0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

DallesGO și MAC Cosmetics își dau mâna pentru excelență

DallesGO și MAC Cosmetics își dau mâna pentru excelență

DallesGO, cea mai mare școală de cursuri after-work din România și MAC Cosmetics, liderul mondial în make-up, își unesc forțele pentru a oferi cursanților noștri toate premisele reușitei în domeniul frumuseții. Menit să aducă în fața oamenilor oportunități noi și interesante, acest parteneriat a luat naștere în urmă cu peste 10 ani, iar acum își propune să devină unul și mai consistent. Atât cursanții DallesGO, cât și clienții MAC Cosmetics vor avea parte de facilități unice. Până acum, mulți dintre cursanții DallesGO au devenit unii dintre cei mai importanți make-up artiști MAC Cosmetics. Acum, însă, cele două branduri vor dezvolta noi tendințe educaționale.

Discounturi substanțiale pentru cursanții DallesGO

După cum știți, MAC Cosmetics oferă carduri  speciale de discount make-up artiștilor consacrați, diferite de cele obișnuite, carduri ce conțin o reducere substanțială de 35% la toate produsele brandului. Un astfel de discount poate însemna enorm pentru un make-up artist la început de drum, care vrea să lucreze pe cont propriu. Ei bine, datorită acestui parteneriat, cursanții care se înscriu la Cursul de Make-up DallesGO în oricare dintre cele 20 de orașe unde suntem prezenți, vor primi un astfel de card.

MAC Cosmetics, furnizorul DallesGO de produse și know how în make-up

O altă noutate este aceea că, la toate cursurile de Make-up DallesGO se lucreză exclusiv cu produsele brandului partener, cele mai bune de pe piață! Cursanții vor învăța toate tainele machiajului de la unii dintre cei mai buni make-up artiști. Profesorii DallesGO vor fi chiar trainerii MAC Cosmetics, unele dintre cele mai experimentate persoane în acest domeniu.

Carieră în make-up garantată după absolvire!

Marea majoritate a celor care trec pragul DallesGO vine cu un vis la pachet. Și nu degeaba este cea mai bună școală de cursuri interactive din România, asta pentru că are grijă să îi ajute mereu pe cursanți să își depășească limitele și, cel mai important, să facă primii pași spre carierea pe care au stabilit-o drept obiectiv. Acest parteneriat își propune să ajute persoanele înscrise la Cursul de Make-up DallesGO să facă mai mult decât primii pași. Colaborarea celor două branduri le va da cursanților oportunitatea să lucreze în domeniul frumuseții. Aceștia vor avea posibilitatea să se angajeze în magazinele MAC Cosmetics. Acolo își vor putea perfecționa tehnicile de machiaj și vor învăța tot ce trebuie să știe despre produsele cosmetice.

O altă oportunitate importantă pe care o oferă parteneriatul DallesGO – MAC Cosmetics este înscrierea automată în Agenția de make-up artiști DallesGO Beauty. Aceasta a fost înființată de DallesGO chiar anul acesta cu ocazia dezvoltării acestei colaborări, iar MAC Cosmetics va fi partener. Cursanții vor avea ocazia să machieze persoane celebre sau să participe la cele mai mari festivaluri de modă împreună cu make-up artiștii MAC Cosmetics. Brandul MAC dictează tendințele din lumea modei în backstage la săptămânile modei din toată lumea. Mai mult decât atât, MAC Cosmetics a colaborat cu nume mari, cunoscute la nivel mondial, precum Rihanna, Lady Gaga, Pamela Anderson, Nicky Minaj, Lorde, Proenza Schouler, The Rocky Horror Picture Show sau Brooke Shields.

DallesGO și MAC Cosmetics te susțin să crezi în visul tău și să îi dai viață! Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la Cursurile de Make-up DallesGO. Din acest punct, totul va începe să prindă contur, iar la final nici nu îți vei da seama cât de repede ai ajuns la destinație.