0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

DallesGO și Flor de los Andes oferă o șansă unică pasionaților de flori

DallesGO și Flor de los Andes oferă o șansă unică pasionaților de flori

În spatele afacerii de succes Flor de los Andes se află Georgiana și Mihai, doi oameni ambițioși care au adus ceva unic pe piața de flori din România: trandafirii din Ecuador. Succesul pe care l-a avut acest tip de flori i-a motivat să își construiască acolo propriile sere. Columbia, Kenya, Thailanda și Olanda sunt alte câteva țări de unde clienții lor pot achiziționa flori și frunze naturale. Dintr-o pasiune descoperită în copilărie, au reușit să devină cei mai mari importatori de flori din țară. Acum, lucrează cu unele dintre cele mai mari florării din România și s-au extins la un nivel înalt. Sunt importatori direcți, nu lucrează cu intermediari și încearcă mereu să-și diversifice oferta de flori, astfel încât să aibă posibilitatea de a crea mereu buchete și aranjamente deosebite.

Din dorința de a le oferi persoanelor care urmează Cursul de Design Flori DallesGO o șansă unică, școala noastră și Flor de los Andes au legat un parteneriat unic și de lungă durată. Astfel că absolvenții cursului de design au posibilitatea de a se angaja la Flor de los Andes, unde pot face parte dintr-o echipă de creație specială și unde pot colabora cu cele mai mari firme din România. Cert este că la DallesGO vor face primii pași spre cariera lor în domeniul floral, iar cu ajutorul celor de la Flor de los Andes îi vor da contur. Am stat de vorbă cu Georgiana și Mihai despre ce înseamnă Flor de los Andes și ce reprezintă pentru ei parteneriatul cu DallesGO.

DallesGO: Cum a început afacerea voastră?

Flor de los Andes:  A venit din dorința de a aduce ceva nou pe piață. Am fost primii din România care au adus trandafiri de Ecuador, cunoscuți drept cei mai frumoși trandafiri din lume, renumiți pentru prospețimea lor, pentru aspectul deosebit și mai ales pentru rezistența lor. Așadar, ne-am propus să descoperim magia trandafirilor din Anzi, scop care a devenit și sloganul nostru: “Descoperă magia trandafirilor din Anzi” și tot de aici vine și numele firmei Flor de los Andes care înseamnă “floare din Anzi”.

DallesGO: De unde a pornit pasiunea pentru flori?

Flor de los Andes:  Mama lui Mihai a fost horticultor si de aici a pornit și pasiunea lui pentru flori, la început ca o necesitate care mai apoi s-a transformat într-un business de succes.

DallesGO: Cum ai descrie activitatea voastră?

Flor de los Andes:  Suntem importatori de flori și frunze naturale din Ecuador, Columbia, Kenya, Thailanda și Olanda, pe care le comercializăm atât en-gross, cât și en-detail, prin intermediul magazinelor noastre fizice și online. De câțiva ani ne mândrim cu propriile sere situate în Ecuador, pentru a oferi o calitate premium la prețuri accesibile clienților noștri.

DallesGO: Știu că lucrați cu firme mari și cu floriști importanți. Cum vă ”cultivați” relația cu colaboratorii voștri?

Flor de los Andes:  Pentru noi fiecare client este important, iar o relație de business de durată se menține printr-o comunicare deschisă și eficientă cu clientul, dar și prin respectarea termenilor contractuali.

 DallesGO: Cum ați reușit să vă mențineți în top?

Flor de los Andes: Prin munca asiduă, perseverență si prin dorința de a fi cei mai buni.

DallesGO: Ce ne puteți împărtăși din experiența voastră de importatori de flori?

Flor de los Andes: Este un domeniu plin de provocări, solicitant, dar foarte frumos.

DallesGO: E adevărat că sunteți listați și la bursa internațională de flori din Olanda.

Flor de los Andes:  Avem clienți care pot cumpăra florile noastre direct din Olanda.

DallesGO: Ce oferiți voi special față de ceilalți furnizori?

Flor de los Andes: Importăm o gamă foarte variată de flori și frunze naturale din Ecuador, Columbia, Kenya, Thailanda și Olanda de calitate premium și la prețuri avantajoase. Bineînțeles, cei mai căutați sunt trandafirii de la serele noastre din Ecuador, trandafiri care beneficiază de condiții climatice speciale datorate solului vulcanic, luminii naturale, cât și altitudinii la care sunt cultivați.

DallesGO: Cum ați primit colaborarea DallesGO?

Flor de los Andes:  Colaborarea cu DallesGO a venit la momentul potrivit și am primit-o cu brațele deschise.

DallesGO: Vestea bună e că vom lansa împreună un program educațional în cadrul căruia vom căuta tineri, care să primească cursul nostru gratuit și care mai apoi se pot angaja la voi pe un salariu atractiv. Ce ne puteți spune despre acest program?

Flor de los Andes:  Este un program binevenit și suntem încântați să avem în echipa noastră tineri orientați către creativitate, dar și responsabili și dornici să învețe lucruri noi pentru a se perfecționa în acest frumos domeniu al florilor.

DallesGO: Puteți să ne spuneți câteva cuvinte despre cum va fi echipa de creație pe care o vom construi împreună sau cum v-ați dori să fie?

Flor de los Andes:  Ne dorim tineri cu inițiativă, responsabili, orientați către client și către calitatea serviciilor oferite, persoane dinamice și comunicative.