0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

5 motive să te înscrii la cursurile DallesGO

5 motive să te înscrii la cursurile DallesGO

DallesGO este cea mai mare platformă de cursuri after-work din România. Prin intermediul nostru, sute de oameni au ajuns să își îndeplinească visele și să facă din pasiunea lor o meserie. Ne dorim să dăm contur cât mai multor astfel de povești de success, așa că îți împărtășim 5 motive pentru care ar trebui să te înscrii și tu la un curs DallesGO.

Profesori de top

Chef Patrizia Paglieri
Chef Patrizia Paglieri, profesor Booking Italia DallesGO

Primul motiv pentru care să te înscrii la cursurile DallesGO se regăsește chiar și în sloganul nostru: “Învață de la cei mai buni!”. Catedra de profesori DallesGO este formată din profesioniști de top în domeniul în care profesează. Aceștia împart cu drag din secretele meseriei lor, acumulate în ani mulți de experiență. Ai astfel acces direct la cei mai buni oameni din domeniul tău de interes. Ei îți vor deveni mentori pe parcursul celor 12 săptămâni de curs și chiar după.

Formare profesională completă

DallesGO îți oferă o opțiune simplă și practică de a profesa în domeniul pe care ți-l dorești. Mai exact, dacă alegi să achiziționezi un pachet de Cursuri DallesGO, nu doar că beneficiezi de un super preț, dar la finalul celor 12 săptămâni, poți acumula toate informațiile de care ai nevoie pentru a începe să lucrezi în domeniul dorit. Mai mult, în urma unui examen susținut în prezența celor de la Ministerul Muncii, în funcție de cursurile urmate, poți obține și o diplomă acreditată, recunoscută în Uniunea Europeană.

Comunitatea DallesGO

Relațiile interumane sunt al treilea motiv pentru care înscrierea la cursurile DallesGO este o decizie inspirată. Aici ai posibilitatea să cunoști o mulțime de oameni interesanți care împart aceeași pasiune cu tine. Majoritatea cursanților care ne-au trecut pragul, au legat prietenii frumoase, dar și relații profesionale, atât între ei, cât și cu profesorii lor.

Îți poți găsi un loc de muncă

DallesGO a integrat toată energia creatoare ce se naște la cursuri într-un proiect de anvergură DallesGO Talents, prin intermediul căruia cei mai buni absolvenți ai cursurilor DallesGO au ocazia să lucreze la proiecte în domeniul lor de interes, sub îndrumarea profesorilor DallesGO.

Singura școală din România cu sistem LIVE ONLINE TV

Doina Levintza, profesor Design Vestimentar Avansați
Doina Levintza, profesor Design Vestimentar

Ultimul motiv, dar nu cel din urmă, este acela că DallesGO îți oferă posibilitatea de a urma cursurile live online TV. Dacă programul nu îți permite să te deplasezi la cursurile ce se desfășoară fizic în sediile DallesGO din 20 cele mai importante orașe din țară, ai acces la cursuri online. Echipele noastre de profesioniști, compuse din cameramani, producători, operatori și regizori permit transmiterea live online a peste 50 de cursuri săptămânal, la cel mai înalt nivel audio-video, ce pot fi urmărite de oriunde și de pe orice smart device.

Așadar, sper că te-am convins să te înscrii la cursurile DallesGO! Nu ezita să ne contactezi pe info@dallesgo.ro. Mai multe detalii despre întreaga noastră ofertă educațională găsești și pe site-ul https://dallesgo.ro/.