0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Diana Flore: ”Cui îi mai plac teoriile? Experiența face diferența.”

Diana Flore: ”Cui îi mai plac teoriile? Experiența face diferența.”

Diana Flore, profesoara Cursurilor de Stilism și Design Vestimentar DallesGO Cluj, face parte din echipa de stiliști a emisiunii One True Singer, noul show de pe HBO Max. Alături de Cătălin Enache, Robert Morariu și Adina Gramada, ea a ajutat la crearea costumelor pentru concurenți, dar și pentru juriul format din Alina Eremia, Bruja, Șerban Cazan și Alex Cotoi. One True Singer este primul reality-show de talente produs de Max Original în România, în colaborare cu Global Records, iar prezentatorul acestuia este celebrul vlogger Selly. Alte două nume importante din industria muzicală, Grasu XXL și Olivia Adams, i-au îndrumat pe concurenți către marele premiu constând în 50 de mii de euro și un contract de înregistrare, a cărui valoare se ridică la aceeași sumă. Pentru că în astfel de show-uri nu doar talentul contează, ci și prezența scenică, iar printre elementele care fac apariția unui concurent perfectă se numără și ținuta, am stat de vorbă cu Diana Flore despre ce a însemnat această experiență pentru ea.

Foto: HBO MAX

DallesGO: Cum ai primit propunerea de a face parte din echipa de stiliști a emisiunii One True Singer?

Diana Flore: Propunerea a venit din partea stilistului Cătălin Enache, alături de care am lucrat și la X Factor România, în urmă cu câțiva ani.

DallesGO:  Cum a fost această experiență?

Diana Flore: A fost o experiență excitantă, teribil de emoționantă, deoarece emisiunea are un format nou pe piață și este o combinație între reality tv cu talent seeking show. A fost o luptă continuă cu timpul. Filmările aveau loc în trei locații diferite și în fiecare săptămână era un nou challenge.

DallesGO:  Știu că ai făcut parte dintr-o întreagă echipă de stiliști. Cum a fost colaborarea cu ei?

Diana Flore: Alături de mine i-am avut pe Cătălin Enache aka Cătălin de la Berlin, Robert Morariu și Adina Gramada. Am râs, am plâns, ne-am certat și ne-am împăcat. După o perioadă lungă de pandemie în care toți am fost oarecum solitari, ne-a făcut plăcere să avem în sfârșit oameni alături de care să poți învăța și clădi diverse lucruri.

DallesGO:  Cum a fost colaborarea și comunicarea cu jurații și concurenții?

Diana Flore: Emisiunea este axată pe noua generație, Gen Z. Îi admir enorm pe concurenți, toți sunt talentați și au ceva aparte. Noi, ca echipă, ne-am atașat mult de fiecare în parte și sufeream când unul dintre ei trebuia să părăsească concursul. Jurații cred că au fost în asentiment cu noi.

DallesGO:  Cum este să fii în culisele unei astfel de emisiuni?

Diana Flore: Este ca un vis. De mică am adorat tot ceea ce înseamnă cultura pop și când ai ocazia să faci parte din astfel de producții mari, realizezi că ajuți la formarea acelei culturi, creezi povestea vizuală a unui moment în timp.

DallesGO:  Ce ai învățat tu din această experiență?

Diana Flore: Don’t sugarcoat things și orice experiență neplăcută, odată ce ți-o asumi, poate fi transformată într-una pozitivă.

Diana Flore în culisele emisiunii One True Singer

DallesGO:  Ce crezi că ai putea să îi înveți pe cursanții DallesGO din această experiență?

Diana Flore: Experiența One True Singer m-a ajutat să empatizez mai ușor cu oamenii, să-i citesc printre rânduri și să-mi dau seama doar prin luciul ochilor cât poate duce fiecare dintre ei. Consider că un stilist trebuie să dețină această putere psihologică. Astfel își va putea îndemna clientela spre orice zonă creativă.

DallesGO:  Nu e prima ta experiență de acest gen…

Diana Flore:  E adevărat, am mai avut astfel de experiențe. Am realizat două sezoane de X Factor România, un sezon de Românii Au Talent și am făcut parte din echipa de stiliști a Deliei pentru concertul de la Sala Palatului „Welcome to Deliria”.

DallesGO:  La ce proiecte mai lucrezi?

Diana Flore: În prezent mă ocup de brandul meu, Chic Utility, cu care voi avea o lansare de colecție în cadrul Festivalului de Modă de la Iași, Romanian Creative Week, și urmează să lucrez la primul meu film.

DallesGO:  În proiectele viitoare, ți-ai dori să îi iei și pe cursanții DallesGO să vadă cum este o astfel de

experiență?

Diana Flore: Mi-ar face plăcere. Consider că ar fi cea mai bună oportunitate pentru ei să învețe. Cui îi mai plac teoriile? Experiența face diferența.

Dianei Flore vă așteaptă cu drag la cursurile de Stilism și Design Vestimentar DallesGO din Cluj.