0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE MARKETING ONLINE

Ne petrecem jumatate din viata activa conectati la internet. Stam cu ochii lipiti de ecranul telefoanelor mobile, socializam online, vindem si cumparam produse doar apasand un buton. Cunoasterea limbajului online si a mecanismelor de functionare ale acestuia se impun astazi drept obligatorii pentru orice manager al unui business. DallesGO iti propune o incursiune bazata pe “doing” si mai putin pe “talking”, in regulile online-ului, acele reguli care fac diferenta intre amatori si profesionisti.

Profesionistul online din timpurile noastre are o viziune de ansamblu, dar si o intelegere profunda a fiecarei componente din online. De aceea, primul pas al acestei incursiuni il constituie modulul de initiere in Marketing Online. Acesta consta in dezvaluirea modului in care functioneaza canalele din jurul tau: Google, Facebook, Youtube si multe altele. Apoi definim valoarea pe care o au aceste canale in business-ul tau, pentru a te ajuta sa generezi o platforma de comunicare de succes, fie ca vrei sa-ti construiesti un blog, fie ca vrei sa faci e-commerce. Dupa ce intelegem notiunile de strategie, trecem la modalitatile pragmatice prin care putem sa ne folosim de aceste medii pentru a aduce vizitatori si cumparatori.

Modulul de Marketing Online Avansati, sustinut de Raluca Radu (Country Manager ANSWEAR si Co-organizator GPeC) si Marian Becheanu (Analytics Manager la Ringier AG) se axeaza pe intelegerea aprofundata a trei componente esentiale din marketingul online: Google AdWords, Facebook Ads si Google Analytics. La finalul celor 12 saptamani vei sti cum sa iti administrezi singur conturile si/sau sa intelegi mai bine dinamica acestor canale de promovare, pentru a comunica mai bine cu specialistii sau agentiile cu care se colaborezi.

Vino sa iei parte la cursurile de marketing online!

Modulul de Incepatori are 12 saptamani si costa 4.000 lei, achitabili în 2 rate*
Modulul de Avansati are 12 saptamani si costa 4.400 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Marketing Online – Modulul Incepatori nu va mai fi de 4.000 lei, ci de 2.000 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3.200 lei.
Pretul pachetului de Marketing Online Incepatori plus Avansati plus E-COMMERCE cu promotia “3 in 1 – PACHET COMPLET” este de 4.400 lei pentru plata integrala, iar pachetul de Marketing Online Incepatori plus Marketing Online Avansati plus E-COMMERCE plus Socia Media este de 5.600 lei pentru plata integrala.

PARTENERI:
canopy