0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Actrița Dumitriana Crețu: „Îmi doresc ca elevii mei, să fie cei mai buni speakeri, cei mai puternici și să rămână cu adevărat memorabili!”

Actrița Dumitriana Crețu: „Îmi doresc ca elevii mei, să fie cei mai buni speakeri, cei mai puternici și să rămână cu adevărat memorabili!”

„Sunt o persoană cu aptitudini foarte bune de comunicare, coordonare și spirit de echipă dezvoltat. Până în prezent am acumulat o experiență profesională solidă, iar acum sunt protagonista a două proiecte de tip One-Woman Show, am interpretat partituri dramatice generoase și în același timp dificile, am făcut voluntariat în cadrul asociației Myosotis la centrul de zi pentru copiii cu dizabilități „CASA ESME”, am fost animator pentru copii, am înființat și sunt coordonator într-un atelier teatral pentru copii și de curând am început să coordonez cursuri de dezvoltare personală și Public Speaking pentru adulți. Sunt dornică să îmi desfășor activitatea într-un cadru în care aptitudinile mele se pot dezvolta din ce în ce mai mult cu fiecare rol/proiect cu care mă voi confrunta în cariera mea ca și artist/trainer.„

DallesGO: Cum ai ajuns să fii un trainer de Public Speaking?

Dumitriana Crețu: Am ajuns să fiu trainer de Public Speaking printr-o recomandare. Am avut nevoie doar de un impuls și de un moment oportun pentru ca lucrurile să se întâmple.

DallesGO: Care este parcursul tău profesional?

Dumitriana Crețu: Mi-am început cariera ca și trainer de Public Speaking de puțin timp. Mă recomandă experiența pe care am acumulat-o atât în viața de zi cu zi cât și diversitatea colaborărilor profesionale pe care le-am avut de-a lungul timpului. Fiind actriță, îmi place să lucrez cu și pentru oameni. Astfel am încercat să descopăr în profunzime natura umană. Îmi place să analizez și să le arăt celor ce au nevoie, cum ajung să devină comunicatori puternici, precauți și memorabili, cum ajung să fie cea mai bună versiune a lor.

DallesGO:Care este partea cea mai plăcută și cea mai dificilă în munca ta?

Dumitriana Crețu: Partea cea mai plăcută din munca pe care o fac este schimbul de energie care se produce între mine și cursanți. Sigur că cea mai plăcută parte este și cea în care vezi la finalul întâlnirilor rodul muncii tale, dar acest aspect ține în totalitate de oamenii pe care îi ai în față și de seriozitatea cu care tratează aceste cursuri. Iar momentul de planificare a cursului este cea mai dificilă. Trainerul are o responsabilitate foarte mare și trebuie să personalizeze fiecare curs în parte în funcție de tipologia de oameni pe care îi are în față. 

DallesGO:Cum construiești un discurs memorabil?

Dumitriana Crețu: Un discurs memorabil îl construiești folosindu-te de multă încredere în sine în primul rând și de alte câteva trucuri pe care le voi dezvălui și cursanților mei în cadrul întâlnirilor noastre. 

DallesGO: Ce calități crezi că ar trebui să posede un orator bun?

Dumitriana Crețu: Desigur că un prim pas a unui orator ar fi să lucreze asupra dicției, ulterior trebuie să fie capabil să comunice eficient atât verbal cât și nonverbal, un vorbitor bun trebuie să-ți cunoască ținta, de aceea trebuie să învețe elemente de psihologie a comunicării, tehnici teatrale, de persuasiune și influențare, etc.

DallesGO: Cum te vezi în calitate de profesor?

Dumitriana Crețu: Am acest obiectiv de a fi mereu informată, un profesor este și el mereu în continuă formare, deci trebuie să își asume faptul că poate să ofere ceva valoros și actual doar în cazul în care se perfecționează continuu în cadrul domeniului său, eu caut să îi ofer cursantului ceea de ce are nevoie, iar pentru a fi în stare de acest lucru trebuie să lucrez asupra mea constant. Fiecare persoană în parte este diferită, drept pentru care, noi trainerii trebuie să ne adaptăm tehnicile în funcție de oamenii pe care îi avem în fața. 

DallesGO: Ce îți propui să îi înveți pe cursanți? Ai un mesaj pentru ei?

Dumitriana Crețu: Îmi propun să îi învăț pe cursanți câteva trucuri pentru a putea elibera ceea ce mulți ani au ținut ascuns în ei. Îmi doresc ca împreună să reușim să găsim calea potrivită pentru a ajunge să fie cei mai buni speakeri, cei mai puternici și să rămână cu adevărat memorabili.

Cursul de Public Speaking, te va învăța tot ce trebuie sa știi pentru a fi un speaker elocvent și memorabil. Înscrie-te completând formularul de mai jos și fii gata pentru un curs de Public Speaking cu Dumitriana Crețu în Iași.