0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Principiile hollywoodiene, la DallesGO: Cum formează Bogdan Marhodin o nouă generație de actori

Principiile hollywoodiene, la DallesGO: Cum formează Bogdan Marhodin o nouă generație de actori

Bogdan Marhodin predă actorie la DallesGO de opt luni. Într-un timp relativ scurt, actorul a creat alături de cursanți un limbaj comun. Deși studenții de la actorie profesează în domenii diferite, de la IT până la medicină, ei vorbesc deja aceeași limbă. În timpul orelor, cursanții DallesGO au învățat să lase în urmă orice prejudecată și să renunțe la bariere. Ideea de a da frâu liber emoțiilor este cu totul și cu totul provocatoare, iar alături de Bogdan aceștia experimentează tot ce poate nu au îndrăznit să facă până acum.

Între cursanții de la Cursul de Actorie DallesGO  București și mentorul lor s-a creat o legătură puternică, se comportă ca și cum ar fi o mare familie. De altfel, se întâlnesc des și în afara orelor de curs și chiar au plecat la începutul lunii iulie până la Sibiu pentru a viziona spectacolul „Faust” în regia lui Silviu Purcărete.

Teatrul te dezvoltă ca individ, îți deschide orizontul, iar prin actorie, poți fi exact așa cum îți dorești, fără teama de a fi judecat. Pe scenă, totul e permis, așa-i? Această libertate i-a atras și pe cursanții de la Actorie DallesGO și i-a determinat să fie deschiși și receptivi. La curs, atmosfera este propice pentru ca ei să învețe să se exprime liber, iar cursanții sunt dornici să comunice cât mai frumos unii cu ceilalți.

Ei sunt foarte receptivi. Deși sunt din domenii diferite, de la IT până la medici, am stabilit un limbaj comun și am ajuns să vorbim pe aceeași limbă. Asta face munca noastră mai ușoară”, a spus Bogdan, profesorul lor de actorie.

Bogdan pune pasiune în ceea ce face și este dedicat și rolului de profesor, este acolo pentru studenții lui, pentru a-i îndruma și în carieră. Printre cursanți sunt și persoane foarte talentate care ar putea să urmeze un curs în domeniu sau să se înscrie la Facultatea de Actorie.

O piatră de temelie pentru cei aflați la început de drum o reprezintă spectacolul „Faust”. De aceea Bogdan a ales să meargă împreună cu studenții DallesGO până la Sibiu pentru a-l viziona. A fost pentru toți o experiență revelatoare.

Eu tot timpul le spun că pentru mine acest spectacol e ca o lecție de actorie. Pe lângă faptul că e foarte complex rolul pe care îl face Ofelia Popi, îmi place foarte mult și abordarea ei. E foarte cinstită, e chiar o lecție de actorie și mi se pare corect să aibă repere sănătoase”, ne-a declarat Bogdan, emoționat pe alocuri, povestind despre bucuria cu care au ieșit din sala de spectacol.

Pentru majoritatea, a fost primul spectacol la care au fost și au fost impresionați. Actorul a dat din casă și a punctat că mulți au ieșit cu lacrimi în ochi de acolo.

La finalul cursului de actorie, cursanții vor juca în primul lor spectacol de teatru. Deja se fac repetiții pentru ca rezultatul să fie cel puțin la fel de frumos precum timpul petrecut la curs. Este și mai impresionant faptul că studenții se motivează unii pe ceilalți.

Deja repetăm și sunt scene care merg foarte bine. Pe mulți ai putea să îi pui pe scenă în teatrul profesionist, fără nicio reținere o spun. Știi ce mi-a plăcut foarte mult? Dacă unul a avut un decolaj mai rapid, ceilalți s-au ținut după el. Nu îmi amintesc unul slab… toți și-au depășit limitele, au ieșit din zona de confort de mult, deja sunt în procesul de creație. S-au motivat unul pe altul”, a declarat Bogdan, fiind mândru de studenții săi.

Prin urmare, ne putem întreba: Este Cursul de Actorie DallesGO o modalitate pentru cursanți de a vedea dacă li se potrivește actoria și pot face o carieră în domeniu? Bogdan a mărturisit că nu a întâlnit om care să vină la curs și să spună că nu îi place. Din contră, au descoperit cât de interactiv este și cât de mult pot să își pună oglinda în față prin intermediul acestui curs.

Mesajul lui Bogdan pentru viitorii cursanți

Profesorul Cursului de Actorie DallesGO recomandă tuturor celor dornici de autocunoaștere să se înscrie la curs. Cel mai important este că studenții vor depăși în mod controlat blocajele mentale sau emoționale pe care le au:

Într-un laborator controlat, pot să-și încerce limitele fără să se gândească că vor greși. Vor lua acea «greșeală» ca pe un mijloc de autodepășire a limitelor. Noi desfacem bucată cu bucată situația și ce au simțit ei ca să înțelegem procesul.”

În prezent, Bogdan lucrează pentru un film de scurtmetraj, se pregătește pentru un film american de scurtmetraj, iar în toamnă va face parte din distribuția unui film românesc de lungmetraj. Bogdan a terminat IATC și a absolvit la Hollywood supraspecializarea „Acting Coach” cu Ivana Chubbuck. A fost acting coach într-un film în care a jucat și  Eric Roberts, fratele Juliei Roberts. Acum le transmite cursanților DallesGO din tumultul cunoștințelor sale. Bogdan are numai cuvinte de laudă la adresa ucenicilor săi:

Cursanții îmi sunt atât de dragi! Sunt atât de mișto!”

Cursul de Actorie DallesGO din cadrul celei mai mari platforme de cursuri afterwork din România este împărțit în 12 ședințe. În acest timp, cursanții își vor perfecţiona dicţia, vor parcurge exerciţii de încălzire şi exerciţii care le vor antrena vocea şi corpul, exact aşa cum fac actorii profesioniști.

Fie că ai mai cochetat cu actoria, fie că ai mai urmat cursuri de actorie sau de dezvoltare personală ori pur şi simplu îţi doreşti să ieşi din zona de confort, Cursul de Actorie DallesGO îţi va schimba viaţa. Înscrie-te aici!