0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Laura Morariu, despre importanţa unui wedding planner

Laura Morariu, despre importanţa unui wedding planner

Laura Morariu are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul organizării de evenimente. Pe parcursul carierei sale a întâmpinat multe provocări şi a descoperit pas cu pas toate secretele acestei meserii, iar acum vrea să împărtăşească tot ce ştie şi cu viitorii cursanţi DallesGO. Laura va fi noua profesoară a Cursului de Wedding Planning din Braşov.

DallesGO: Cum a fost începutul în acest domeniu?

Laura Morariu: Am intrat în acest domeniu acum 21 de ani. Începutul a fost unul simplu şi în acelaşi timp complicat. Eram pe acest segment de activitate doar două agenţii în oraşul Braşov, ambele la început de drum. A fost interesant! Aveam de descoperit multe, a fost provocator, cum de altfel este şi acum, doar că la alt nivel.

DallesGO: Cum este să fii wedding planner?

Laura Morariu: A fi “wedding planner” este o BUCURIE cu multe ZÂMBETE!

DallesGO: Cât de important este să ai la nuntă un wedding planner?

Laura Morariu:  Consider că un weeding planner este important pentru miri. Îi sfătuieşte, îi linişteşte. Organizatorul are o experienţă care îi poate ajuta ca lucrurile să se desfăşoare armonios.

DallesGO: Ne poţi povesti un proiect de suflet pe care l-ai avut?

Laura Morariu: Au fost mai multe, câteva zeci, din câteva sute. Fiind o agenţie full-service, ne-am dezvoltat şi pe alte tipuri de evenimente şi atunci au fost multe de suflet, dar pentru mine toate sunt de suflet.

DallesGO: Ne poţi spune o cerinţă mai inedită a mirilor?

Laura Morariu: Petale de trandafir aruncate din elicopter.

DallesGO: Cât de mult contează pasiunea în acest domeniu?

Laura Morariu: Cred că fără pasiune nu se poate. Pasiunea te face să evoluezi, contribuie la pofta de muncă, pasiunea face diferenţa.

DallesGO: Ce oportunităţi crezi că au cei care îşi doresc o carieră în acest domeniu?

Laura Morariu: În primul rând, cunoşti foarte mulţi oameni, pe parcurs dezvolţi diferite relaţii, te poţi extinde. Poţi să descoperi că ai mai multe abilităţi. Creativitate, eu m-am bucurat de ea la câţiva ani după ce am început în acest domeniu, a venit natural. Şi de aici cum spuneam, te poţi dezvolta mult mai uşor.

DallesGO: Dincolo de munca ta, cine este omul Laura Morariu?

Laura Morariu: Omul Laura Morariu este o persoană care îţi sare în ajutor, voluntar pentru mai multe cauze. Este prietenoasă, sociabilă, deschisă, activă şi pe alte domenii de activitate, creativă, lumea îi spune „ talentată”.  Bineînţeles, uneori se mai şi enervează când lucrurile nu ies, nu doreşte perfecţiunea întruchipată pentru că ştie că nu se poate, dar trebuie să fie acolo foarte aproape.

DallesGO: Cum ai primit propunerea DallesGO?

Laura Morariu: Încă există provocări. Şi asta de a fi profesor, da, o văd o mare provocare, să ghidezi oameni pentru un nou drum. Am emoţii, recunosc!