0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Programul Tineri Fotografi

by DALLESGO

Ai o pasiune pentru arta fotografiei? Vrei să devii un tânăr fotograf talentat și să lucrezi alături de profesioniști recunoscuți? DallesGO îți prezintă programul „Tineri fotografi by DallesGO”, dedicat tuturor celor care doresc să-și dezvolte abilitățile creative și să se alăture în proiecte fotografice deosebite și dinamice! Suntem în căutarea tinerilor entuziaști, dornici să învețe și să evolueze în această lume fascinantă a fotografiei.

Aplică acum pentru programul „Tineri fotografi by DallesGO” și primești gratuit cel mai detaliat Curs de Fotografie din România, predat de experți cu o vastă experiență în domeniu. După finalizarea trainingului la DallesGO, îți oferim automat oportunitatea de a colabora cu noi pe termen lung, având șansa de a lucra la proiecte variate și interesante. Salariul este unul competitiv și motivant, pentru a te susține în evoluția ta profesională.

DallesGO este cea mai prestigioasă platformă de cursuri afterwork din România. Cu o experiență începând din 2010, am oferit cursuri la cel mai înalt nivel. La ora actuală, avem prezență în cele mai importante 20 de orașe din țară: București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Brașov, Buzău, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Satu Mare, Suceava, Târgu Mureș și Timișoara.

Începând cu 2020, ne-am adaptat la noile tehnologii și suntem prima școală din România care transmite cursurile noastre în format online interactiv prin intermediul platformei Live Online, într-un sistem asemănător televiziunii, cu camere de filmat, echipamente de iluminare, regizori și operatori de top.

Alătură-te echipei noastre de tineri fotografi și transformă-ți pasiunea pentru fotografie într-o carieră de succes!

In stock