0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Programul Tineri Videografi

by DALLESGO

Ai o pasiune pentru industria video și cinematografică? Îți dorești să lucrezi alături de echipa noastră de videografi experimentați? DallesGO îți prezintă programul „Tineri videografi by DallesGO”, dedicat tuturor celor care își doresc să-și dezvolte abilitățile creative și să se alăture în proiectele noastre captivante și dinamice! Ne dorim să construim o echipă de tineri entuziaști, dornici să învețe și să evolueze în această industrie fascinantă.

Aplică acum pentru programul „Tineri videografi by DallesGO” și primești gratuit cel mai detaliat Curs de Video din România, predat doar de profesioniști cu experiență vastă în domeniu. După finalizarea trainingului nostru la DallesGO, îți oferim automat oportunitatea de a colabora cu noi pe termen lung, având șansa de a lucra la proiecte variate și interesante. Salariul este unul competitiv și motivant, pentru a te susține în evoluția ta profesională.

DallesGO este cea mai prestigioasă platformă de cursuri afterwork din România. Cu o experiență începând din 2010, am oferit cursuri la cel mai înalt nivel. La ora actuală, avem prezență în cele mai importante 20 de orașe din țară: București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Brașov, Buzău, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Satu Mare, Suceava, Târgu Mureș și Timișoara.

Începând cu 2020, ne-am adaptat la noile tehnologii și suntem prima școală din România care transmite cursurile noastre în format online interactiv prin intermediul platformei Live Online, într-un sistem asemănător televiziunii, cu camere de filmat, echipamente de iluminare, regizori și operatori de top.

Alătură-te echipei noastre de tineri videografi și transformă-ți pasiunea într-o carieră de succes!

In stock