0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

DallesGO, privit prin ochii sinceri ai angajaților

DallesGO, privit prin ochii sinceri ai angajaților

Tot timpul am crezut cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce îți place, indiferent că este vorba despre pasiuni sau hobby-uri, dar mai ales despre locul de muncă. Ne petrecem cel puțin 8 ore pe zi, uneori chiar și mai mult la job, așa că este foarte important să îndrăgești meseria pe care o ai. Timpul este destul de limitat și simțim că niciodată nu este suficient, ar fi o iresponsabilitate uriașă din partea noastră să îl pierdem într-un loc, unde nu ai nici cea mai mică plăcere să fii.

Cu gândul să fac câțiva bani în plus de buzunar, am pășit în sediul DallesGO. Încă de la intrare, am fost primită cu căldură de fetele care deși erau prinse în telefoane și dosare, mi-au zâmbit și au fost curioase să mă întrebe dacă am nevoie de ceva. În câteva minute, am făcut cunoștință și cu managerul DallesGO, Cristian Bănică, un om extrem de inteligent, care cu puține resurse și mult efort a reușit să dea viață celei mai mari platforme de cursuri afterwork din țară. Interviul a fost un real succes. Ne-am plăcut reciproc și am început treaba chiar de a doua zi. După o săptămână, gândul cu care venisem mi-a dispărut complet și tot ce îmi doream era să ajut oamenii să afle despre acest loc senzațional. Ușor, ușor, am început să mă simt ca într-o familie mare pentru că fix despre asta este vorba la DallesGO, despre oameni uniți care au un scop comun.

În fiecare zi vin cu drag la muncă și chiar dacă pare o mare minciună nu este deloc așa. Într-adevăr, perfecțiunea nu există și chiar dacă unele zile sunt obositoare, colegii mei au mereu grijă să mă bucure cu o vorbă bună și să îmi încălzească sufletul cu un zâmbet larg. Același lucru se aplică și pentru clienții noștri, pe care mereu îi întâmpinăm cu veselie și ne asigurăm că le îndeplinim toate nevoile astfel încât să nu simtă lipsuri în ceea ce privește colaborarea cu DallesGO.

Aici, totul este într-un ritm alert și extreme de intens, iar angajații parcă ar da mereu teste de răbdare. Eu după o săptămână am vrut să plec, dar m-am gândit că nu pot să cedez atât de ușor, iar acum nu aș mai putea să fac asta. Este o provocare pentru mine pentru că este și muncă de birou, dar este și un job dinamic.

Cunosc foarte mult cursanți și vorbesc mereu cu ei. Iar de la colegele mele am învățat cele mai multe lucruri. M-au inspirat foarte mult și mi se pare incredibil cât de dedicate pot fi fetele de la DallesGO pentru că este un loc de muncă solicitant. Cred că fetele de la DallesGO pot conduce țara. Însă, aici este și meritul managerului pentru știe să selecteze oamenii potriviți cu care ar putea să construiască și un imperiu. Este un om foarte hotărât și cred că poate duce la bun sfârșit orice plan își propune. Are multă voință.

MihaelaCreator de conținut DallesGO

Într-adevăr, managerul DallesGO are multă voință altfel nu ar fi reușit să dea viață celei mai mari platforme de cursuri afterwork și să o mențină la un nivel atât de înalt. Oameni din toate orașele țării și-au îndeplinit, aici, vise și au reușit să prindă aripi pentru a putea zbura spre carierele pe care și le doreau. Însă, poate, nimic nu ar fi fost posibil și fără angajații DallesGO, oamenii de la celălalt capăt al telefonului care sunt mereu gata să ofere cursanților informațiile de care au nevoie și să îi ajute în rezolvarea problemelor sau oamenii care au grijă de imaginea și de rețele de socializare DallesGO, fără de care mulți cursanți nu ar avea șansa să afle despre lucrurile bune care se desfășoară aici.

DallesGO, pentru mine, reprezintă mediul perfect de lucru. Este un mediu creativ și care te împinge spre dezvoltarea atât pe plan personal, cât și spre a-ți depăși limitele când vine vorba de zona de confort. De când mă știu am căutat să lucrez într-un loc care se află în strânsă legătură cu mediul artistic. La DallesGO, am reușit să înțeleg că nu trebuie să-ți fie frică să te exprimi, fiindcă prin exprimare, creativitate și chiar îmbinarea cu partea statistică, inevitabil vei reuși să te dezvolți, întrucât vei ajunge la cea mai bună versiune a ta. Așadar, consider că pentru mine este locul ideal pentru a-mi desfășura activitatea. Să lucrez cu oamenii în acest domeniu, e vis. Fiecare are propria poveste și viziune, iar, când ajungi să stai de vorbă cu ei, te simți mai implinit și cu siguranță înveți ceva nou. Pe colegi îi numesc deja prieteni. Toată lumea e minunată. Fiecare are creativitatea proprie care te inspiră și te face să-ți dorești să fii mai productiv în tot ce faci. Toată lumea lucrează ca o echipă, iar dacă trebuie să faci ceva de unul singur, vei primi ajutor fără dar și poate.

BeatriceCreator de conținut DallesGO

Bineînțeles, să comunici zilnic cu sute sau poate chiar mii de oameni din toate zonele țării nu este tocmai ușor, însă atunci când iubești produsul pe care îl reprezinți, orele petrecute la muncă pot trece foarte repede.

Atunci când aleg să vin la muncă 10 ore pe zi, uneori sâmbăta sau chiar duminica, ce pot spune? Că este un job greu? Absolut deloc! Este un job care imi oferă o mulțime de satisfacții, este extrem de dinamic și vin cu aceeași pasiune și entuziasm în fiecare zi. Pentru mine, lucrul cu oamenii este esențial. Am avut Covid-19 o săptămână și a trebuit să stau în izolare. Atunci m-am simțit bolnav și nu pentru că am avut simptome de covid, ci pentru ca mi-a lipsit interacțiunea umană, energia oamenilor este un lucru care mă încarcă și mă motivează să îmi depășesc limitele. În ultimul an, am reușit sa îmi creez un departament de creație extrem de efervescent. Am adus graphic designeri, videografi, fotografi tineri si extrem de talentați și sunt sigur că împreună vom reuși să ducem DallesGO tot mai sus. Echipa DallesGO este formată din oameni tineri, oameni frumoși si, mai ales, profesioniști.

LucianCreative director DallesGO

DallesGO chiar se poate mândri cu oameni frumoși, dar și profesioniști. Toată lumea care ne trece pragul biroului rămâne surprinsă de modul eficient în care se lucrează aici. Nimeni nu are timp de stat. Din fiecare colț se aude o voce care răspunde la telefon, un laptop pe care rulează un live de la cursurile noastre, taste care par că nu se mai opresc sau imprimante. Însă, toate astea contribuie la dezvoltarea DallesGO și îl fac locul atât de îndrăgit de noi.

DallesGO este un loc dinamic și plin de viață în care învăț constant. Ador să lucrez cu oamenii. Îmi place să vorbesc cu ei și de fiecare dată este o experiență nouă. Fac asta de patru ani și nu mă satur niciodată. Iar colegii sunt super tari. Comunicăm mereu și simt că am tot sprijinul lor.

RobertaExpert vânzări DallesGO

Foarte bine punctat, ne sprijinim mereu! Deși, la DallesGO fiecare își cunoaște foarte bine rolul, niciodată nu refuzi să ajuți un coleg. Este ca o lege nescrisă a acestei școli. Așadar, uneori te trezești cu mai multe responsabilități pe umeri decât ai fi crezut, însă acest aspect are și părți pozitive și părți negative, puse în oglindă, pe scurt, în rândurile următoare.

Cel mai frumos, însă greu job din lume. Acesta este modul în care aș putea descrie experiența mea după un an de DallesGO. Aici am învățat cum sa mă adaptez oricărei situații, cum sa mă dezvolt într-un mod armonios și benefic, dar este și un mediu care îți oferă numai oportunități.

Îmi iubesc cursanții, sunt motivul pentru care vin cu drag la acest job și când știu că unii dintre aceștia preferă să vină la mine pentru a-i ajuta cu rezolvarea diferitelor probleme pe care le au, sincer mă bucură. Dacă un om își amintește de tine și, mai ales,de numele tău, înseamnă că faci ceea ce trebuie și că ți-ai pus amprenta pe acesta. Fiecare dintre noi are “cursanții săi”. Iar, colegii sunt ca o a doua familie, având în vedere că suntem toți aici de dimineața până seara pentru a rezolva problemele tuturor.

MaraOrganizator cursuri DallesGO

Printre aceste probleme se numără și aspectele legate de organizarea examenelor. Când simți că se apropie data susținerii examenului final, iar mulți cursanți doritori fie nu au trimis actele necesare, fie au pierdut mailul cu detaliile, începi să intri în panică. Cel mai bine cunoaște acest sentiment colega noastră care se ocupă de organizare și are grijă mereu să mulțumească pe toată lumea și să fie perfect. O găsești la biroul ei de la primele ore ale dimineții, iar când se apropie examenele chiar și seara, mult după terminarea programului. Răspunde la telefon la orice oră, chiar și în timpul liber și este atât de dedicată jobului încât ai spune că s-a născut pentru tot ceea ce face.

Este un challenge să lucrezi la DallesGO. Niciodată nu am simțit că stagnez aici. De fiecare dată când mă bucuram de o reușită, mai aveam încă un obiectiv de atins și încă unul, iar miza era întotdeauna mai mare. Este un loc unde puțini oameni fac lucruri mari. Îmi place foarte mult jobul meu, mai ales când vin zilele examenelor. De obicei, le organizăm sâmbăta pentru a putea veni toată lumea. Trebuie să spun că această activitate îmi face weekendurile mai frumoase pentru că oamenii vin foarte entuziasmați și astfel pot să văd și rezultatul muncii mele și a colegilor mei. Acela este ultimul punct în care ei au contact cu noi și energia lor pozitivă îmi aduce o mare bucurie.

AncaOrganizator examene DallesGO

La DallesGO, sunt oameni care lucrează de ani de zile și o fac cu aceeași pasiune ca la început. Atunci când petreci atât de mult timp într-un loc și încă îți dorești să mai stai, trebuie să fie ceva bun acolo care nu te lasă să o iei pe alt drum. Nu putea lipsi din acest articol părerea celui mai vechi angajat al școlii noastre.

Când am aflat despre acest proiect, m-am îndrăgostit instant de el. M-a impresionat tot potențialul pe care îl are și cum poate să schimbe viețile oamenilor pentru că în acești ani am văzut foarte multe vieți schimbate în bine. Profesorii sunt extraordinari, conceptul este extraordinar. Suntem ca o familie.

De zece ani lucrez cu oameni, iar cei care vin la cursurile noastre sunt foarte tari. Așadar, este o plăcere să interacționezi cu ei și să îi ajuți. Oamenii ar trebui să știe despre noi că depunem un efort foarte mare să fie toată lumea mulțumită. Poate uneori mai greșim, dar este omenește.

CristinaManager departament tehnic live online DallesGO

Când am început să lucrez la acest articol, mi-am dorit să primesc de la colegii mei păreri umane, însă atunci când te dedici cu totul unui job, limbajul și atitudinea pe care le folosești zilnic îți intră în instinct. Când am citit părerea colegei mele, expertă în vânzarea cursurilor, despre DallesGO, am simțit că încearcă să convingă cititorii noștri să se alăture echipei.

Să lucrezi la DallesGO este și o binecuvântare și o provocare. O binecuvântare pentru că am găsit un loc în care cei mai buni profesioniști, din cele mai în vogă domenii formează noi experți pe domenii atât de diferite și am ocazia sa văd parcursul unui om care vine la un curs cu 0 informații și pleacă cu adevărat pregătit pentru o nouă carieră.

Provocarea vine din faptul că trebuie să reprezinți compania în fața sutelor de oameni care ne trec pragul sezon de sezon și încerci să fii pe măsura așteptărilor. Noi putem crește genii, experți în domeniu, adevărați profesioniști și atunci fiecare coleg din echipă se autodepășește zilnic.

AncaExpert marketing și vânzări DallesGO

Așa cum am menționat încă de la începutul textului, perfecțiunea nu există și într-adevăr nici la DallesGO nu o găsești, însă este important ca atunci când rezonezi atât de bine cu un loc, să îi accepți defectele și să îi pui în valoare calitățile. Asta te va face și pe tine să te simți mai bine și te va ajuta să te încarci cu energie pozitivă în fiecare dimineață când mai vrei să dormi puțin, dar totuși trebuie să vii la birou.

Mi-aș fi dorit să mai amintesc și eu câteva aspecte în finalul textului, însă colegii meu au punctat atât de bine fiecare detaliu încât au reușit să mă lase fără cuvinte și nu este ceva ce mi se întâmplă des. Așadar, voi scrie doar câteva rânduri pentru cursanții noștri care au avut răbdare să citească acest articol până la final, dar și pentru cei care doresc să colaboreze cu noi:

Dragii noștri foști, actuali sau viitori colaboratori, am vrut să vă prezentăm o mică parte din ceea ce înseamnă culisele DallesGO. Așadar, acum că ați aflat cât de mult se străduiesc colegii mei să rezolve toate problemele, poate veți fi mai îngăduitori atunci când sunați sau pășiți la noi în birou pentru o nemulțumire.

Sper ca atunci când vă zâmbesc, să le răspundeți cu aceeași monedă, exact așa cum se întâmplă în orice aspect al vieții.

IrinaEchipa DallesGO