0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Modelul Alexandra Panait Bulz: „Mereu mi-am dorit să fac parte din echipa DallesGO”

Modelul Alexandra Panait Bulz: „Mereu mi-am dorit să fac parte din echipa DallesGO”

Alexandra Panait Bulz s-a alăturat echipei DallesGO şi va preda Cursul de Modelling din Constanţa. Deşi începutul ei în acest domeniu nu părea să fie unul compromiţător, nu s-a dat bătută, iar în mai puţin de un an drumul ei a luat un alt contur. Acum a acumulat experienţa necesară şi este pregătită să le ofere toate informaţiile necesare cursanţilor DallesGO pentru a face primii paşi în lumea modelling-ului.

DallesGO: Cum ţi-ai descoperit pasiunea pentru modelling şi care a fost începutul tău?

Alexandra Panait Bulz: Nu am descoperit-o eu, am fost descoperită pe stradă. Pe atunci, scouting-ul se desfăsura așa. Mergeam la liceu și un fotograf m-a remarcat pe stradă. M-a întrebat dacă pot participa ca model pentru un concurs de fotografie desfășurat pentru revista Cosmopolitan.

DallesGO: Care a fost parcursul carierei tale? Ce experienţă ai în domeniu şi cu branduri ai colaborat de-a lungul timpului?

Alexandra Panait Bulz: După respectiva ședință foto am decis să urmez un curs de modelling. Long story short, nimic nu a mers bine la început. Școala nu a fost serioasă, prima agenție cu care am luat contact mă trimitea doar la concursuri de frumusețe, însă eu îmi doream să fac podium. Cam în decurs de un an, lucrurile s-au așezat, modelling-ul local și național mergea bine în aceea perioadă, am reușit să bifez cele mai frumoase și interesante colaborări naționale, apariții tv locale și naționale, prezentări de modă, târguri, campanii tv. Internațional am colaborat pentru brandurile Sport Alm, Kenzo, Hash, Marni, Rochas, etc. Totul mergea bine, însă mereu televiziunea m-a atras mai mult. Cumva,am văzut modelling-ul doar o cale către televiziune. Am reușit să mă angajez în jurul vârstei de 24 de ani la Antena 1 Constanța și nu mi-am mai dorit să practic modelling-ul. Nu m-a tentat niciodată să plec definitv din Constanța, deși în mai puțin de doi ani de practică, am primit oferte de joburi pentru nivel național.

DallesGO: Cu ce te ocupi acum?

Alexandra Panait Bulz: În prezent, sunt moderator Antena 3 Constanța și coordonator HOF Media Academy, cea mai longevivă școală de modelling și televiziune din sud-est-ul țării. Suntem singura școală cu instructori acreditați, cu activități constante și rezultate relevante în domeniu, în sfera modelling-ului pentru copii.

DallesGO: Cum este să fii model? Ce înseamnă această meserie?

Alexandra Panait Bulz: Cu siguranță este mai grea decât se crede. Secvența de shooting-uri mi se pare și mai complicată, însă îți dă ocazia să ieși mult mai mult în evidență. Pe scurt, cred că poate fi visul oricărei fetițe. Ce poate fi mai frumos decât să fii prințesă, chiar și pentru o zi.

DallesGO: Ne poţi vorbi despre sacrificiile acestei meserii?

Alexandra Panait Bulz: Personal nu am sacrificat nimic mai mult decât am putut să duc. Niciodată nu a fost nevoie să țin regim sau să fac sport. Școala a fost mereu pe primul plan, iar mai apoi, familia. Ce am făcut, am făcut doar din plăcere și atât timp cât m-am regăsit. Cred în Dumnezeu și în destin. Dacă tu te chinui pe o cale, ai mereu sacrificii de făcut, supărări și probleme. Consider că te îndepărtezi de adevăratul tău drum în viață, drum care poate fi cu adevărat spectaculos. Viața îți tot oferă semne să încerci altceva, iar tu refuzi să le vezi.

DallesGO: Dincolo de partea profesională, cine este omul Alexandra?

Alexandra Panait Bulz: Un om norocos. Din fericire, toate aceste lucruri frumoase din sfera modelling-ului și a televiziunii au venit către mine, fără să le caut eu. Nu a fost nevoie să intervin și nici să forțez lucrurile. Poate de aceea totul a decurs și decurge atât de lin și frumos.

DallesGO: Poate fi considerat acest curs unul de dezvoltare personală? Ce vor învăţa cursanţii?

Alexandra Panait Bulz: Cu siguranță, da. Cei care vor urma cursul de modelling DallesGO vor câștiga o postură corectă, un mers mai elegant, multă încredere în sine, vor afla informații tehnice din sfera modelling-ului, nutriției și frumuseții, vor descoperi alături de mine secretele acestei meserii și de ce nu, o vor pune în practică.

DallesGO: Cum ai primit provocarea DallesGO şi cum te vezi în rolul de profesor?

Alexandra Panait Bulz: Mereu mi-am dorit să fac parte din echipa DallesGO, cea mai mare platformă de cursuri interactive, din România. Urmăream activitatea formatorilor din țară, însă niciodată nu am luat atitudine. Și ca toate lucrurile frumoase din viața mea și această propunere a venit total neașteptat. Eram la cumpărături când am primit telefonul de la voi. Așa că… ai grijă ce îți dorești, căci s-ar putea să se întâmple.

DallesGO: Ai un sfat pentru cursanţi?

Alexandra Panait Bulz: Da. Să nu se dea bătuți, dacă simt că modelling-ul este ceea ce își doresc cu adevărat să facă.  În această meserie auzi mai mult „nu” decât „da”. Este doar o etapă, doar un casting. Fiecare e special și unic în felul său. Să privească această etapă ca una de dezvoltare personală și să realizeze că și în acest domeniu e nevoie de focus, determinare și muncă.