitate specializate in branding si promovare online. Este Social Media Strategist si Identity Coach, Trainer pentru companii si Master Practician Programare Neuro-Lingvistica specializat in invatare, dezvoltare a creativitatii si crestere a performantei. A colaborat cu companii din domeniul medical, frumusete, produse de lux, horeca, alimentatie, timp liber, sanatate si dezvoltare personala si are o experienta vasta in branding, packaging, campanii comerciale de promovare, print design, web-design si UX design.

“Ca si designer este important sa te poti plia pe nevoile clientului tau si mai ales ale clientului clientului tau. Abordarea mea pentru acest curs aduce experienta practica si un pic de pragmatism in domeniu si se bazeaza pe dezvoltarea creativitatii si autenticitatii, tinand cont intotdeauna de functionalitate. Aici vei invata sa iti dezvolti si sa iti pui creativitatea in interesul clientilor tai si sa imbini eficienta cu unicitatea. Incepand cu o idee si pana la rezultatul final, vei invata sa iti cunosti clientii, sa fii organizat si sa stii care sunt instrumentele potrivite si toti pasii pe care ai nevoie sa ii parcurgi pentru a livra un produs creativ, unic, care sa vanda si pe care clientii tai sa il adore.”

4,400lei