0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Cristina Sucilea şi-a început cariera de wedding planner, după ce a organizat propria nuntă

Cristina Sucilea şi-a început cariera de wedding planner, după ce a organizat propria nuntă

Cristina Sucilea este un wedding planner renumit în Cluj- Napoca, dar îşi desfăşoară activitatea în toate colţurile ţării. Brandul ei, corporate and marriage event planning( www.cmevents.ro ), a luat naştere în urmă cu trei ani. Pe atunci activa sub numele ei, însă în urma succesului pe care l-a avut, a decis să îşi mărească echipa. Aşa că şi-a unit forţele cu actuala ei colegă, Mihaela Ilea. „Mi-am dorit această schimbare datorită calităţii serviciilor oferite clienţilor mei. În tot ce facem, calitatea primează”, susţine Cristina. Profesionalismul de care dă dovadă, dar şi cursurile de pedagogie o fac potrivită pentru rolul de profesor al Cursului de Wedding Planning DallesGO, din Cluj. Cu această ocazie, Cristina ne-a împărtăşit mai multe detalii despre ea.

DallesGO: Cum a fost începutul în acest domeniu?

Cristina Sucilea: Am început să activez în acest domeniu din anul 2018, când m-am căsătorit. Mi-am organizat nunta singură şi mi-a plăcut organizarea în sine, faptul că a ieşit aşa cum am planificat. Am fost mereu o persoană organizată şi asta m-a ajutat foarte mult în acest domeniu.

DallesGO: Cum a fost parcursul carierei dumneavoastră?

Cristina Sucilea: După organizarea nuntii mele, am urmat un curs ca să îmi pun bazele şi mai solide şi să îmi confirm încă o dată că asta doream să fac. După acel curs, am început să lucrez în domeniu, am avut primele nunţi, apoi altele şi uite aşa, astăzi tot în acest domeniu activez. În momentul în care jobul tău este construit în jurul unei pasiuni, lucrurile merg mai uşor. Mereu mi-au plăcut emoţiile din ziua evenimentului, de aceea m-am axat pe această nişă a evenimentelor.

DallesGO: Cum este să fii wedding planner?

Cristina Sucilea: Este minunat! De ce? Pentru că iubesc ceea ce fac şi fac totul cu plăcere. Iar nunta este despre bucurie, despre emoţii pozitive, despre iubire… nu are cum să nu îţi placă!

DallesGO: Cât de important este să ai la nuntă un wedding planner?

Cristina Sucilea: Nunţile au ajuns să fie o experienţă pentru toţi cei implicaţi: miri, furnizori, invitaţi. De la mâncare, cazări, entertainment, muzică, totul se doreşte a fi la superlativ. Ca să ajungi la acest ”superlativ” trebuie să ai un wedding planner implicat în organizare, un wedding planner care poate să îţi transforme nunta într-o experienţă unică! Auzim alte cupluri care implică familia sau cunoscuţii în organizarea evenimentului, ceea ce este complet greşit deoarece părinţii trebuie să se bucure de evenimentul copiilor, iar prietenii vor fi mereu tentaţi să îşi exprime plăcerile lor cu privire la anumite detalii din nuntă. Încă un aspect foarte important este faptul că mirii îşi doresc să se distreze cât mai mult la nunta lor, iar ca acest fapt să se întâmple, ai nevoie de un organizator de evenimente care să coordoneze totul şi să se asigure că evenimentul se desfăşoară conform cerinţelor celor doi miri.

DallesGO: Ne puteţi povesti un proiect de suflet pe care l-aţi avut?

Cristina Sucilea: Nu am un proiect de suflet. Toate proiectele mele au fost de suflet. Am avut şi am, doar cupluri de oameni tineri, frumoşi, implicaţi, entuziaşti, dornici de distracţie. Ceea ce mă bucură mereu este faptul că după fiecare eveniment finalizat, feedback– urile au fost pozitive, iar asta îmi dă un bust şi mai puternic de a organiza evenimente.

DallesGO: Cât de mult contează pasiunea în acest domeniu?

Cristina Sucilea: Nu este un domeniu uşor, nu este uşor să organizezi evenimente. Pasiunea te ajută şi te face să rezişti situaţiilor întâlnite. Deci da, contează foarte mult să te pasioneze domeniul!

DallesGO: Ce oportunităţi credeţi că au cei care îşi doresc o carieră în acest domeniu?

Cristina Sucilea: Cunoşti mulţi oameni, la fiecare pas poate să apară ceva nou. Domeniul este unul dinamic, trebuie să ţi pasul!

DallesGO: Dincolo de munca dumneavoastră, cine este omul Cristina?

Cristina Sucilea: Cristina este o persoană mereu în priză, o persoană căreia îi place să fie mereu ocupată, o persoana implicată, perfecţionistă, ambiţioasă, pozitivă, o persoană care vrea să facă lucrurile bine, care vrea să se dezvolte frumos. Sunt căsătorită. Aşa cum am spus şi mai sus, nu am copii, am un soţ care mă susţine în tot ce fac şi căruia îi mulţumesc pentru că de fiecare dată când spun ”nu se poate”, el vine şi îmi arată ca eu de fapt, mereu pot.

DallesGO: Cum aţi primit propunerea DallesGO?

Cristina Sucilea: Cu braţele deschise am primit această propunere, deoarece ştiu cât de mult m-a ajutat pe mine să frecventez şedinţele unui astfel de curs.

DallesGO: Cum vă vedeţi în rolul de profesor?

Cristina Sucilea: În timpul facultăţii am frecventat şi cursurile de pedagogie, mi-am dorit să fiu profesor, deci încă din adolescenţă m-am văzut în acest rol.

DallesGO: Aveţi un sfat pentru cursanţi?

Cristina Sucilea: Da: să fie perseverenţi şi bine organizaţi!