0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Stilistul Andrew Christian: „Perfecțiunea este de fapt un cumul de experiență pe care îl fructificăm din nou și din nou.”

Stilistul Andrew Christian: „Perfecțiunea este de fapt un cumul de experiență pe care îl fructificăm din nou și din nou.”

Andrew Christian este un tânăr stylist cu un portofoliu promițător, a petrecut patru ani la Coventry University din Marea Britanie, încă în timpul facultății a început să participe activ la diverse expoziții și la prezentări de modă internaționale. „După studiile de la Coventry University am decis să mă întorc în țară pentru a fructifica cunoștințele pe care le-am dobândit acolo. Am coordonat diferite editoriale pentru designeri români cât și brand-uri, sunt principalul stilist pentru City Park Mall și totodată am peste 5 publicații internaționale precum Vogue Italia, Falcon Magazine și Malvie French Magazine.”

DallesGO: Cum au fost începuturile tale în domeniul stilismului?

Andrew Christian: În orice domeniu începutul este dificil, și desigur la început am fost nevoit să muncesc cu asiduitate și să aștept momentul în care munca mea va începe să înflorească și odată venit acest moment am început să desăvârșesc tot ce pot face mai bine.

Deși experiența mea până în momentul de față în cariera de stilist nu este una foarte stufoasă, comparativ cu alte nume mari din industrie, am încredere în creativitatea și sensibilitatea mea, și aspir spre idealuri puternice. Consider că în orice domeniu mereu avem ce învăța și perfecționa, iar perfecțiunea este de fapt un cumul de experiență pe care îl fructificăm din nou și din nou.

DallesGO: Cum crezi de ce are nevoie un pasionat pentru a devenit un stilist profesionist?

Andrew Christian: Stilistul perfect nu există, sunt clar viziuni diferite, percepții și simțuri estetice cu care empatizăm mai mult sau mai puțin. Cred ca principala armă care ne face să urcăm mai sus este devotamentul și profesionalismul, fie că este primul nostru shooting sau avem în spate sute de proiecte. 

DallesGO: Te-a îndrumat cineva pe acest drum, pe care l-ai ales?

Andrew Christian: Eu mereu am fost atras de stilism și am știut că vreau să mă învârt în jurul acestei industrii. Și atunci când știi ce vrei și depui efort, în viața ta vor apărea și îndrumători.

Am avut parte de mulți oameni frumoși în jurul meu de la care am avut ce învăța, care m-au motivat și inspirat, le sunt enorm de recunoscător acestora, cu toții avem nevoie de oameni care să ne îndrume pentru a ne dezvolta mai complex și mai plăcut în direcția dorită. 

DallesGO: De ce apelează brandurile/companiile/clienții la serviciile tale?

Andrew Christian: Consider că una din calitățile mele forte ca stilist este afectivitatea mea, sunt o persoană destul de emotivă, pot empatiza cu ușurință cu clienții mei, și prin asta mă pot mula după ce și-ar dori ei să vadă, ca apoi sa dau touch-ul final prin estetica și viziunea mea. Fie că vorbim despre un photoshoot sau un styling. 

DallesGO: Ai vreun proiect care te-a marcat? În ce mod?

Andrew Christian: Îmi amintesc cu drag de editorialul cu care de altfel am fost publicat în Vogue Italia, eram în criză de timp, mai era o zi până desfășurarea lui și nu găsisem încă model. Deși primisem destul de multe variante, nimic nu mă satisfăcea și nu se apropia de viziunea mea. În acea aseară, pe stradă, în cel mai neașteptat moment a trecut pe lângă mine o fată care își plimba câinele, din prima clipă am înțeles că ea este modelul meu perfect, omul potrivit la momentul potrivit!

DallesGO: Dincolo de partea profesională, cine este omul Andrew?

Andrew Christian: Andrew este un artist, un vizionar, un stilist care vrea să facă ceea ce iubește și care are vise și idealuri mari, în schimb, Andrei, e un băiat simplu, care se bucură de lucruri mărunte și care a învățat să nu se dea niciodată bătut.

DallesGO: Ce îți propui să îi înveți pe cursanți? 

Andrew Christian: Stilismul se învață cel mai bine din practică, și întotdeauna presupune curajul de a-ți lăsa amprenta, un stilist este un artist vizual, de aceea trebuie mereu să-și hrănească latura creativă și să fie gata de experimente.

Îmi propun să împărtășesc cu cursanții tot bagajul meu de cunoștințe, experiențe, și impresii, vreau să-i învăț ce înseamnă industria modei, ce cere ea de la cei ce îi pășesc pragul și care sunt abilitățile și skill-urile unui stilist apreciat.

Cursul de Stilism, va aduce industria modei mai aproape de tine și te va învăța tot ce trebuie sa știi pentru a concepe idei, stiluri și imagini cu impact. Înscrie-te completând formularul de mai jos și fii gata pentru un curs de stilism cu Andrew Christian.