0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Miss Supertalent of the World Alexandra Stroe: „Viața printre premii și concursuri de frumusețe”

Miss Supertalent of the World Alexandra Stroe: „Viața printre premii și concursuri de frumusețe”

Persoanele care se înscriu la Cursul de Modelling DallesGO visează să ajungă pe scenele concursurilor de frumusețe și să câștige premii importante. Ce-i drept, drumul spre o carieră în lumea modei nu este deloc simplu. Trebuie să muncești pe brînci și să nu renunți. Însă, atunci când îți dorești foarte tare să obții ceva și muncești pentru visul tău, nimic nu poate fi imposibil. Alexandra Stroe, profesoara Cursului de Modelling DallesGO Brașov, a pornit și ea de jos ca mai toate marile modele ale lumii, iar acum a ajuns să se mândrească cu premii importante. Recent, a câștigat locul întâi la concursul de frumusețe Miss Supertalent of the World.

„Până să mă întorc acasă, încă eram în șoc vizavi de faptul că am câștigat acest concurs, nu pentru că nu mi-aș fi dorit să îl câștig, ci pentru că îmi doream atât de mult să vin cu un premiu important acasă, să aduc o coroană acasă, încât nu mi-a venit să cred atunci când am auzit numele României. Mă simt foarte bine pentru faptul că am reușit să schimb puțin percepția despre România, despre ce înseamnă oamenii din România, despre cultura noastră și despre femeile de aici. Cred și sper că am demonstrat că în România nu sunt doar femei frumoase și atât. Sunt femei frumoase, determinate, inteligente, care au ceva de zis.”

Alexandra a reușit să ducă numele țării noastre pe culmi înalte, însă pregătirea pentru un astfel de concurs nu este niciodată ușoară.

„Pregătirea pentru concurs constă în repetarea mersului scenic și a pozelor pe care trebuie să le ai pe scenă. Contează foarte mult atitudinea și prezența pe scenă pentru că oamenii acolo te văd, este primul impact cu publicul de aproape și cu ceilalți jurați. În afară de partea superficială, de mers scenic, de poze și de atitudine, este foarte important să ne pregătim un pic discursul. Trebuie să fim foarte reali, dar trebuie să știm să transmitem ceea ce gândim prin cuvintele potrivite, pentru ca oamenii să înțeleagă ceea ce vrem noi să spunem. De asemenea, este foarte important să ne pregătim discursul pentru interviu. Un aspect mai complicat îl reprezintă dialogul cu designerii pentru a împrumuta rochii, dialogul cu fotografii pentru a face shooting-uri înainte de concurs. Practic, orice concurs începe înainte de apariția de pe scenă pentru că fanii și managerii concursului sunt mereu cu ochii pe tine și astfel și această parte este foarte importantă.”

Cu toate că, în spatele unui astfel de concurs există multă muncă, experiența este una cu totul specială.

„Experiențele la concursurile de miss întotdeauna sunt dure, dar foarte frumoase, pentru că toată lumea știe că adunând laolaltă atâtea fete care își doresc același lucru există tensiuni, dar în același timp este foarte frumos pentru că poți cunoaște oameni din toate colțurile lumii, poți să legi prietenii pe viață cu oameni cu care nu ai avea ocazia să te întâlnești decât în medii de genul acesta. Întotdeauna este și o presiune. Sunt multe ore de muncă în spate, multe repetiții, mers pe tocuri kilometrii întregi, trezit la 5 dimineața pentru a te pregăti, dar toată această perioadă de concurs, care de obicei este un cantonament de două sau trei săptămâni, este foarte frumoasă și pentru că ne dă încredere în noi, pentru că suntem frumoase tot timpul, suntem apreciate tot timpul. Ni se fac poze, filmări.”

În general, modelele sunt persoane care pot influența foarte ușor oamenii din jur, așa că este important să știi cum să gestionezi toate câștigurile.

„Cu acest titlu, sper să reușesc să fiu un exemplu pentru fete și pentru toți oamenii, în general. Este important să știe că, dacă îți dorești ceva cu adevărat, trebuie să muncești pentru visul tău, iar el va deveni realitate. Cel mai mult, mi-aș dori să transmit că nu este de ajuns să fii frumos în exterior și că frumusețea pornește din interior. Aici nu mă refer doar la suflet, ci și la minte. Așa că, în primul rând, ar trebui să ne dezvoltăm frumusețea minții și abia apoi pe cea a trupului.”

Profesoara Cursului de Modelling DallesGO Brașov nu are de gând să de oprească aici și vrea să câștige cât mai multe premii importante.

„În viitor, vreau să particip și la alte concursuri internaționale de frumusețe pentru că mi-aș dori să mai aduc acasă câteva premii pentru România.”

Alexandra Stroe este o tânără extrem de ambițioasă, cu multă experiență în domeniul modei. A participat la mai multe concursuri, unde a reprezentat România cu mândrie.

„Am intrat în lumea concursurilor de frumusețe atunci când o agenție din Brașov m-a descoperit și m-a trimis la primul concurs național, care se numește Romanian InfoFashion Festival și se ține în fiecare an. Am câștigat premiul cel mare și așa am ajuns să particip la Miss Supranational în 2019, care este top 5 concursuri de frumusețe din lume, dar, din nefericire, la acest concurs nu am câștigat nici un premiu. În 2021 am participat la Miss Aura International, care s-a ținut în Antalya, în Turcia, unde am reușit să ies pe locul al doilea. Acum am primit oportunitatea de a participa la al treilea concurs de frumusețe, pe care l-am și câștigat.”

Alexandra Stroe s-a alăturat echipei DallesGO și are foarte multe de transmis și cursanților noștri.

„Aș vrea să le transmit cursanților de la DallesGO că pentru a-ți îndeplini visul este important să faci primul pas, iar ei deja au făcut primul pas, înscriindu-se la DallesGO. Așadar, ne vedem la cursuri și sunt sigură că vor avea multe de învățat.”