0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Programul Tineri Floristi

by DALLESGO & FLORANDES

Dacă vrei să îți croiești o carieră strălucitoare în domeniul designului floral și să participi la cele mai mari evenimente internaționale, acum ai ocazia! DallesGO și Florandes îți dau șansa să înveți una dintre cele mai frumoase meserii din lume. Vei învăța secretele designului floral de la profesioniști în domeniu și vei lucra alături de ei la proiecte importante. Tu trebuie doar să îți dorești, iar noi ne ocupăm de restul!

Aplică acum în programul „Tineri floriști by DallesGO și Florandes” și primești gratuit cel mai bun Curs de Design Floral din România, predat doar de profesioniști în domeniu. După terminarea traingului în cadrul DallesGO, îți oferim automat un contract de muncă pe termen lung cu Florandes, unul dintre cei mai mari importatori de flori din România. Salariul este unul avantajos și motivant, mai ales pentru cineva la început de drum.

DallesGO este cea mai mare platformă de cursuri interactive din România și a ajutat mii de oameni să își descopere pasiunile și să lucreze în domeniile lor preferate. Ne dorim în continuare să dăm contur cât mai multor povești. Așadar, am legat un parteneriat cu Florandes, cei care au reușit să aducă ceva unic pe piața de flori din România: trandafirii din Ecuador. Succesul pe care l-au avut acest tip de flori i-a motivat să își construiască acolo propriile sere. Columbia, Kenya, Thailanda și Olanda sunt alte câteva țări de unde clienții lor pot achiziționa flori și frunze naturale. Dintr-o pasiune descoperită în copilărie, au reușit să devină cei mai mari importatori de flori din țară. Acum, lucrează cu unele dintre cele mai mari florării din România și s-au extins la un nivel înalt. Sunt importatori direcți, nu lucrează cu intermediari și încearcă mereu să-și diversifice oferta de flori, astfel încât să aibă posibilitatea de a crea buchete și aranjamente deosebite.

Experiența de care vei avea parte îți va schimba viața. Mulți tineri își doresc să lucreze într-un domeniu creativ, unde să nu se plictisească și unde să întâlnească oameni valoroși. Însă, puțini sunt cei care primesc o șansă ca cea pe care o oferă acest program. Așa că profită de această ocazie! DallesGO și Florandes își doresc o echipă creativă, alcătuită din persoane dornice să evolueze și să muncească pentru a deveni cea mai bună variantă a lor.

In stock