Alex Pandrea
Alex Pandrea a lucrat la Idam, restaurantul lui Alain Ducasse din cadrul Muzeului de…
Alex Pandrea
Alex Pandrea a lucrat la Idam, restaurantul lui Alain Ducasse din cadrul Muzeului de…
Ana Consulea
La doar 27 de ani, Ana Consulea, expert cofetar si fondator al Zexe Braserie,…
Sergiu Masli
Cu o experiență îndelungată în domeniul gastronomic, un meniu creativ și un design atractiv, chef…
Alex Stanciu
Fost sportiv de performanta si absolvent al Facultatii de Medicina, Alex Stanciu este unul…
Ionut Belei
Câștigătorul „Chefi la cuțite”, sezonul VIII, și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie în Germania, acum…
Valentina Pandia
“Poate suna ca un cliseu dar inca din copilarie am iubit florile si stelele.La…
Tudor Hermeneanu
“Contrar asteptarilor sunt economist pe diploma, dar lucrez in domeniul productiei audio-video de peste 6 ani….
Remus Tomici
Remus Tomici este un adevărat magician al gătitului și asta o certifică multiplele medalii…
Rebecca Bedelean
Peisagistica, este o profesie care îți permite și te obligă să înveți ceva nou…
Raul Lazar
Raul Lazăr a absolvit Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca. Este unul dintre…