0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE STILISM AVANSATI

Invata ABC-ul modei la nivel avansat de la unul dintre cei mai cunoscuti profesionisti din domeniu. Afla tot ce trebuie sa stii pentru a deveni un stilist de succes. Ovidiu Buta te poate ajuta sa Iti construiesti o cariera in fashion in doar trei luni de zile.

  Every day is a fashion show and the world is the runway.

COCO CHANEL

Te invitam la un curs dinamic si interactiv unde vei acumula cunostinte si experienta necesare pentru a face primii pasi ca viitor stilist. Adunand referinte din toate domeniile creative, de la cinema la literatura si muzica, vei invata sa privesti fenomenul modei din perspective diferite si vei sti sa identifici si sa decodifici efficient tendintele din fashion.Vei avea ocazia sa patrunzi in atelierele designerilor romani si sa Ii cunosti pe cei mai importanti oameni din industrie, dobandind astfel o viziune de ansamblu asupra modei din perspectiva profesionista. Vei putea sa-ti construiesti un portofoliu personal de stilist in cadrul shooting-urilor de moda organizate de-a lungul celor 12 sedinte saptamanale in sudiourile Dalles GO, Impreuna cu colegii de la celelalte cursuri din divizia Fashion.

Modulul AVANSATI are 12 saptamani si costa 3.600 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*Pentru plata integrala beneficiati de o reducere de 10%.

OVIDIU BUTA

buta

Ovidiu Buta, director de moda al revistei GQ, este autorul si co-autorul a doua carti de specialitate aparute la Editura Polirom,Victima modei, 2006, si Barbatul si moda, 2009, cea din urma scrisa alaturi de Adina Nanu. Ovidiu este redactor-sef la fashionandbeauty.ro, jurnalist de moda la Antena 2 si gazda emisiunii Politia Modei.

  Every day is a fashion show and the world is the runway.

COCO CHANEL

De-a lungul timpului, a semnat articole in revistele ELLE, Cosmopolitan, All Hallow, a colaborat cu Prima TV si MTV, a lucrat in peste 15 tari cu cele mai importante nume din lumea modei, dar si pentru London Fashion Week, Berlin Fashion Week si Romanian Fashion Week. Asa cum il descrie Adina Nanu, reputat critic de arta, “Ovidiu calatoreste mult, este mereu la curent cu ce se poarta la Londra, Paris, New York sau Milano, ia tot timpul pulsul modei, vede daca moda mai traieste sau trage sa moara, constata ce victime a mai facut, vine cu idei proaspete, verifica intuitii si teorii”.

Ovidiu este omul pe care trebuie sa Il cunosti daca vrei sa patrunzi in backstage-ul industriei de moda autohtone. Prin intermediul lui vei face cunostinta cu make-up artisti, fotografi, hairstilisti, designeri, directori de productie, editori de moda si buyer-i care iti vor Impartasi, in cadrul intalnirilor, secretele meseriei lor. Pe langa cursuri, iti oferim ocazia sa te implici in sedinte foto de moda, care au loc in mod regulat in studiourile Dalles GO, ca urmare a colaborarii dintre departamentele de Fotografie, Make-up si Hairstyling din cadrul platformei noastre. Sub indrumarea lui Ovidiu vei ajuta la punerea in scena a unor prezentari de moda in galeriile comerciale cu care Dalles GO a incheiat parteneriate.

An intimate meeting with the fashion industry + How to become a fashion stylist
Curs 1
Introducere, trecerea In revista a formelor, culorilor, greselilor vestimentare etc. – ABC-ul meseriei.

Curs 2
Cum se realizeaza un editorial de moda: de la idee la executie.

Curs 3
Cum se creeaza un personaj (practic).

Curs 4
Echipa: intalniri cu make-up artisti, fotografi si hair-styliști.

Curs 5
Sedinta foto (practic).

Curs 6
Sedinta foto (practic).

Curs 7
Industria modei.

Curs 8
Meet a fashion designer. Cum se realizeaza o colectie.

Curs 9
Meet a fashion producer. Cum se realizeaza un show.

Curs 10
Meet an accesories designer.

Curs 11
Meet a chief editor/ fashion director.

Curs 12
Realizarea campaniei Universul DallesGO – concept, shooting foto, vizualuri.