0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE SOCIAL MEDIA

MONICA JITARIUC

Profesor BUCURESTI

Este un profesionist cu experienta variata in comunicare, lucrand de-a lungul carierei ei de 15 ani, atat de partea clientului, cat si a agentiei. A inceput facand PR institutional in cadrul Ministerului Apararii Nationale. Apoi, a lucrat in advertising, marketing si PR. A infiintat in 2010 departamentul de social media al agentiei MSLGROUP The Practice, pe care l-a condus ca Head of Social Media. Din 2013 este Managing Director al agentiei, alaturi de Oana Bulexa. In echipa The Practice, Monica a contribuit la campanii de social media de succes in industrii diverse. Unele dintre acestea au fost premiate la competitiile locale si internationale.

IVONA GAL

Profesor CLUJ

Ivona Gal, Senior PPC Canopyst la Canopy, agentie digitala in top 3 in Romania, este specialistul PPC care te poate surprinde cu o abordare super creativa si contextuala a unei campanii, proiectata insa cu obiectivele de business in minte si axata pe rezultate. Crede cu tarie in potentialul marketingului online si integrarea social media pentru a croi cea mai potrivita strategie pentru fiecare tip de client si nisa in parte. Este dedicata cresterii si dezvoltarii brandurilor mari și foarte mari din Romania in mediul digital prin performance marketing si campanii de Pay Per Click. Printre clientii cu care a lucrat de-a lungul timpului se numara si branduri precum: Enel, M.A.C Cosmetics, Yves Rocher, British Council, New Balance.

Puterea brandului este unul dintre cei mai importanti factori ai marketingului si sustine ca oamenii isi amintesc de brand si de experienta oferita de el, de aceea este important ca acesta sa ramana in mintea consumatorilor.

Inovatia este de multe ori elementul care face diferenta in era online-ului, asa ca este adepta noilor canale, compararea rezultatelor si a personalizarii mesajelor atunci cand ne dorim o campanie de succes.

OVIDIU BALCACIAN

Profesor BRASOV

Ovidiu este co-fondator și Social Media Campaigns Manager la The Pharmacy, agentie specializata in PPC Marketing. Este „omul cu Facebook-ul” in agentie si se ocupa de strategie pe partea organica, campanii de Ads, dar și de analiza detaliata a campaniilor sau strategii de scalare. De asemenea, este si trainer de aproape 7 ani, timp in care a sustinut peste 50 de editii ale cursului de PPC marketing, cu peste 700 de participanti. A gestionat pana acum peste 3000 de campanii de Facebook, insumand bugete anuale de peste 1.500.000 de euro.

ALEXANDRA GALEA

Profesor ORADEA

“Live your dreams. Love you life. Share your thoughts.”
Pentru Alexandra Galea retelele sociale nu mai au niciun secret. A fost cucerita de lumea online-ului inca de la inceputuri, iar in timp a ajuns sa cunoasca dedesubturile ce stau la cladirea unui brand cu ajutorul social media. Astfel ca, in 2017 a inceput sa aplice pe propriul business tot ceea ce a invatat de-a lungul timpului, iar acum are unul dintre cela mai cunoscute bloguri din Romania si colaborari, atat la nivel national, cat si international, cu o serie de branduri cunoscute.

Fie ca le folosim pentru a ne tine legatura ca prietenii, fie pentru a ne creste propriul brand sau pe cel al business-ului nostru, Alexandra spune ca aceste platforme sunt un instrument de marketing foarte eficient. Iar la cursul de Social Media isi doreste sa impartaseasca din cunostintele ei astfel incat oricine sa poata reusi sa profite de tot ceea ce au de oferit aceste retele de socializare cu un minim de investitie.