0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041  711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Stefan Mihailov

Stefan Mihailov

Dupa 10 ani de experienta internationala, Stefan Mihailov se intoarce in tara sa ne impartaseasca din experienta sa in design grafic si comunicare vizuala. Absolvent al UNArte, facultatea de Design, Stefan si-a inceput activitatea de freelancer inca de pe bancile facultatii, aceasta libertate i-a oferit posibilitatea de a-si forma un stil personal pe care l-a exersat lucrand si pentru clienti din tara – Ambasada Frantei, Institutul francez si Institutul Cultural Roman, MNAR, Musette.
De-a lungul activitatii sale ca si grafic designer, Stefan „a pescuit” cele mai interesante pasiuni si experiente, de la jewelry pana la boat design, fiecare proiect venind sa completeze lista sa de interese. In prezent Stefan lucreaza la mai multe proiecte personale si comerciale, o parte dintre care le puteti vedea pe 12amtoday.com.
Daca esti pasionat de grafic design si vrei sa creezi identitati de brand memorabile; daca esti curios cum e sa lucrezi cu branduri ca Vilebrequin, Louvre Lens, Lacoste, Calvin Klein, Trend Union si vrei ca lucrarile tale sa fie purtate de Di Caprio, Beyonce si Halep, te asteptam la cursul pregatit de Stefan. Type, layouts, motion graphics, grids, avem pregatite multe insight-uri care te vor ajuta in viitoarea ta activitata de grafician.