0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Cine este Ruxandra Virca, noua profesoară a Cursului de Modelling DallesGO Sibiu

Cine este Ruxandra Virca, noua profesoară a Cursului de Modelling DallesGO Sibiu

Ruxandra Virca este definiția femeii de succes. Iubește să facă ceea ce simte și cu siguranță experiențele sale de până acum au contat mult pentru omul care este în prezent. Acum ajută femeile să se vindece. Este mentor și master healer.

A fi model este despre curaj, despre energia pe care o transmiți, iar o femeie nu poate păși cu încredere în ea până nu se cunoaște pe sine și nu își vindecă traumele. De aceea, Ruxandra este perfectă în rolul de profesoară a Cursului de Modelling DallesGO Sibiu, precum și a Cursului de Stilism pe care îl va coordona în viitor la DallesGO.

Ruxandra a făcut modelling până la 18 ani. Totul a început dintr-o joacă, apoi a devenit foarte bună în activitatea sa și a înțeles mai târziu că viața ei se va desfășura în jurul modei. A absolvit Facultatea de Jurnalism, apoi a locuit pentru o perioadă în Milano unde a făcut un master în Styling & Visual Merchandising la Domus Academy. A lucrat la revista de modă YWYW Magazine și a colaborat cu branduri precum CR Fashion Book, Gucci, Miu Miu. A fost de altfel și stilistă pentru câțiva muzicieni din Milano.

În prezent, Ruxandra Virca își împarte viața profesională între modă, având site-ul de modă rux-i.tumblr.com, ciocolată (ocupându-se astfel de business-ul AZTEKA chocolate) și terapii energetice – ghidează oamenii să se vindece și să devină la rândul lor vindecători și să lucreze cu energia lor.

Înainte de a le învăța cum să se îmbrace, viitoarei profesoare de la Cursul de Modelling Sibiu îi place să  înțeleagă nevoile și dorințele persoanelor cu care lucrează. Hainele ne arată personalitatea, astfel că este imperios necesar să ne cunoaștem mai întâi pe noi înșine pentru a ne exprima liber.

„Știam că eu sunt mai fluidă. Știam că pot face styling și terapii energetice în același timp”, ne-a mărturisit Ruxandra în timp ce ne povestea despre experiența sa în Terapie.

Totuși, ne putem întreba cum se îmbină stilismul și modellingul cu postura de healer pe care o are în prezent Ruxandra?

„Amândouă sunt creative, sunt foarte feminine. Ca stilist trebuie să ai foarte mult research, să te uiți la prezentări de modă, la tendințe. Îmi place foarte mult să fac research pe haine, pe culori. Mi se pare că mă pune foarte mult în legătură cu partea mea feminină, îmi place foarte mult frumosul. Pe de altă parte, am vrut să lucrez cu femeile pentru că foarte multe femei sunt deconectate de la energia lor feminină. Este o mică capcană în care poți să cazi, să lucrezi foarte mult. De aceea îmi  place să aduc femeile pe linia lor de plutire, să fie din nou feminine, să se conecteze cu corpul lor, să își dea seama că pot să și-l vindece singure. Și moda și terapiile energetice sunt foarte creative și funcționează ca niște terapii pentru că te vindecă în multe feluri și îți arată ce este frumos în viața ta.”

Ruxandra este mai mult decât pregătită să predea modelling și stilism la DallesGO, în Sibiu. Îi place să împărtășească și celorlalți din cunoștințele ei. Astfel, propunerea de a fi profesoară a venit cât se poate de natural în viața sa: „Simt că partea mea de profesoară a fost mereu predominantă în viața mea. Mereu mi-a plăcut să fiu o profesoară pentru alții. Titlul de profesoară este predominant în viața mea”.

Ce veți învățla Cursul de Modelling?

Ruxandra Virca: „În primul rând, la modelling va fi despre mersul scenic și despre cum trebuie să fii tu ca femeie în societate. Cursul de Modelling te ajută să ai o statură bună, să te simți confortabilă în corpul tău. Multe femei nu au încredere în ele și acest curs de modelling este ca un fel de inițiere, ca să își dea seama de energia lor. Vor învăța cum să pozeze, se lucrează mult cu corpul și cu energia pe are o prezintă în fața lumii.”

Cu toții știm că pentru a avea un job în industria modei, e nevoie să ai o înclinație pentru artă, pentru frumos. Totuși, cât este talent și cât este muncă în profesia de model sau atunci când lucrezi ca stilist?

Ar fi 70% talent și 30% muncă. Talentul contează foarte mult și tu deja vii cu gustul acela de frumos, cu ochiul format ca să vezi cum poți alege o ținută. Pe lângă talent, aici ar trebui adăugată și încrederea. Să ai încredere că acela este un talent și că ești foarte bună în ceea ce faci. Apoi vine și munca. Dacă ești talentat și ai încredere în tine, munca vine ușor și oportunitățile vin la tine”, a ținut să precizeze profesoara de la Modelling Sibiu.

Ruxandra susține că indiferent de ce face, fie că este în modă sau în vindecare, invită energia divină să curgă prin ea și astfel să se exprime așa cum vrea. Pentru acest lucru, este absolut necesar să îți acorzi credit ție mai întâi, să știi că poți reuși ceea ce îți propui. Totuși, Ruxandra nu a avut dintotdeauna încredere în ea, nici măcar atunci când lucra printre designerii de renume de la Milano:

„Când eram în Milano nu aveam încredere în mine deloc. Eram foarte bună și toată lumea îmi zicea asta. Eu nu vedeam acest lucru pentru că era foarte mare competiția. Acum am foarte multă încredere în mine și când mă uit înapoi la munca mea îmi dau seama că am fost foarte bună în ceea ce făceam.”

Primul pas pentru a reuși este să ai încredere în propria persoană:

„Simt că vreau să aduc o altfel de valoare lumii. (…) La Milano aveam o perspectivă foarte fresh și excentrică, făceam multe stylinguri nebune. Mereu îmi voi păstra stilul acesta crazy.”

Mesajul Ruxandrei Virca pentru cursanții DallesGO:

„Orice ar face, să aibă încredere în ei. Să aibă încredere că orice curge prin ei și orice idei au sunt doar ale lor și nimeni nu poate să le facă precum ei. Deși mai sunt 1000 de stiliști în lume sau 1000 de modele, nimeni nu o să creeze aceleași lucruri ca tine. Nimeni nu are esența ta și de aceea trebuie să ai încredere că o să adaugi o valoare foarte mare în fața lumii.”

Învață și tu ABC-ul modei de la una dintre cele mai cunoscute profesioniste din domeniu. Costruiește-ti cariera în fashion la Cursurile de Stilism și Modelling de la DallesGO! Înscrie-te aici  și află tot ce trebuie să știi pentru a deveni un stilist de succes.

Clădită din dorinţa de a descoperi oameni talentaţi, din 2010 și până în prezent, DallesGO este cea mai cunoscută platformă cu peste 50 de cursuri interactive acreditate. Suntem prezenți în cele mai importante 20 de orașe din țară (București, Cluj, Iași, Timișoara, Constanța, Sibiu, Brașov, Galați, Craiova, Oradea, Baia Mare, Ploiești, Arad, Suceava, Târgu Mureș, Brăila, Bacău, Pitești, Buzău, Satu Mare).