0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Cofetarul Veronica Georgescu, drumul de la pasiune la profesie

Cofetarul Veronica Georgescu, drumul de la pasiune la profesie

Veronica Georgescu şi-a găsit drumul spre domeniul cofetăriei, gătind pentru cei dragi. A pus pasiune în fiecare preparat şi a impresionat cu rezultatele sale. A decis să îşi deschidă propria cofetărie, la îndemnul fiicei sale, iar acum se ocupă în întregime de afacerea sa, de la administrare până la prepararea deserturilor. Bineînţeles, face totul cu ajutorul „fetelor ei dragi”, pe care le îndrumă la fiecare pas. Şi pentru că lucrează la cel mai înalt nivel, cofetăria pe care a fondat-o, Dulce Maria (www.coferariadulcemaria.ro) , este una dintre cele mai apreciate din Constanţa, acolo unde Veronica Georgescu va preda Cursul de Cofetărie DallesGO. Experienţa anterioară în ceea ce priveşte parte de predare o recomandă pentru acest rol, însă noi am vrut să aflăm mai multe despre ea.

DallesGO: Dincolo de pasiunea pentru cofetărie, cine este omul Veronica Georgescu?

Veronica Georgescu: Sunt biolog nutriţionist, formator pe educaţie şi o mare pasionată de cofetărie. Iar pe lângă toate acestea, sunt mamă, şefă, colaboratoare, prietenă şi lista este deschisă.

DallesGO: Cum v-aţi găsit pasiunea pentru cofetărie și care a fost începutul dumneavoastră în acest domeniu?

Veronica Georgescu: În familie gătind pentru cei dragi, cu pasiune, greşind, învăţând, fiind şi criticată, dar destul de des lăudată.

DallesGO: Cum a luat naștere cofetăria dumneavoastră și care este povestea ei?

Veronica Georgescu: Cofetăria a luat naştere de la o frază spusă de fiica mea: „Mami, de ce nu faci prăji şi pentru alţii că sunt tare bune?”

DallesGO: Vă ocupaţi şi de partea administrativă? Dacă da, cum le îmbinaţi?

Veronica Georgescu: Da, eu sunt şi administrator, nu este uşor să îţi asumi tot, este o mare responsabilitate. Activitatea de management în cofetărie este o mare provocare în aceste momente. Nici o zi nu seamănă cu alta, sunt provocări la tot pasul.

DallesGO: Cum este Veronica în rolul de şefă și care este relația cu angajații?

Veronica Georgescu: Cu angajatele, fetele mele dragi, inovăm, elaborăm, aplicăm, totul cu maximă seriozitate, specificul activităţii, pe lângă pasiune, implică mult efort de toate felurile.

DallesGO: Care este desertul dumneavoastră preferat?

Veronica Georgescu: Cel mai bun desert este de departe „tortul cu mere”. Este un dulce uşor de realizat, savuros, cu arome de măr, scorţişoară şi caramel, care satisface multe gusturi. Sunt pasionată de cofetăria tradiţională şi încerc să menţin această linie şi cu preparatele cofetăriei noastre. Este frumos să nu uităm amandinele însiropate, boema cu frişcă, eclerul vienez şi multe altele.

DallesGO: Cum aţi primit provocarea DallesGO?

Veronica Georgescu: Cu mare, mare bucurie. Este minunat să poţi împărtăşi cu alţi pasionaţi de preparatele dulci.

DallesGO: Cum vă vedeţi în calitate de profesor?

Veronica Georgescu: Anii de experienţă de la catedră, multiplele cursuri de formare m-ar îndreptăţi să spun că este totul foarte natural, dar să ştiţi că emoţii sunt de fiecare dată când vorbesc despre produsele preferate.

DallesGO: Aveţi un mesaj pentru cursanţi?

Veronica Georgescu: Să îşi urmeze mereu visurile, să fie temerari şi să lupte întotdeauna pentru autodepăşire, alături de mult spor la examen!