0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Final de sezon. Noi începuturi

Final de sezon. Noi începuturi

Nici un final nu e ușor, mai ales dacă trebuie să îți iei la revedere de la oameni alături de care ai împărțit reușite, eșecuri, poate chiar și temeri. Emoțiile unui sfârșit sunt uriașe, iar ele se regăsesc mereu și în sălile DallesGO, atunci când vine ultimul curs. Dacă la prima întâlnire cu profesorul, unii cursanți vin extrem de entuziasmați, gata să se dezvolte și să afle totul în domeniul care îi pasionează, la ultimul curs, lucrurile se schimbă. Melancolia pe care o simt ei se poate sesiza imediat în vocile timide sau în ochii care fixează cu privirea fiecare colțișor al sălii. Mulți cursanți și-ar dori să mai vină, drept dovadă că unii dintre ei se înscriu și la alte cursuri sau la modulele de avansați.

Pe de altă parte, atmosfera este mereu una veselă pentru că oamenii vor să își creeze amintiri de neuitat. În toată perioada de desfășurare a cursurilor și-au făcut prieteni, relații, au găsit puncte comune cu restul colegilor, așa că, de obicei ultimul curs este ca o petrecere de final de școală, dar organizată într-un mod profesional.

“Cursanții sunt excepționali. Vreau să spun că nu mai sunt cursanți. Ei au devenit o familie. Sunt prieteni, se distrează, învață. Este mai mult decât un curs.”(Patrizia Paglieri, profesor Curs Cooking Italia)

DallesGO formează oameni mari, atât în ceea ce privește viața profesională, cât și personală. DallesGO nu este doar o platformă de cursuri. Este mult mai mult de atât. Aduce schimbarea în viața oamenilor care doresc să urmeze cursurile noastre.

Teodora Mețiu, profesoara cursului de Public Speaking DallesGO

Cursul s-a transformat într-o poveste terapeutică foarte, foarte adâncă. Oamenii aceștia ajung în ședința a doua, a treia, a patra să se sprijine unul pe celălalt, să își dea seama că au probleme comune, să lucreze împreună. Își dau telefon la 6 dimineața ca să facă exerciții de respirație împreună. Nu este vorba despre o singură ședință, luni seara de la 18.30. Aici este vorba despre o viață care începe să curgă altfel timp de trei luni.” (Teodora Mețiu, profesor Curs Public Speaking)

Unul dintre cele mai importante aspecte este că aici cursanții își pot crea foarte multe conexiuni, care rămân pe viață.

Ne întâlnim cu unii dinte ei în particular, facem petreceri, ne distrăm, ne simțim bine. Îmi dau seama că aici la DallesGO, vin în general oameni care sunt deja evoluați și care își doresc și mai departe să evolueze.” (Fost cursant Public Speaking)

Profesorii devin mentorii cursanților și sunt părtași la drumul pe care îl încep alături de DallesGO. Sunt atenți la toate nevoile lor și astfel devin foarte îndrăgiți.

„Cursul a fost super, din toate punctele de vedere! Colegii sunt extraordinari. Patrizia este o femeie senzațională, dincolo de vedetă, este un om foarte simplu, foarte cald și demult nu am mai avut sentimentul acesta de apartenență la  un grup extraordinar de unit și simpatic și dătător de energie, exact ce aveam nevoie.” (Fost cursant Cooking Italia)

Lena Criveanu dând feedback pe o schiță la cursul de Design Vestimentar

Cred că profesorul mi-a plăcut cel mai mult, fiindcă este exact tipul de profesor care îmi place, o persoană care mă inspiră zilnic și m-a forțat să văd în fiecare ceva frumos prin felul ei de a fi, prin ce exprimă, prin ce ne învață și experiența din spate, mai ales, spune foarte multe. Și felul de a preda mi s-a părut fascinant față de alți profesori. Nu am mai văzut asemenea mod de a preda.”(Fost cursant Design Vestimentar)

“Mi s-a părut foarte interesant cum Lena te forțează să devii un fluture și să te transformi în ceea ce ești, cum ești tu ca persoană.”(Fost cursant Design Vestimentar)

De fapt, finalul unui curs este un amestec de emoții, pe care rar ai șansa să le trăiești. Se îmbină atât de frumos sentimentele de tristețe cu cele de bucurie. Tristețea își face apariția în sufletele cursanților pentru că se termină un drum atât de frumos, din care au învățat foarte mult, iar bucuria este de necontrolat atunci când își dau singuri seama cât de tare au evoluat.

„Înainte, dacă  aveam o ținută în cap, îmi era super frică să o pun în aplicare. Mă gândeam că poate e prea extravagantă. Poate ies pe stradă și întoarce cineva capul după mine și mă simt inconfortabil. Acum nu mai am chestia asta. Am început să îmi cumpăr produse mai colorate și parcă mă simt mai bine dispusă când le port.”(Fost cursant Stilism)

„Cursul m-a învățat foarte multe și despre mine ca om, nu neapărat despre felul în care vorbesc.”(Fost cursant Public Speaking)

„O evoluție oarecum șocantă pentru mine. Am observat că mi-am schimbat cadența și felul cum vorbesc. Am început să fiu mai calmă în cuvinte și în propoziții.” .”(Fost cursant Public Speaking)

„A fost foarte challenging: eu la primul curs, când am venit, mă gândeam: Doamne, ce mă fac eu aici. Nu știu să fac nimic. Ce să fac? Dar, din fericire, Lena mi-a dat încredere și, pas cu pas, am evoluat.” (Fost cursant Design Vestimentar)

„Este un punct foarte important în viața mea, care o să mă ajute să devin designer de modă.”(Fost cursant Design Vestimentar)

„Am reușit să desenez, ceea ce nu credeam că pot să fac.”(Fost cursant Design Vestimentar)

Emoțiile mari pe care cursanții le au se datorează, la unele cursuri, show-urilor de final, atunci când în funcție de caz, trebuie să vorbească în fața unui public larg, să defileze sau să își prezinte colecțiile pentru care au muncit din greu. DallesGO se străduiește să le ofere, în acest sens, o experiență de neuitat. Avem un sistem profesionist de transmitere live online, așa că toate aceste show-uri sunt transmise live pe rețelele de socializare DallesGO. Emoțiile cursanților sunt și mai mari atunci când se văd înconjurați de camere video, însă rezultatul este mereu unul care întrece așteptările.

Am avut foarte multe emoții înainte de speech și după a fost super. M-am eliberat de toată tensiunea. A fost minunat.”(Fost cursant Public Speaking)

Catwalk show la finalul cursului de Modelling de la DallesGO

„Experiența din seara aceasta a fost un fel de deja vu. Am evoluat destul. Emoțiile au rămas, emoțiile mereu rămân, ceea ce este un lucru bun.” (Fost cursant Public Speaking)

„În momentul în care am ieșit în fața tuturor, pur și simplu am uitat de toate emoțiile. Am mers și mi-a plăcut foarte mult. Eu zic că m-am descurcat foarte bine.” (Fost Cursant Modelling)

„Ne-am distrat să defilăm. Ne-am simțit bine.” (Fost Cursant Modelling)

„Îmi pare extrem de rău că s-a terminat. Show-ul a fost superb.” (Fost Cursant Modelling)

„Am muncit foarte mult pentru asta și totul a fost ok, chiar dacă am avut foarte multe emoții.” (Fost Cursant Modelling)

Acel amestec de emoții puternice nu îl simt doar cursanții, ci și profesorii DallesGO. Aceștia sunt extrem de încântați să vadă că munca lor a dat roade și că oamenii pe care i-au învățat ce știau, au evoluat datorită lor.

Este prima dată când facem un show comun, avansați și începători. Am riscat foarte mult. Am riscat pentru că putea să se vadă o diferență mare de tot. În realitate, au fost wow! Adică, nici nu te poți decide care a fost mai bun.” (Teodora Mețiu, profesor Curs Public Speaking)

Cooking Italia cu chef Patrizia Paglieri

„Fetele au avut emoții, dar s-au descurcat foarte, foarte bine.”(Aliția Bănică, profesor Curs Modelling)

„Îmi place să cred că sunt genul acela de profesor, care chiar dă totul din bucătăria internă și motivația mea cea mai mare este că pot să transmit, efectiv, de la fața locului, de pe teren, să pot să aduc în sala de curs tot ce se întâmplă.” (Eli Adam, profesor Curs Stilism)

Este important pentru cursanții noștri să știe că acesta a fost doar începutul, nicidecum sfârșitul, că drumul lor spre cariera de vis abia a început, iar colaborarea cu DallesGO poate continua, dar sub altă formă.

„Toate cursantele noastre de la Modelling rămân în baza de date DallesGO și după urmează să fie contactate pentru prezentările de modă de la celelalte cursuri din domeniul modei DallesGO, design vestimentar, fotografie, croitorie, design de genți, de pantofi, de pălării și vor avea oportunitatea să vină la castingurile de la DallesGO și să prezinte în show-urile DallesGO.”(Aliția Bănică, profesor Curs Modelling)