0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Povestea Ioanei Mălai unul dintre cei mai de succes make-up artisti este despre “lumini,culori,eleganță și maiestrie în arta de a face oamenii să fie unici și atractivi” În domeniul make-up-ului este mereu ceva nou de învățat sau de perfecționat, iar asta presupune să fii tot timpul la curent cu tot ce se întâmplă din punct de vedere creativ și tehnic”

Povestea Ioanei Mălai unul dintre cei mai de succes make-up artisti este despre “lumini,culori,eleganță și maiestrie în arta de a face oamenii să fie unici și atractivi” În domeniul make-up-ului este mereu ceva nou de învățat sau de perfecționat, iar asta presupune să fii tot timpul la curent cu tot ce se întâmplă din punct de vedere creativ și tehnic”

Ioana Mălai este unul dintre cei mai apreciați make-up artiști clujeni. Plecând de la pasiunea sa pentru culori, a urmat liceul de Arte Plastice și și-a construit o carieră în domeniul frumuseții, lucrând că make-up artist consacrat de cinci ani de zile. A colaborat cu cele mai mari agenții de modele, de la MRA, la Mandarin Models, Face to Face, Euro Models, Vitrină, cu cei mai buni fotografi de fashion (Daniel Ilinca, Oltin Dogaru, Ovidiu Sebezan, Silvestru Popescu, Luciana Varga, Bogdan Petrice , Emil Costruț) și cu cei mai în vogă designeri (Oana Lupaș, Concepto, Teodora Izabela, Oana Pop, Elena Ancuța, Diana Chiș, Arabela Sim, Doina Levința, Evelyne Lorincz).A participat la numeroase demonstrații de make-up că trainer, make-up artist, alături de Keune România, Wella, Bronx Colors, a câștigat premii la concursurile internaționale de make-up din Portugalia și Paris și a participat că make-up artist la cele mai cool manifestări urbane, de la Incubator 107 la festivalul Electric Castle.¨Pentru a reuși în make-up, trebuie să lucrezi și să inovezi constant, chiar dacă eșți doar tu, acasă, în față oglinzii. Astfel, îți menții mintea antrenată și mereu pregătită pentru orice provocare. În domeniul make-up-ului este mereu ceva nou de învățat sau de perfecționat, iar asta presupune să fii tot timpul la curent cu tot ce se întâmplă din punct de vedere creativ și tehnic”, ne-a asigurat Ioana.

DallesGO:Ce învață cursanții la acest curs?

Ioana Mălai:La acest curs învață baza în make- up, cap -coadă de la cel mai mic și amănunțit detaliu,până la machiaje foarte ample .

DallesGO:De ce e important pentru tine acest curs?

I.M: Este important acest curs pentru mine deoarece iubesc ceea ce fac și bucuria de a împărtăși cu fiecare față în parte ceea ce eu am învățat în ani de zile,este o satisfacție împlinitoare !

DallesGO:Ce îți place cel mai mult la acest curs?

I.M: La acest curs îmi place că fetele vin cu o dorința puternică de a învăța să machieze cu mine .

DallesGO: De ce este important make-up-ul în ziua de astăzi ?

I.M: Cu cât avem acces la tot mai multă informație cu privire la aspectul fizic, consider că make-up-ul este tot mai important  deoarece face parte din educația fiecărui femei despre cum să aibe grijă de ea.

DallesGO: Ce înseamnă make-up că și carte de vizită a unei persoane?

I.M: Makeup-ul că și carte de vizită înseamnă o reală imagine autentică despre cum ești ca și personalitate  .

DallesGO: Cine ar trebui să vină la acest curs?

I.M: Acest curs este recomandat pentru oricare fată sau femeie care dorește să învețe cum să aibe grijă de aspectul fizic, dar și pentru persoanele care doresc să facă o profesie din asta.

DallesGO: Cum e omul Ioana Mălai?

I.M: Mai întâi de toate sunt o femeie, mamă, artistă care iubește viața, iubesc oamenii, iubesc ceea ce fac, și un artist care este într- o continuă dezvoltare și cunoaștere despre tot ce este nou, sunt un artist etic .

DallesGO: De unde această pasiune și cum de a devenit ea o profesie?

I.M: Această pasiune s-a dezvoltat odată cu trecerea timpului, însă cred că m-am născut cu un simț estetic aparte, încă de mică am cochetat cu arta, ulterior am și studiat acesta artă.  Apoi am decis să mă specializez în acest domeniu de make -up artist în care m-am regăsit în totalitate și în care îmi doresc să rămân mulți ani de acum înainte.

DallesGO: Dacă ar fi să te rezumi la 5 produse de make-up esențiale pe care orice femeie trebuie să le aibă în trusa personală, care ar fi acestea?

I.M: Fond de ten, ruj, rimel, creion, fard de ochi .

DallesGO: Care a fost cea mai mare provocare în realizarea unui machiaj?

I.M: Cea mai mare provocare a fost și este atunci când lucrez contra cronometru.

DallesGO: Care este diferența între un machiaj de zi cu zi  și unul profesionist?

I.M: Cred că diferența între cele două tipuri de machiaje este importantă, respectiv machiajul profesionist te ajută să foloseșți exact produsele potrivite ție în funcție de situație, apoi rezistă mult mai mult, și nu în ultimul rând machiajul profesionist îți arată cea mai bună varianta a ta din punct de vedere estetic .

DallesGO: Ce stil de machiaj îți place să abordez în viața de zi cu zi?

I.M: În viața de zi cu zi folosesc foarte, foarte puține produse, îmi place să port sau să realizez machiaje care lasă porii să respire, care îmi dau voie să am tenul fresh, și care nu pun accent mare pe nici un detaliu în mod special.

DallesGO: Ce satisfacții îți oferă acest tip de muncă împlinită cu pasiune?

I.M: Satisfacția este puțin spus în cuvinte. Este fericire, pentru că atunci când faci ceea ce iubeșți nu poți să fii decât împlinit și fericit. Consider că domeniul în care am ales să activăm fiecare dintre noi este foarte important deoarece cea mai mare parte din timp îl petrecem la muncă, nu cu familia, prietenii etc…. dacă nu facem ceea ce ne place vom trăi mereu în frustrare și dezamăgire.

DallesGO: Când a început pasiunea ta pentru machiaj și ce înseamnă să fii make-up artist?

I.M: Cu adevărat pasiunea pentru machiaj a început la vârsta de 20 ani, atunci când am terminat un curs de specialitate în acest domeniu. Make-up artist pentru mine înseamnă să cunoșți artă , înseamnă să fii în trend mereu, înseamnă să înțelegi că nici o femeie nu este dificilă , este doar diferită .

DallesGO: Care sunt părțile preferate din meseria ta? Dar cele mai puțin plăcute?

I.M: Acel moment în care persoana pe care am machiat-o îmi spune că este exact ceea ce și-a dorit, sau că îi place foarte mult faptul că este tot ea chiar dacă este machiată, sau momentul în care simt cum cea de pe scaun se relaxează și se lasă cu încredere în mâinile mele.

DallesGO: Ce nu ar trebui să lipsească din trusa de machiaj și ce ai arunca la gunoi?

I.M: Nu ar trebui să lipsească un chit minim de produse cu care poți să realizezi cu ușurință un machiaj indiferent unde te afli. De aruncat aș aruncă un produs  care este deschis de mult timp , o nuanță de ruj nepotrivită, un fond de ten nepotrivit.

DallesGO: Ce ne poţi spune despre trendurile anului 2022, în ceea ce priveşte make-up-ul?

I.M: Trendurile anului 2021 sunt în continuare machiajele naturale în care folosești puține produse , dar și cele care îți definesc sprâncenele .

DallesGO: Ne poţi oferi 5 tipsuri care să ne ajute să arătăm fresh dimineaţa? 

I.M: Seara înainte de culcare recomand o exfoliere, apoi curățare și o crema hidratantă aplicată peste noapte, recomand de altfel masajele faciale cu mâna sau ustensile speciale.

DallesGO: Ce te inspiră din viaţă de zi cu zi? 

I.M: Oamenii, în mod special cei mai  tineri decât mine.

DallesGO: Ce ți-ar plăcea să inventezi? 

I.M: Nu am în minte un lucru anume, dar cu siguranță dacă ar fi să am un anumit gând despre a inventa ceva, l-aș și pune în practică imediat.