0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Programul Tineri Bucatari

by DALLESGO

Dacă vrei să îți construiești o carieră de succes în domeniul culinar și să îți dorești să lucrezi în cele mai prestigioase bucătării, acum ai ocazia! DallesGO oferă oportunitatea tinerilor pasionați de gătit să învețe una dintre cele mai frumoase meserii din lume. Vei învăța secretele bucătariilor internaționale și tradiționale de la profesioniști în domeniu! Tu trebuie doar să îți dorești, iar noi ne ocupăm de restul!

Aplică acum în programul „Tineri bucătari by DallesGO” și primești gratuit cel mai bun Curs de Cooking din România, predat doar de profesioniști în domeniu. După terminarea trainingului în cadrul DallesGO, îți oferim automat un contract de muncă pe termen lung cu DallesGO, iar salariul este unul avantajos și motivant.

DallesGO este cea mai mare și importantă platformă de cursuri interactive din România, cursurile fiind disponibile în 20 din cele mai importante orașe din țara, cursurile desfășurându-se atât fizic cât și Live Online în sistem de televiziune. Rolul pe care îl are în permanență DallesGO este de a ajuta oamenii să își descopere pasiunile, să urmeze și să lucreze în domeniile lor preferate. Ne dorim în continuare să dăm contur cât mai multor povești, iar programul „Tineri bucătari by DallesGO” se poate dovedi a fi potrivit tuturor celor care sunt la început de carieră, își doresc să își dezvolte noi abilități și să dobândească experiența necesară.

Experiența de care vei avea parte îți va schimba viața. Mulți tineri își doresc să lucreze într-un domeniu creativ, unde se poate dezvolta și socializași, însă, puțini sunt cei care primesc o șansă ca cea pe care o oferă acest program. Așa că profită de această ocazie! DallesGO își doreste o echipă creativă, alcătuită din persoane dornice să evolueze și să muncească pentru a deveni cea mai bună variantă a lor.

In stock