0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Claudiu Nistor, administrator Home Design Solution: „Gradul de implicare şi dăruire pentru fiecare client în parte este unul maxim”

Claudiu Nistor, administrator Home Design Solution: „Gradul de implicare şi dăruire pentru fiecare client în parte este unul maxim”

DallesGO a legat un nou parteneriat de excepţie cu importatorii și distribuitorii unor producători de marcă la nivel internațional care comercializează produse reprezentative pentru industria de build and design, aducând pe piață soluții integrate în domeniul amenajărilor interioare. Home Design Solution este locaţia perfectă pentru cursanţii DallesGO, dar şi alegerea cea mai bună pentru cei care au nevoie de ajutor în designul locuinţei. Am aflat mai multe despre acest concept şi despre produsele pe care le pun la dispoziţie partenerii noştri chiar de la administratorul Home Design Solution, Claudiu Nistor.

DallesGO: Cum aţi descoperit pasiunea pentru design?

 Claudiu Nistor: Pasiunea pentru design a apărut acum 8 ani, când întâiul meu proiect a fost realizarea unor instalaţii electrice pentru un proiect rezidenţial. Mi-a plăcut, încă de pe atunci, să mă implic până la final în amenajarea locuințelor, realizând proiecte pe partea de finisaje/instalaţii la cheie. Ceea ce m-a atras la partea de amenajări interioare reprezintă o îmbinare între estetic și tehnic.

DallesGO: Cum şi când a apărut Home Design Solution?

Claudiu Nistor: Home Design Solutions se afla în mine si in asociatul meu, Răzvan, de foarte multă vreme. Când a apărut dorința fermă, au apărut și oamenii care ne-au susținut şi cărora le mulțumesc. În acea perioadă, s-au deschis multe oportunități care au dus la crearea conceputului si spaţiului HOME DEISGN SOLUTIONS. Am mai cochetat cu amenajările pe cont propriu, dar ideea brandului s-a concretizat în urmă cu doi ani. Home Deisgn Solutions a apărut pentru a susține proiectele de amenajare autentice, calitative într-o perioadă în care toți promovau cele mai ieftine produse. Spre exemplu, magazinele online și retailerii au preferat să importe fake-uri din China fără a face eforturi să promoveze originalitatea si calitatea unor produse mai aparte din piaţa de profil. Home Design Solutions este o platformă creată în susținerea designului de interior, a proiectelor de calitate, precum și pentru creșterea calității mobilării locuințelor.

DallesGO: Aţi avut proiecte importante despre care merită să ne povestiţi?

Claudiu Nistor: Noi tratăm cu seriozitate orice proiect pe care îl avem, fiecare client este la fel de important pentru noi, iar gradul de implicare şi dăruire pentru fiecare client în parte este unul maxim. Putem să enumerăm proiecte din diferite segmente de profil cum ar fi săli de sport, restaurante, cafenele, magazine şi proiectele rezidenţiale.

DallesGO: Ce ne puteţi spune despre colaboratorii dumneavoastră, dar şi despre materialele cu care lucraţi?

Claudiu Nistor: Home Design Solutions oferă o gamă largă de servicii,de la consultanță specializată și proiectare, la suportul necesar implementării produselor și sistemelor. Home Design Solutions este importator/partener direct pe o gamă largă de produse din domeniul amenajărilor interioare, colaborând cu furnizori de prestigiu din întreaga lume precum Braga, Adinor, Intasa, Kronospan lucrand si colaborand şi cu o serie de producători români.

DallesGO: Povestiţi-ne despre produsele şi serviciile dumneavoastră!

Claudiu Nistor: Punem la dispoziţia clientului o gamă foarte variată de produse precum uşi de interior, uşi de exterior, riflaje aluminiu, parchet spc rezistent 100 % la apa si umiditate, parchet laminat, parchet stratificat, parchet masiv, vopseluri, sticlă şi tot ce înseamnă confecţii din sticlă, balustrade, pereţi fixi, cabine de duş şi aşa mai departe.

DallesGO: Cum este construită şi cum arată locaţia Home Design Solution?

Claudiu Nistor: Showroom-ul a fost proiectat si gândit de către mine şi Răzvan. Fiecare spaţiu are povestea sa: încă de la intrare, statuia unui artist contemporan atrage atenţia, iar începând plimbarea prin spaţiu, se observă şi urmează zona de recepţie cu accente moderne şi fiecare zonă de expunere a uşilor bine delimitate, astfel:

  • Zona uşilor de interior
  • Zona uşilor de exterior
  • Zona uşilor antifoc/industrial
  • Zona uşilor pentru segmentul hotelier

         

DallesGO: De ce ar trebui cineva să apeleze la Home Design Solution? Ce vă recomandă în mod special?

Claudiu Nistor: Home Design Soltuions oferă servicii de înaltă calitate în domeniul designului interior, proiectare 3D, implementare şi consultanţă pentru amenajarea spaţiilor comerciale si rezidenţiale, bazate pe o gamă largă de produse ale furnizorilor parteneri, prezentate într-un Showroom de peste 200 mp.

DallesGO: Cum este să coordonaţi o astfel de afacere?

Claudiu Nistor: Ca antreprenor ce abia ai început călătoria grea în lumea afacerilor, dorința de atingere a succesului propriei companii este ceea ce te impulsionează să te întorci în fiecare zi la birou, să îți coordonezi angajații spre evoluție, să rezolvi probleme tehnice, care nu sunt în directă legătură cu domeniul de activitate al afacerii tale. Totul din dorința ca într-o zi să te poți bucura de faptul că ai ajuns în vârf, de acolo de unde poți privi înapoi, văzând toata munca depusă ce te-a adus în acel punct. Aproprierea de alți oameni care profesează în același domeniu, care te pot ajuta să te dezvolți, fie prin intermediul colaborărilor, fie prin sfaturi prețioase, este o modalitate prin care se poate învăța.

Deşi e posibil să îți fie greu să recunoști, ca începător ai incredibil de mult de învățat. Dacă din cadrul colaborărilor poți învăța prin intermediul observației, văzând cum rezolvă probleme oamenii mai experimentați; prin sfaturile extrase din propriile experiențe și greșeli ale acestora informația îți este dăruită în formă brută. Important este sa ai deschiderea necesară pentru a primi aceste informații, a le înțelege și a extrage lecțiile pe care le poți aplica în propria afacere.