0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Programul Tineri Cameramani

by DALLESGO

Ai o pasiune pentru industria filmului sau a televiziunilor? Îți dorești să lucrezi alături de cameramani și regizori cunoscuți? DallesGO oferă programul „Tineri cameramani by DallesGO” care se adresează tuturor celor ce își doresc să se dezvolte creativ și să se alăture echipei în cele mai frumoase și dinamice proiecte! DallesGO își doreste o echipă alcătuită din persoane dornice să evolueze și să muncească pentru a deveni cea mai bună variantă a lor.

Aplică acum în programul „Tineri cameramani by DallesGO” și primești gratuit cel mai bun Curs de Video din România, predat doar de profesioniști în domeniu. După terminarea trainingului în cadrul DallesGO, îți oferim automat un contract de muncă pe termen lung cu DallesGO, iar salariul este unul avantajos și motivant.

DallesGO este cea mai mare și importantă platformă de cursuri afterwork din România. Din 2010 organizăm cursuri la cel mai înalt nivel, iar la momentul actual avem sedii în cele mai importate 20 de orașe din țară: București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Brașov, Buzău, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Satu Mare, Suceava, Târgu Mureș și Timișoara. Din 2020 suntem singura școală din România care transmite cursurile în format online interactiv prin intermediul platformei Live Online în sistem de televiziune, filmate cu camere, lumini, regizori și operatori la cele mai înalte standarde ale momentului.

In stock