0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Hotel Sport B90, o locație superbă care și-a deschis ușile și pentru cursanții DallesGO

Hotel Sport B90, o locație superbă care și-a deschis ușile și pentru cursanții DallesGO

Orașul Buzău are multe obiective turistice care merită vizitate, dar și hoteluri pe care ar trebui să le cunoașteți. Printre acestea se numără și Hotel Sport B90. Înființat în anul 2000, hotelul face parte dintr-un complex turistic, dispunând atât de spații de cazare în 35 de camere dar  și de un Pub și  o sală de evenimente ( Zen Events). Hotel Sport B90 are avantajul de a fi poziționat aproape de centrul orașului Buzău, în imediata apropiere a Salii Sporturilor Romeo Iamandi. De aceea, pentru locație a fost adaptată o  tematică  sportivă. Totuși,  nu este destinat exclusiv grupurilor de sportivi, ci și turiștilor sau persoanelor ce călătoresc în interes de afaceri. De asemenea, în apropiere se găsește Parcul Tineretului Buzău, potrivit pentru o plimbare relaxantă în natură, dar se află și diverse centre comerciale,  mall-uri și supermarket-uri. Așadar, amplasamentul complexului, aproape de centru și de multiple puncte de interes ale orașului, alături de serviciile de calitate oferite la prețuri accesibile, determină Hotel Sport B90 să fie o alegere foarte avantajoasă pentru turiști.

Atmosfera este primitoare pentru toți cei care doresc să se cazeze aici. Camerele hotelului sunt de diverse categorii și se potrivesc pentru mai multe tipuri de buget. De asemenea, trebuie să recunoaștem că parcarea este o mare problemă în secolul nostru, când aproape toată lumea circulă cu mașina. La Hotel Sport B90 aveți parcare gratuită. Așadar, indiferent de motivul pentru care călcați pragul hotelului, vă știți automobilul în siguranță.

Complexul B90 include și o sală de evenimente, Zen Events, decorată cu bun gust și rafinament, unde foarte multe cupluri și-au sărbătorit unirea destinelor de-a lungul vremii. Însă, Zen Events este locația perfectă nu doar pentru nunți, ci și pentru botezuri, aniversări, banchete, evenimente corporate, prezentări de produse și orice alte evenimente private. De asemenea, în incinta complexului, se află și un restaurant foarte interesant. Sport’s Pub aduce în Buzău atmosfera tipică pub-urilor londoneze sau irlandeze, unde se mănâncă bine și se stă de vorba cu prietenii. Capacitatea Pub-ului este de 100 de locuri și se bucura de o atmosfera relaxantă, caldă și primitoare, mâncare excelentă și muzică bună. Oaspeții Sport’s pub se pot relaxa pe terasele în aer liber; în locație deseori au loc diverse concerte, spectacole de stand-up comedy sau seri de karaoke.

Faptul că în același complex oaspeții au acces la spații de cazare, restaurant- pub, sală de conferințe, sală  de evenimente, într-o atmosferă primitoare și preturi rezonabile constituie un real avantaj pentru vizitatori.